שימו לך שזה יבואן מקביל בKSPקניתי טינקו S5 (לא קומבו, הבנתי שפחות מומלץ) לא מזמן (מKSP היה מבצע עלה לי 2250) מאוד מרוצה! מתאים מאוד לבית עם ילדים, מעבירה פעם ביום על מטבח בעיקר, מאז הבית נקי על בסיס קבוע, תחזוקה נוחה וקלה, מאוד שימושי בשישי-מוצ"ש אבל גם במשך השבוע
ממליצה מאוד! חובה בכל בית!
צודקת, גם לי יש את זה בלי בקומבו, בטעות העליתי קישור לא נכון,קניתי טינקו S5 (לא קומבו, הבנתי שפחות מומלץ) לא מזמן (מKSP היה מבצע עלה לי 2250) מאוד מרוצה! מתאים מאוד לבית עם ילדים, מעבירה פעם ביום על מטבח בעיקר, מאז הבית נקי על בסיס קבוע, תחזוקה נוחה וקלה, מאוד שימושי בשישי-מוצ"ש אבל גם במשך השבוע
ממליצה מאוד! חובה בכל בית!
אני רכשתי לאחרונה את ה-S7 MAXV מרוצה ממנו עד הגג.הי לכולם,
אשמח לדעת האם יש למשהו את הדגם של רובוטרוק S7 או S8 כמה עלה והאם הוא מרוצה
זה מממש יעזור לי
פליז תגיבו ..
תוכל לפרט עליו? הוא מצריך אפליקציה? כמה זמן פעולה? איזה גודל המיכל שלו? זה נראה משהו קטן..אני רכשתי לאחרונה את ה-S7 MAXV מרוצה ממנו עד הגג.
עושה את העבודה, אני מוכנה לעזור במידע.
בלי קשר, אתם מוכרים שעוני טיסוט לגברים?
המיכל מתאים לשטיפה של בית בגודל 75 מטר(פעם אחת) המכשיר לא קטן בכלל, תבדקו את המידות.איזה גודל המיכל שלו
מה זה נקרא " סוגרים עליו דלתות" ?בגדול לא צריך אפליקציה, אבל משפר את העבודה, יש לי את זה חודשיים והסתדרתי בלי. סוגרים עליו דלתות.
לא שמתי לב בדיוק לזמן הפעולה אבל זה כמה דקות לכל חדר.
המיכל מתאים לשטיפה של בית בגודל 75 מטר(פעם אחת) המכשיר לא קטן בכלל, תבדקו את המידות.
שמה בחדר ילדים, לוחצת הפעלה, סוגרת את הדלת, הוא מכריז שסיים לנקות, אני באה ומאפשרת לו לחפש את התחנה שלו.ה זה נקרא " סוגרים עליו דלתות"
הדגם החדש הוא S8 שאי אפשר להוציא לו את הסמרטוט בשליפה, מתאים יותר לקניה עם התחנה היקרה שמנקה אוטומטית את הסמרטוט. לכן קניתי את הדגם הישן יותר שהוא גם הרבה יותר יקר.רובוטרוק
ממש תודה לך על הפירוט!! תוכלי להסביר לי מה ההבדל בין הדגם שלך לדגם Roborock s7 maxv ultra ?הדגם החדש הוא S8 שאי אפשר להוציא לו את הסמרטוט בשליפה, מתאים יותר לקניה עם התחנה היקרה שמנקה אוטומטית את הסמרטוט. לכן קניתי את הדגם הישן יותר שהוא גם הרבה יותר יקר.
לא ממש הבנתי, הוא גם שוטף או רק שואב, אם הוא שוטף למה אין מיכל של מים מלוכלכים?שמה בחדר ילדים, לוחצת הפעלה, סוגרת את הדלת, הוא מכריז שסיים לנקות, אני באה ומאפשרת לו לחפש את התחנה שלו.
חשוב מאוד כמה פעמים ראשונות לתת לו לטייל בכל הבית כדי שיקלוט היכן הוא נמצא ואיפה התחנה שלו.
הזמנתי מלאי של סמרטוטים מאליאקספרס כדי שלא אצטרך לנקות את הסמרטוט כל היום, פעם בכמה ימים מפעילה מכונה.
מבחינת תחזוקה זה ממש קל, מילוי מים כמו במגהץ, ריקון אבק מידי כמה ימים, ממש בקלות - להוציא בלחיצת כפתור, לפתוח מכסה, לרוקן לאשפה ולהחזיר. מידי תקופה יש צורך לנקות את הפילטרים.
ההפעלה גם קלה, כמו שכתבתי למעלה. ממליצה בחום!!!
השבוע במוצ"ש אחרי שבת עם אורחים וכתמים ישנים מאוד עדין נשארו כתמים בסלון, שמעתי שאפשר להפעיל רק שטיפה(להוציא את מיכל האבק כדי שלא יכנסו מים בשאיבה יהרסו את המכשיר) ולשפוך מים חמים על הכתמים, כמובן אחרי שמפעילים רגיל ולא יורד.
ULTRA זה עם תחנת עגינה משוכללת ששוטפת את הסמרטוט ושואבת את האבק(יש לו מיכל גדול וצריך לרוקן מידי כמה שבועות לעומת המכשיר עצמו שצריך כמה פעמים בשבוע, תלוי בגודל הבית).ממש תודה לך על הפירוט!! תוכלי להסביר לי מה ההבדל בין הדגם שלך לדגם Roborock s7 maxv ultra ?
איפה קנית?הדגם החדש הוא S8 שאי אפשר להוציא לו את הסמרטוט בשליפה, מתאים יותר לקניה עם התחנה היקרה שמנקה אוטומטית את הסמרטוט. לכן קניתי את הדגם הישן יותר שהוא גם הרבה יותר יקר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: