@YNG אני רוצה לשאול כמה שאלות על הרובוט. יש מצב שתצרי איתי קשר בSHISHIA666 בג'ימייל?קניתי בבאג, המחיר עלה מאז.
תבדקי בזאפ איפה הכי זול
תודה רבה מאד ותזכי למצוות!
@YNG אני רוצה לשאול כמה שאלות על הרובוט. יש מצב שתצרי איתי קשר בSHISHIA666 בג'ימייל?קניתי בבאג, המחיר עלה מאז.
תבדקי בזאפ איפה הכי זול
אני גם אשמח אם אפשר שתצרי איתי קשר במייל לכמה שאלות ORITL8482שטרודל גימיייל...קניתי בבאג, המחיר עלה מאז.
תבדקי בזאפ איפה הכי זול
כנראה יש לה פרימיום, מי שאין לו פרימיום לא יכול לשלוח הודעה פרטית.או שיש אפשרות לפנות בפרטי בפרוג, מישהי פנתה אלי בנושא אני לא יודעת איך
את עדיין מרוצה?אני מעדיפה כאן אם אפשר, יכול לעזור לכולם, אענה בשמחה.
למה פעם בשבוע שוטפת רגיל? הוא לא מנקה מספיק טוב?משתמשת בלי חומר ניקוי(פעם בשבוע אני שוטפת רגיל)(לפעמים אני מורחת קצת חומר על הסמרטוט בלי שיגיע למיכל מים, לא ידוע לי אם אפשר להכניס חומר למכשיר).
יש לך פרטים של דגם מומלץ?נראה לי הדרימי מחמם את המים ואפשר גם להוסיף חומר.
כנראה הדגם המשודרג, הם מוציאים כל חצי שנה דגם.ROBOROCK S8 MAXV ULTRA
איזה דגם יש לך?מרוצה מאוד!!! ממליצה למי שרק אפשר.
הניקיון יסודי מאוד, תמיד הייתי מתוסכלת מהמראה של הרצפות אחרי שטיפה(ריצוף של 10-12 שנים, קרמיקה מט לא פרקטי) ועכשיו אני ממש מרוצה, הרטט עושה את העבודה כמו שצריך.
משתמשת בלי חומר ניקוי(פעם בשבוע אני שוטפת רגיל)(לפעמים אני מורחת קצת חומר על הסמרטוט בלי שיגיע למיכל מים, לא ידוע לי אם אפשר להכניס חומר למכשיר).
הדגם שלי לא מגיע לפינות לצערי, אבל שמעתי שיש דגם מחברת דרימי שהוא אחד החזקים והמעלה שלו שהוא מרובע ומגיע לפינות, אבל יש לו תחנת עגינה משוכללת כך שהמחיר שלו כפול ולכן לא קניתי.
סמרטוטים הזמנתי סטוק מאליאקספרס ואין הבדל בכלל! מחליפה לפעמים באמצע העבודה(אפשר, עוצרים מחליפים ואז מפעילים שוב, הוא ממשיך מאותה נקודה - חשוב לא להזיז אותו מהמקום)
הוא חוזר לבד לתנת העגינה מלבד פעמים בודדות שאני נועלת אותו בחדר(בגלל שאין לי אפליקציה ואני לא יכולה לבחור חדר מסוים) ושוכחת לפתוח לו, אז צריך להביא אותו ידנית. אבל אם קולטים אותו ברגע שהוא מסיים ופותחים את הדלת הוא מכיר את הדרך(אחרי שעדכנו לו מפה של כל הבית, חשוב להרים כל מה שלא קבוע ולהשאיר רק מיטות וארונות). אם נתקל בנעל או תינוק בדרך הוא עוקף אותו, הוא קולט שדברים קטנים הם לא קבועים.
אני משתמשת בלי אפליקציה, חיברתי פעם אחת לשכן וכיוונו את העוצמה שלו שיהיה על 3 בשאיבה, וכן אפשרות לסדר את המפה, אם אני זוכרת נכון אפשר לקבע מפה גם בלי האפליקציה בלי מפה הוא קולט את השטח ומנקה ריבועים ומלבנים, כלומר חדר ילדים שיש שם מיטה הוא יחלק ל-2 את החלק הגדול יותר עד המיטה ואחכ ינקה ליד המיטה(במפה אפשר להגדיר חדרים ואז הוא מנקה כל חדר בבת אחת, כלומר מסגרת מסביב ואז הוא נכנס לאמצע).
מקווה שעזרתי, אשמח לענות על כל שאלה נוספת!
גם לי יש אותו, מרוצה מאד ב"ה!
לא צריך רשת לזיהוי כל עצם,@YNG הוא צריך חיבור רציף לרשת בשביל כל הזיהוי?
יש מצב שאצלכם הוא מתחבר אוטומטי לרשת של השכן?
תודה רבה
כמה בערך עלה לכם? באתרים זה נראה שיש כל מיני דגמים אני לא בטוח אם זה על הs7
זה של שיואומי או שזה חברה נפרדת?
הבנתי שהדרימי L20 עולה על הרובורק בביצועים, נכון להיוםאיזה דגם יש לך?
ממש שוקלת בחיוב לקנות שואב שוטף רובוטי עם תחנת עגינה או רובורוק sm או דרימי l20
אם יש למישהי והתנסתה אשמח לשמוע.
איזה?אני משתמשת בשואב רובוטי של שיאומי הוא מאוד מתקדם טכנולוגית מאוד נוח להפעלה ועושה פלאים
ההבדל בין הS7 פרו למיניהם והדגם של MAXV S7זה רק התחנת עגינה ? מבחינת איכות של הרובוט עצמו - זה אותו דבר? כי אני רואה שזה מממש מייקר את המחיר...נשמע מעולה רק שנראה לי שזה דגם שטרם הושק,
סתם שתדעי, דגם עם סיומת MAXV הוא בדרכ שדרוג ותיקון באגים של דגם אחד לפניו ותמיד עדיף לחכות לו.
לכן אני קניתי את ה-S7 MAXV ולא S8.
הפרו או פרו אולטרה זה סוג תחנת העגינה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: