מלך נדל''ן
משתמש צעיר
מענין לדעת היכן יש היום בארץ נכס שעונה על כל הדרישות שכתבתאוקיי מצאתי להם דירה כזאת שעונה על כל הדרישות
אשמח לשמוע
מענין לדעת היכן יש היום בארץ נכס שעונה על כל הדרישות שכתבתאוקיי מצאתי להם דירה כזאת שעונה על כל הדרישות
תבדקו גם עם רו"ח מה יש לו להשקיעיש לכם שם של עו"ד מומחה בתחום הנדל"ן
למקרה מסובך של מיסים על קניית דירה?
כנלמענין לדעת היכן יש היום בארץ נכס שעונה על כל הדרישות שכתבת
אשמח לשמוע
כן, הבנו. תוכל להציע משהו למעשה? הציבור מאד מחכה לדברים כאלו, וכמובן תקבל את התווך שמגיע לך.בתור אחד שעמוק עמוק בתחום הנדל"ן אני מתמצא היטב בנכסים
עד שנסגר ההרשמה אפשר לבטל השתתפות ולהוסיף השתתפות@השקעות בנדל"ן , ולכל מי שיודע לענות...
שלום רציתי לשאול אם נרשמתי להגרלה של מחיר למשתכן וכבר בחרתי את הפרויקטים שאני מועניין להשתתף, רציתי לדעת אם אני יכול לשנות לערים אחרות או שזה נגמר?!
איך עושים את זה באתר?עד שנסגר ההרשמה אפשר לבטל השתתפות ולהוסיף השתתפות
כןאיך עושים את זה באתר?
בוודאי, יש המון עסקאות מעניינים בשוקכן, הבנו. תוכל להציע משהו למעשה? הציבור מאד מחכה לדברים כאלו, וכמובן תקבל את התווך שמגיע לך.
שאלה מאד מעניינת,שלום
מה עדיף להשקיע בדירה או השקעות בקרנות כאלה ואחרות?
זאת לא השוואה נכונה!נ.ב
שים לב כמה כספים אנשים איבדו ממטבע הביטקוין בשבועיים האחרונים מה שפחות שייך בנדל"ן
חסרים כמה פרטים,יש לנו דירה שנרכשה ב- 2013. עליה יש לי משכנתא של כ- 300,000 ש"ח.
ב- 2019 רכשנו דירת קבלן נוספת והצהרנו שנמכור את דירתנו הראשונה. מפה לשם ככל הנראה לא נמכור את הדירה הראשונה ולקחנו כבר כמעט את כל המשכנתא על הדירה השנייה.
כרגע יש חוב למס רכישה של כ- 200,000 ש"ח + ריבית ומדד מ- 2019 .
ותאמת שהדירה שלנו הראשונה ממש סבבה ולא בא לנו למכור אותה.
יש לי אחות נכה ואין על שמה דירה. האם ניתן "למכור" לה את הדירה הראשונה ? מה יהיה על המשכנתא הקיימת על דירה זו ?? זה משכנתא אטרקטיבית מאוד עם ריביות שאין היום....
אני אפוטרופוס שלה. האם זה משנה משהו? האם ניתן להמשיך עם המשכנתא הזו?
או אולי עדיף בכלל לשלם את המס ושלום עלי נפשי. מה אומר ??
עבר לכם כבר זמן ההמתנה של מס הרכישה?יש לנו דירה שנרכשה ב- 2013. עליה יש לי משכנתא של כ- 300,000 ש"ח.
ב- 2019 רכשנו דירת קבלן נוספת והצהרנו שנמכור את דירתנו הראשונה. מפה לשם ככל הנראה לא נמכור את הדירה הראשונה ולקחנו כבר כמעט את כל המשכנתא על הדירה השנייה.
כרגע יש חוב למס רכישה של כ- 200,000 ש"ח + ריבית ומדד מ- 2019 .
ותאמת שהדירה שלנו הראשונה ממש סבבה ולא בא לנו למכור אותה.
יש לי אחות נכה ואין על שמה דירה. האם ניתן "למכור" לה את הדירה הראשונה ? מה יהיה על המשכנתא הקיימת על דירה זו ?? זה משכנתא אטרקטיבית מאוד עם ריביות שאין היום....
אני אפוטרופוס שלה. האם זה משנה משהו? האם ניתן להמשיך עם המשכנתא הזו?
או אולי עדיף בכלל לשלם את המס ושלום עלי נפשי. מה אומר ?
האם יש לו דירה נוספת או שזאת היחידה?שאלה למי שיודע:
דייר שהבניין בו הוא מתגורר עובר הליך של פינוי בינוי, הדירה החדשה כמעט מוכנה והוא מעוניין למכור אותה, האם יש הבדל מבחינת מס שבח אם הוא מוכר בטרם הושלמה הבנייה או לאחר שהדירה מוכנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: