התשובה לשאלה הזו היא לא שחור לבן... (בשונה מהתמונה... פשוט לא היה לי כח להוציא את הכביסה מהסלסלה.)זה לא ענק מדי?
איפה קונים כזה דבר?התשובה לשאלה הזו היא לא שחור לבן... (בשונה מהתמונה... פשוט לא היה לי כח להוציא את הכביסה מהסלסלה.)
הגודל של הסלסה הוא אורך 60 ס"מ גובה 32 ס"מ ועומק 42 ס"מ.
לנו בתור משפחה עם 3 ילדים זה מאוד שימושי ויעיל.
יש לי את זה. מוצלח מאד!!יש חנויות (אני ראיתי בשפירא כלים - באשדוד) שיש להם כמו סלי כביסה עם פתח קדמי
שמורכבים אחד על השני
ולחלק התחתון מורכב גלגלים.
ניתן לקנות כמה חלקים שאת רוצה
והמחיר פחות מחצי מחיר של כבי סל.
לא קניתי, אבל נראה איכותי וחזק.
אפשר בבקשה קישור?לי יש את של איקאה כבר כמה שנים טובות
מרוצה מאוד מאוד מאוד!
יש לי 4 מגירות גדולות ו-2 קטנות
מאז שקניתי את זה הכביסה הרבה יותר קלה
עלה לי בערך 400-500 לא זןכרת מדוייק
אבל שווה כל שקל
"אני מאוד מרוצה" או "איני מאוד מרוצה"?...
לא הבנתי, מרוצה או לא?
זה נראה שווה... איפה קונים את זה? ומחיר?
תודה
גם לנו יש את המגירות של איקאה כבר מספר שנים, אך מכיוון שהן נמצאות באמבטיה הם מחלידות שוב ושוב. אנחנו ממש מחפשים בנרות משהו דומה שלא מחליד ולא במחיר העושק של כביסל
איפה קנית?אנחנו קנינו את זה ב 250 שח בפסח האחרון וממש מרוצים...!!צפה בקובץ המצורף 601391
בא עם גלגלים חזקים ונוחים לנסיעה.צפה בקובץ המצורף 601393
מופיע למעלה פרטים איפה קניתי את זה.איפה קנית?
מחליד?
פחית של המרליט תעשה עבודה יותר טובה לא לפני שמסירים את החלודה !צבענו עם ספריי נגד חלודה וזה החליד שוב...
בטוחה שזה המחיר?אנחנו קנינו את זה ב 250 שח בפסח האחרון וממש מרוצים...!!
חלפו חמש שנים, האם את עדיין מרוצה? תוכלי לצלם לי את הפינת כביסה שלך? נשמע שזה שווה חיקוי!הזמנתי אצל נגר ארון עם מגירות טובות לפי הגדלים שתכננתי, למעלה עשיתי ארון דלתות לכל חומרי הכביסה, המגהץ וכל השאר. גם יפה, גם חזק ולא בלגן של כביסה פתוחה בעיניים. בשביל לפתור את בעיית האוורור פשוט ביקשתי ארון בלי גב באזור המגירות.
לא יודעת לומר מחיר כי זה היה חלק מחבילה, אבל שווה ביותר. מרפסת הכביסה נראית תמיד מסודר ונעים.
אם מסתדר אפשר לעשות פתח למגירות הללו גם מהאמבטיה. זורקים משם את הכביסה וחסל סדר מיון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: