זה מגיע בדואר רגיל, לא ברשוםלא הבנתי. זה קשור לכתובות?
איך?
וזה מגיע בדואר?
זכור לי שפעם שעברה זה היה דואר רשום, לא?
זה מגיע בדואר רגיל, לא ברשוםלא הבנתי. זה קשור לכתובות?
איך?
וזה מגיע בדואר?
זכור לי שפעם שעברה זה היה דואר רשום, לא?
כיף לכםבנווה יעקב.
אני לא חושבת שזה אמור כל כך לשנות באיזו שכונה.
אני בריטבא וגם לא קיבלתיאני ממודיעין עילית, רחוב רשב"י הבניינים מסביבי כבר קיבלו שבוע שעבר, הבנין שלי עוד לא קיבלה, מה יכול להיות? סיבה להילחץ?
אני גם ברשב"י ועדיין לא קיבלתיאני ממודיעין עילית, רחוב רשב"י הבניינים מסביבי כבר קיבלו שבוע שעבר, הבנין שלי עוד לא קיבלה, מה יכול להיות? סיבה להילחץ?
כמובן שלא, הזיכוי הסטנדרטי מספיק.שאלה ממישהו שרוצה לנסות להגיש את הדו"ח בעצמו:
מי שלא מגיע לרף של 12,400, ולכאורה הסכום הזה כלול ב-standard deduction - האם הוא צריך לעשות החרגת מס או זיכוי מס, או שהוא פטור מכל הענין הזה, והוא רק מציין שהוא בוחר בסטנדרט דידוקשן.
תודה רבה מראש למי שיודע!
סבלנותאני ממודיעין עילית, רחוב רשב"י הבניינים מסביבי כבר קיבלו שבוע שעבר, הבנין שלי עוד לא קיבלה, מה יכול להיות? סיבה להילחץ?
אתה יכול להרחיב בנקודה הזו? איך הגעת לסכום של $32,500? האם כוונתך $30,500?עדכון חשוב לגבי 2020 (ורק 2020, זה חלק מהחוק של המענק השני) -
מי שיותר משתלם לו לחשב את ההחזר לפי ההכנסות מעבודה של 2019 יכול לעשות זאת.
לדוגמה - משפחת א' יש להם 3 ילדים, הרוויחו ב2019 30500$ מעבודה וקיבלו 4200$ החזר,
ב2020 היו בחלת וקיבלו 10000$ מעבודה ועוד 15000$ מאבטלה {לא הכנסה מעבודה},
בדוח של 2020 ידווחו בהכנסות 10000$, באבטלה 15000$,
ובחישוב להחזרים על הילדים יחשבו לפי 32500$ ויקבלו 4200$!!!.
כמובן 30,500$ (טעות קולמוס), תודה על התיקון.אתה יכול להרחיב בנקודה הזו? איך הגעת לסכום של $32,500? האם כוונתך $30,500?
מי שנעשה בן 17 באמצע שנת 2020, והיה זכאי לקבל את המענק אז, אבל ב31 בדצמבר הוא כבר בן 17, גם יהיה זכאי לקבל את ה-$500 / $600 ?כמובן 30,500$ (טעות קולמוס), תודה על התיקון.
זה רק לדוגמה שהבאתי.
כמו כל המענקים הם עם קריטריוניםמה לגבי המענק השלישי, של 1400 דולר, האם הוא מיועד לכל אזרח או שיש קריטריונים לזכאות?
באמת הולכים לקבל מענק שלישי?כמו כל המענקים הם עם קריטריונים
אבל מי שקיבל את הראשונים כנראה יקבל גם את השלישי ואולי גם יותר זכאים (בגילאים 17+)
אפשר לעקוב בכל מיני אתרים, לדוג':
Tech Coverage | Tom's Guide
The latest Tech news, comment, reviews and features from the experts at Tom's Guidewww.tomsguide.com
מחר יום שני עולה לאישור...באמת הולכים לקבל מענק שלישי?
הבנתי שביידן רוצה אבל זה לא בטוח עדיין.
לאמי שנעשה בן 17 באמצע שנת 2020, והיה זכאי לקבל את המענק אז, אבל ב31 בדצמבר הוא כבר בן 17, גם יהיה זכאי לקבל את ה-$500 / $600 ?
עד שזה לא נכנס לספר החוקים זה לא סופי.באמת הולכים לקבל מענק שלישי?
הבנתי שביידן רוצה אבל זה לא בטוח עדיין.
ואז כן היה יכול לקבל?
אני גם ברשב"י ועדיין לא קיבלתי
אני בריטבא וגם לא קיבלתי
אני ממודיעין עילית, רחוב רשב"י הבניינים מסביבי כבר קיבלו שבוע שעבר, הבנין שלי עוד לא קיבלה, מה יכול להיות? סיבה להילחץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: