חפשתי באתר של איקאה יש לך קישור? אני לא מוצאת.באיקאה
יש משהו מאד דומה,
ואת יכולה להרכיב לך לבד סלסלאות גדולות/קטנות לפי הצורך.
אני מאד מרוצה
רק אם זה נמצא לך קרוב למים זה עלול קצת להחליד.
והמחיר מאד נח, לא זוכרת כמה.
חפשתי באתר של איקאה יש לך קישור? אני לא מוצאת.באיקאה
יש משהו מאד דומה,
ואת יכולה להרכיב לך לבד סלסלאות גדולות/קטנות לפי הצורך.
אני מאד מרוצה
רק אם זה נמצא לך קרוב למים זה עלול קצת להחליד.
והמחיר מאד נח, לא זוכרת כמה.
נחמד, אבל מי בדיוק שם כל דבר במקום, באמת הבת שלך עומדת ושמה לבנים במקום אחד, חולצת תלבושת במקום שני וסוודר כהה במקום שלישי? בתכל'ס העבודה נשארה שלך רק שאת עושה את זה בנפרד, בזמן מסוים את שמה כל פריט בנפרד וזמן אחר את מכבסת, לדעתי צריך לחלק בגדול ואחר כך לדוג' ממגירת הצבעוני בהיר להוציא את בגדי השבת העדינים יותר ולכבס בנפרד, ממגירת הצבעוני כהה להוציא את המגבות ולכבס בחום גבוה יותר וכו', עדיין ממוין לך ל4, 5 סלים וחוסך עבודה
היו הרבה המלצות על זה, זה גם מפלסטיק ונראה די עמיד יש שני גדלים:חפשתי באתר של איקאה יש לך קישור? אני לא מוצאת.
איפה בדיוק עשיתדרך שלמה ת"א. עולה שם ממש ממש זול
שימי לב - קופסאות מצוינות משנים של ניסיון!היו הרבה המלצות על זה, זה גם מפלסטיק ונראה די עמיד יש שני גדלים:
מטבחים | חדרי שינה | ריהוט משרדי | סלונים
ברוכים הבאים לאיקאה. גלו ריהוט לבית במחירים נוחים וקבלו השראה לעיצוב הבית, בהתאמה לכל גודל ארנק וגודל בית. קנו באופן מקוון או חפשו את החנות הקרובה אליכם.www.ikea.co.il
מטבחים | חדרי שינה | ריהוט משרדי | סלונים
ברוכים הבאים לאיקאה. גלו ריהוט לבית במחירים נוחים וקבלו השראה לעיצוב הבית, בהתאמה לכל גודל ארנק וגודל בית. קנו באופן מקוון או חפשו את החנות הקרובה אליכם.www.ikea.co.il
חפשתי באתר של איקאה יש לך קישור? אני לא מוצאת.
גם אני צריכה רוחב צרמשהו כמו 33 ס"מ
שמים אצלי כל דבר במקום.נחמד, אבל מי בדיוק שם כל דבר במקום, באמת הבת שלך עומדת ושמה לבנים במקום אחד, חולצת תלבושת במקום שני וסוודר כהה במקום שלישי? בתכל'ס העבודה נשארה שלך רק שאת עושה את זה בנפרד, בזמן מסוים את שמה כל פריט בנפרד וזמן אחר את מכבסת, לדעתי צריך לחלק בגדול ואחר כך לדוג' ממגירת הצבעוני בהיר להוציא את בגדי השבת העדינים יותר ולכבס בנפרד, ממגירת הצבעוני כהה להוציא את המגבות ולכבס בחום גבוה יותר וכו', עדיין ממוין לך ל4, 5 סלים וחוסך עבודה
אפשר לשים כמה קופסאות לכל סוג של כביסה, לא ממליצה מניסיון אישי אלא מהמלצות שהיו כאן באשכול, אבל לא חושבת שאמורה להיות בעיה אפשר לחורר כמה חורים בכל קופסא בשביל האוורור וזה נראה מאוד נוח לשימוש אבל כל אחד מה שמתאים לו.שימי לב - קופסאות מצוינות משנים של ניסיון!
לא מתאים לכביסה!
לא מאוורר, וכן מקשה על הידיעה כמה ואיזו כביסה יש ...
אולי לזוג צעיר, סלסלות ממש קטנות, היה לי מגירות בגודל דומה הסתדרתי איכשהו עם ילד אחד בשני זה כבר היה קטסטרופה!!!ויש גם סלסלאות פשוטות יותר וזולות יותר.מטבחים | חדרי שינה | ריהוט משרדי | סלונים
לא חיבים לשים 5 סלסלאות.אולי לזוג צעיר, סלסלות ממש קטנות, היה לי מגירות בגודל דומה הסתדרתי איכשהו עם ילד אחד בשני זה כבר היה קטסטרופה!!!
גם לי יש את זה. מבסוטה ברמות.
העליתי הדמיהנשמע נהדר. יש תמונה או קישור לארון כזה?
לי יש גם דבר כזה הגדולים מניחים כל דבר במקום, ויש תא אחד מעורב ששם מניחים הקטנים ונשאר לאחמ"כ רק למיין כמות קטנה ל כביסהנחמד, אבל מי בדיוק שם כל דבר במקום
אין אין אין כמו לראות את כל הכביסה מחולקת ופשוט להעיף למכונות!!!לי יש גם דבר כזה הגדולים מניחים כל דבר במקום, ויש תא אחד מעורב ששם מניחים הקטנים ונשאר לאחמ"כ רק למיין כמות קטנה ל כביסה
לי יש כזה רק עם הסל האמצעי×6
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: