אני מכיר אנשים שראו שיפור משמעותי בעיכול וירידה בכאבי הבטן מאז שעברו לצרוך מוצרי חלב דלי לקטוזאני לא באמת מבין בזה, חוץ מזה שחלב עושה לי כאב בטן.
ממליץ לך לנסות
יש לך הסבר מדוע חלב שמכיל רק 3 גר' שומן ל-100 גרם משמין יותר מכל דבר אחר?לומר שהוא ירד מחלב וצום, זו דמגוגיה
בחלב ומוצריו יש חלבונים שתורמים לתחושת שובע ועוזרים לצרוך פחות קלוריות ממזונות אחרים. בנוסף - במוצרי חלב רבים דלי סוכר יש מעט מאוד קלוריות ביחס לכמות החלבונים, ודאי ביחס למקורות מובילים אחרים של חלבונים - אגוזים, בשר, או טחינה