מה זה מתוך 3אני קיבלתי בינתיים 1 מתוך 3 (בירושלים).
מומלץ להתקשר ל-IRS 18339443810 [זה בלי קידומת- צריך להוסיף בהתחלה-012\018 וכו']צריך מישהו דובר אנגלית שידבר איתם- הכי טוב ב-14:00 בצהריים אחרת זה המתנה ארוכה- חוץ מיום א' שאז הם אל עובדים..,אנחנו עוד מחכים לצק של הפעם הראשונה
כל הילדים קיבלו למעט 2...
חבל לא?
לפי השעון שלנו או שלהם?הכי טוב ב-14:00 בצהריים אחרת זה המתנה ארוכה- חוץ מיום א' שאז הם אל עובדים..,
כנראה הכותב מתכוין לרצון של ביידן לתת עוד 1400 דולר מענקמה זה מתוך 3
אשמח שתעדכן כשיהיו לך תשובות. וגם באופן כללי אם יהיו חוויות במה הם מתעניינים ומחשיבים וכו'לפי דעת רוב המומחים שאני מכיר הם סוברים שזה לא נחשב כהכנסה מעבודה, חלקם אף לא מדווחים על זה בכלל (כלומר סוברים שזו הכנסה פטורה ממס).
יש אחת שטענה לי שהיא מדווחת על דמי לידה כהכנסה מעבודה, כרגע אחד מהדיווחים שלה עובר ביקורת של הIRS, אז מעניין לראות מה תהיה עמדתם.
לענ"ד אני לא מצליח למצוא דרך להחשיב את זה כהכנסה מעבודה. בארה"ב יש מספר מועט של מדינות שמשלמות דמי לידה בצורה כזאת או אחרת, והם כולם מדווחים על זה כהכנסה מאבטלה לעניין הדיווח הפדרלי (בדקתי את ניו יורק, ניו ג'רזי וקליפורניה, לא בדקתי את השאר אבל אני מניח שזה דומה).
דיברתי איתם בשבוע שעבר, כמו שכבר כתב יעקב למעלה, הדרך היחידה לבקש את המענק היא בהחזר של 2020. חבל על הזמן והעצבים, זה לא יצא בדרך אחרת.מומלץ להתקשר ל-IRS 18339443810 [זה בלי קידומת- צריך להוסיף בהתחלה-012\018 וכו']צריך מישהו דובר אנגלית שידבר איתם- הכי טוב ב-14:00 בצהריים אחרת זה המתנה ארוכה- חוץ מיום א' שאז הם אל עובדים..,
אצלנו הייתה תקלה- חילוף בין מספר הבית לדירה אחרי טלפון זה הגיע תוך שבועיים
בהצלחה
אין לי אפשרות להודעות פרטיות...אם תוכלי לרשום לי בפרטי מי המומחה אשמח.
הכוונה היא, שאנחנו אמורים לקבל 3 צ'קים לאותה כתובת (על 3 אנשים שונים) וקיבלנו רק 1.מה זה מתוך 3
זה דבר שיכול לקחת הרבה זמן.הכוונה היא, שאנחנו אמורים לקבל 3 צ'קים לאותה כתובת (על 3 אנשים שונים) וקיבלנו רק 1.
דיברתי עם חבר, וגם הם קיבלו בינתיים רק 1 מתוך כמה צ'קים שאמורים להגיע.
מקווה שזה לא נאבד בדואר.
אנחנו גרים בירושלים ולקח המון זמן עד שקיבלנו את המענק הראשון, אבל את המענק השני קיבלנו ממש מהר (לפני יותר משבוע).אשמח מאוד לעזרה...
קבלתי את המענק הראשון, אבל המענק השני עוד לא הגיע. בבדיקה שעשיתי בIRS מופיע שזה נשלח ב6 בינואר, אבל בינתים זה לא הגיע [המענק הראשון הגיע הרבה יותר מהר].
יש מה לנסות להגיש בקשה לבדיקה, או להתאזר בסבלנות?!
ועוד משהו, מה נסגר בסוף, כמה כולל המענק השני?
ובאתר של הIRS מה כתוב לכם, שמתי יצאו השיקים?אנחנו גרים בירושלים ולקח המון זמן עד שקיבלנו את המענק הראשון, אבל את המענק השני קיבלנו ממש מהר (לפני יותר משבוע).
הצ'יק הוא על סך 600$ לכל נפש בעלת אזרחות אמריקאית.
האמת היא שלא בדקנו, פשוט הגיע לנו מהר...ובאתר של הIRS מה כתוב לכם, שמתי יצאו השיקים?
בינתיים להתאזר בסבלנות (עד 8 שבועות לא יענו לכם בכל מקרה).אשמח מאוד לעזרה...
קבלתי את המענק הראשון, אבל המענק השני עוד לא הגיע. בבדיקה שעשיתי בIRS מופיע שזה נשלח ב6 בינואר, אבל בינתים זה לא הגיע [המענק הראשון הגיע הרבה יותר מהר].
יש מה לנסות להגיש בקשה לבדיקה, או להתאזר בסבלנות?!
ועוד משהו, מה נסגר בסוף, כמה כולל המענק השני?
מאיפה בי-ם?אנחנו גרים בירושלים ולקח המון זמן עד שקיבלנו את המענק הראשון, אבל את המענק השני קיבלנו ממש מהר (לפני יותר משבוע).
הצ'יק הוא על סך 600$ לכל נפש בעלת אזרחות אמריקאית.
בנווה יעקב.מאיפה בי-ם?
גם אני ירושלמי ועוד לא קיבלתי
שם זה עוד יותר בעיה כי יש בלבול רציני בכתובותבנווה יעקב.
אני לא חושבת שזה אמור כל כך לשנות באיזו שכונה.
לא הבנתי. זה קשור לכתובות?מאיפה בי-ם?
גם אני ירושלמי ועוד לא קיבלתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: