כך שמעתי מאחד מעו"ד המומחים בתחום.מקור?
כך שמעתי מאחד מעו"ד המומחים בתחום.מקור?
אפשר לשאול מי העורך דיןכך שמעתי מאחד מעו"ד המומחים בתחום.
אפשר לרכוש בקבוצת רכישה, ואז משלמים רק 6%, ורק על החלק של הקרקע, מה שמוזיל באופן משמעותי מאוד.
אני חושבת שכן.אם אני קונה דירה שניה ומוכר אותה תוך שנה וחצי גם יש פטור? או רק אם אני מוכר את הדירה הראשונה?
במידה והדירה נרשמת על שם 3 אנשים אין מס רכישה על דירה שניה.
@פיר למה את רוצה הבהרות?
כשרושמים דירה על נכד מעל 18 ההשלכה הגדולה שהסבא לקח לו את כל ההטבות שהמדינה נותנת ע"מ שיוכל לקנות דירה בקלות. כגון מחיר למשתכן, הטבה בלקיחת משכנתא, ועוד
(אלא אם כן הסבא ידאג לו לדירה אח"כ)
לדעתי זה צריך להיות הליך שקוף ומוכח, עדיף לנסות למנף דירה קיימת או לחשוב ולעשות הכל כדי לא לפגוע בזכויות של הילדכשההורים קונים דירה להשקעה ורושמים על שם הילד, נכון שהילד מפסיד הטבות מסויימות מהמדינה, אבל הוא מרוויח הטבה מאוד גדולה מההורים:
יש להם מאיפה לממן את הנישואים שלו.
צודק לגמרי.לדעתי זה צריך להיות הליך שקוף ומוכח, עדיף לנסות למנף דירה קיימת או לחשוב ולעשות הכל כדי לא לפגוע בזכויות של הילד
כי יש כאלה שאח"כ בוכים בכיה לדורות
(ואפ' בעיות בשלום בית אם האישה לא היתה מעודכנת מראש)
ברצינותלא מספיק הבנתי את העניין של בעיות בשלום בית. ברצינות ולא בציניות.
זה ממש לא מדוייק.צפה בקובץ המצורף 683458
עפ"י החוק, עד שליש אינו נחשב כ"דירה" לעניין מס רכישה
גם דירה על הנייר לא נחשבת כדירה לעניין מס שבח
רק צריך שכל הילדים יהיו מעל גיל 18על רכישת זכות במקרקעין קיים מס רכישה: דירה, מחסן, משרד, חכירת נכס מרמ"י
על דירה יחידה יש פטור ממס רכישה
והיה, ולמישהו רשום על שמו 30% מדירה, זה לא ימנע ממנו לקבל את הפטור על דירה יחידה, כי, וכאן נכנס הציטוט שהבאתי מכל זכות, זה לא נקרא דירה
ואם למישהו יש דירה, והוא רוצה לקנות 30% מדירה, אין לו פטור עליה
אולי תכנון מס אפשרי הוא לרשום על שם שלושה ילדים דירה אחת?
זו שאלה שלדעתי צריך לשאול עו"ד
אני גם חשבתי כך בעבר.אם נקודת הנחה היא ששליש אינו נקרא דירה מה לי לפני מה לי אחרי. הרי כשבא לקנות שליש מדירה נוספת
הוא לא קונה דירה.
האריכו בעוד חצי שנההאם מישהוא יודע אם עכשיו בגלל הקורונה יהיה אפשר גם יותר משנה וחצי כדי להפטר ממס רכישה כי השוק קצת רדום ואולי תציעו זאת לחכ"ים שיקדמו זאת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: