בשוני בבוני
משתמש פעיל
@KATZ ממש תודה - אכן בקישור אני רואה שהמענק השני נשלח אלי לפני כשבועיים
וככל הנראה אין צורך במילוי טופס ....
בתקווה שאכן יגיע כי פעם שעברה הגיע בפחות משבועיים
ההסברים שנתת די טובים, רק חשוב להדגיש שמדובר על הכנסות מעבודה בלבד (בין כשכיר ובין כעצמאי), יש מלא הכנסות שחייבות במס שאינן מזכים בהחזרים בגין הילדים (רווחי הון, שכירות, אבטלה ועוד ועוד).ברוטו
(וכמובן רק הוצאות שהיו חייבות במס פה בארץ, אז לא מלגת כולל או קצבת ילדים וכדומה...)
אני כבר מתחיל לבדוק במלוניותלמישהו מידע מתי אמור להגיע השיקים בדואר?
לא נראה לכם מוגזם?? כבר חודש מאז ששלחו את התשלום!!
נראה לי פעם קודמת קיבלו תוך שבועיים.....!!!!
לפי דעת רוב המומחים שאני מכיר הם סוברים שזה לא נחשב כהכנסה מעבודה, חלקם אף לא מדווחים על זה בכלל (כלומר סוברים שזו הכנסה פטורה ממס).יעקב613@
ראשית תודה רבה על האינפורמציה המעולה שאתה מביא
דמי לידה מביטוח לאומי נחשב להכנסה?
להגיש דוח מס על 2020 ושם לדרוש את המענק שלא קיבלת. כרגע אין דרך אחרת.מישהו יודע מה צריך לעשות אם לא קיבלתי את המענק השני?
זה מה שמופיע ב irs צפה בקובץ המצורף 824382
אשמח שתעדכן כשתדע.אז מעניין לראות מה תהיה עמדתם.
אודה לך באם תעדכןכרגע אחד מהדיווחים שלה עובר ביקורת של הIRS, אז מעניין לראות מה תהיה עמדתם.
זה דבר שאפשר לעשות לבד אם אני לא עובד (ואם כן איפה ואיך?) .או שצריך לפנות למישהו. (מי מומלץ?)להגיש דוח מס על 2020 ושם לדרוש את המענק שלא קיבלת. כרגע אין דרך אחרת.
לפי דעת רוב המומחים שאני מכיר הם סוברים שזה לא נחשב כהכנסה מעבודה, חלקם אף לא מדווחים על זה בכלל (כלומר סוברים שזו הכנסה פטורה ממס).
ראה פוסט קודם שלי בענייןזה דבר שאפשר לעשות לבד אם אני לא עובד (ואם כן איפה ואיך?) .או שצריך לפנות למישהו. (מי מומלץ?)
תודה על העדכון.אני קיבלתי חוות דעת מומחה שזה שטח אפור ויש דעות לכאן ולכאן.
בפועל כן דיווחתי, ועברתי ביקורות, ולא עשו לי בעיות על זה. לא זוכרת את הניסוח המדוייק של מה שרשמתי להם אבל אני כן זוכרת שתרגמתי להם את המכתב מביטוח לאומי להסביר את הסכום וזה עבר בשלום.
אציין שהביקורת הייתה עבור הדיווח של שנת 2012, ואני לא מכירה כאלו שעברו עכשיו ביקורת.
ב"ה היום - יום חמישי קיבלנו את הצ'יק השני.למישהו מידע מתי אמור להגיע השיקים בדואר?
לא נראה לכם מוגזם?? כבר חודש מאז ששלחו את התשלום!!
נראה לי פעם קודמת קיבלו תוך שבועיים.....!!!!
תודה רבה על העידכון החשוב.ב"ה היום - יום חמישי קיבלנו את הצ'יק השני.
אגב, לצ'יק הקודם חיכינו כחמשה חודשים (הגיע רק בסוף חודש אלול).
איזה עיר?ב"ה היום - יום חמישי קיבלנו את הצ'יק השני.
אגב, לצ'יק הקודם חיכינו כחמשה חודשים (הגיע רק בסוף חודש אלול).
ירושלים.איזה עיר?
אם קיבלתם בפעם הקודמת - אין צורך בהגשת בקשה נוספת, המענק נשלח אוטומטי.אני מבינה שפספסתי...
מענק ביידן כבר יצא? אין צורך להגיש בקשה חוזרת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: