אני עובד על מאמר מסודר, מקווה שהוא יאושראולי שמישהו יעשה טובה ויכתוב את כל פרטי השיטה
תודה רבה
בחלב רגיל יש לקטוז - שמפורק על ידי אנזימים במעיים לסוכר רגילועוד משהו, הוא כתב שם שבכוס חלב יש סוכר כמעט כמו בכוס קולה, זה ממש לא נכון!! בקולה יש סוכר פי 2 ושותים
פי 4...
בכמות שמשתווה לכוס קולה?בחלב רגיל יש לקטוז - שמפורק על ידי אנזימים במעיים לסוכר רגיל
לא יודע, אבל זו ודאי כמות שקוטעת את התהליך של ה"צום"בכמות שמשתווה לכוס קולה?
גם כששותים חצי כוס בקפה ללא סוכר?לא יודע, אבל זו ודאי כמות שקוטעת את התהליך של הצום
אני ממליץ שתצפה בהסברים שלו בערוץ כדי להבין מה קורה ב-16 השעות של הצום, שעה אחרי שעהגם כששותים חצי כוס בקפה ללא סוכר?
טעות, כי אין שום דבר במעיים שמפרקי חלב. וזו הסיבה שזה כמעט איסור לשתות אותו, ושעל פי מחקרים הוא משמין בטירוף.בחלב רגיל יש לקטוז - שמפורק על ידי אנזימים במעיים לסוכר רגיל
כל אחד לפי הקצב שלו, זה תלויאשמח לדעת מה קצב הירידה במשקל בשיה הזאת
דבר נוסף במהלך היום אפשר לאכול מה שרוצים או שיש צורך לשמור ולא לאכול מתוקים פחממות וכאלה
מוזמן להתווכח עם ויקיפדיה ורופאי קופות החוליםטעות, כי אין שום דבר במעיים שמפרקי חלב. וזו הסיבה שזה כמעט איסור לשתות אותו, ושעל פי מחקרים הוא משמין בטירוף.
ולא, אין עניין להגיב, זו עמדתי, אבל אין לי זמן לפרט אותה, כי אני באמצע מאמר על צול''ס, אולי יום אחד נעשה מאמר על נזקי החלב.
בכל מקרה, אם יש למישהו נקודה שהוא רוצה שאני אתייחס אליה במאמר, עכשיו זה הזמן.
ויקיפדיה אומרים שהעולם נברא מפיצוץ. ולומר שהוא ירד מחלב וצום, זו דמגוגיה. אני מכיר מישהו שהרזה מלאכול שוקולד פרה, ולרוץ מרתון.מוזמן להתווכח עם ויקיפדיה ורופאי קופות החולים
ותתפלא לשמוע, אני מכיר אדם שירד 25% במשקל בתוך שנה באמצעות צריכה יומיומית של מוצרי חלב + צום לסירוגין
אני כותב על זה, ובקצרה, תדאגי דחוף להכניס את זה לשעות, או את השעות לזה, או שתתרגלי לשתות בלי.נגיד שאין לי בעיה לצום 14 ש' (נגיד, כן?)
והכי נח לי מהשעה20:00 ועד 10 בבוקר
כמה זה הורס לי כוס קפה בבוקר המכילה כפית שטוחה סוכר או חצית סוכרזית ומעט חלב??
כי על זה לא מצליחה לוותר וזה מה שמחזיק אותי.
אשמח מאוד לתשובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: