דרוש מידע יש תחליף ל"כביסל"?

קווי מתאר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עימוד ספרים

חגית קרמר

בניית אתרים פופולריים
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
UX UI
D I G I T A L

מציץ מן החרכים

משתמש צעיר
עריכה תורנית
אנחנו קנינו לפני שנה כביסל מכיון שהכביסה נמצאת ממש ליד האמבטיה וחשבנו שזה עמיד נגד חלודה וכפי שמשתמע מהפרסומות. אז צריך לשים לב שהמעמד לא עמיד נגד חלודה, אלא רק המגירות! (מה שנאמר לנו על ידי המשווק רק כשהמוצר הגיע אלינו!) ולכן במסילות החלה להצטבר חלודה.
אם הייתי צריך לקנות היום, הייית קונה משהו מפלסטיק, או מוצר שכולו עמיד נגד חלודה

צח מלול

עימוד מקצועי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
בלת"ק
יש באיקאה דבר דומה לכביסל, וזול בהרבה הרבה יותר (מגיע עם 3 מגירות ואין בעיה להעמיד 2 אחד על השני וזה יוצא 6)
מומלץ בחום

אשמח לקבל קישור למוצר באתר...

מרגלית חן

משתמש פעיל
יש לי כביסל.
אך היום יש כ"כ הרבה תחליפים מצויינים במחיר הרבה יותר שפוי וריאלי.

אחת111

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
אני חושבת שאם כבר רוצים להשקיע כסף עדיף לעשות ארון נורמלי אצל נגר ולשלם עוד קצת, הכביסל ממש מכוער... אני עשיתי ארון, הכביסה אצלי באמבטיה אז שילבתי הכול ביחד ארון עם כיור ולידו ארון עם 4 מגירות הרתחה צבעוני כהה צבעוני בהיר וחולצות מעל ארון עם מקום לחומרי ניקוי ליד עומדות מכונת הכביסה והמייבש ומעל המכונות 2 דלתות עם כל חומרי הכביסה, הכול ביחד עלה לי 4000, שווה כל שקל! ואם עושים רק ארון עם מגירות לכביסה זה יכול לצאת באזור ה1500 שקל 2000 שקל הכביסל עולה בערך 1200 שקל ל4 מגירות גדולות + 1 קטנה

מש שט

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אני חושבת שאם כבר רוצים להשקיע כסף עדיף לעשות ארון נורמלי אצל נגר ולשלם עוד קצת, הכביסל ממש מכוער... אני עשיתי ארון, הכביסה אצלי באמבטיה אז שילבתי הכול ביחד ארון עם כיור ולידו ארון עם 4 מגירות הרתחה צבעוני כהה צבעוני בהיר וחולצות מעל ארון עם מקום לחומרי ניקוי ליד עומדות מכונת הכביסה והמייבש ומעל המכונות 2 דלתות עם כל חומרי הכביסה, הכול ביחד עלה לי 4000, שווה כל שקל! ואם עושים רק ארון עם מגירות לכביסה זה יכול לצאת באזור ה1500 שקל 2000 שקל הכביסל עולה בערך 1200 שקל ל4 מגירות גדולות + 1 קטנה
לאלו שהאמבטיה צמודה לחדר שרות
לאחרונה נכנס טרנד חדש - רעיון מדהים, ארון לכביסה שעומד בין האמבטיה לחדר שרות עם פתח משני הצדדים ניתן להכניס מהאמבטיה ולהוציא מחדר השרות

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
אשמח לקבל קישור למוצר באתר...
איקאה הפסיקו לשווק את המוצר.
וחבל, זה היה אחד הדברים הטובים.
זה היה שייך לסדרת algot

כיום יש להם משהו הרבה פחות מוצלח, שנקרא: JONAXEL .

תמר ידעי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי

עט

משתמש מקצוען
בלת"ק

אנחנו קנינו באיקאה 'פחים' למחזור ששמים אחד על השני וזה מצוין לכביסה

גלידה

משתמש מקצוען
איקאה הפסיקו לשווק את המוצר.
וחבל, זה היה אחד הדברים הטובים.
זה היה שייך לסדרת algot

כיום יש להם משהו הרבה פחות מוצלח, שנקרא: JONAXEL .
גם לי כואב הלב שהפסיקו לשווק, כי הסלסלאות מתחילות לההרס, ואני נשארת רק עם המתקן, מה ששצרפת זה סלסלאות קטנות לעומת הגדולות שהיו מכילות בשפע

אליזבט

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אולי בהמשך אשלח את החלוקה אצלי...יש למה לחכות

estyr

משתמש מקצוען
אולי בהמשך אשלח את החלוקה אצלי...יש למה לחכות
אני אשמח מאד!
לאחרונה נכנס טרנד חדש - רעיון מדהים, ארון לכביסה שעומד בין האמבטיה לחדר שרות עם פתח משני הצדדים ניתן להכניס מהאמבטיה ולהוציא מחדר השרות
אפשר יותר פרטים?
יש מצב לתמונה?

חלי פיינשטיין

משתמש מקצוען
בלת"ק

אנחנו קנינו באיקאה 'פחים' למחזור ששמים אחד על השני וזה מצוין לכביסה

לא מאוורר, בטח יש ריח נורא, לא?

גלידה

משתמש מקצוען
נשמח שתעלי תמונה

מש שט

משתמש פעיל
עריכה תורנית
אפשר יותר פרטים?
1621865696347.png

דבי ו

משתמש מקצוען
נשמע נהדר. יש תמונה או קישור לארון כזה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה