אבל אם המחירים עלו, מה נותן עליית מחירי השכירות?בהחלט
לגבי התשואה קצת תיקנתי
הפער היחסי עדיין גדול.
בכל מקרה,
לא משנה הדיוקים קטנים,
אני עדיין חושב, שמי שחשובה לו "עסקת תשואה",
קרית גת זה לא המקום.
אבל אם המחירים עלו, מה נותן עליית מחירי השכירות?בהחלט
לגבי התשואה קצת תיקנתי
יש קצת הבדל לפני 8 שנים קרית גת הייתה פריפריהבפעם שעברה שזה קרה בקריית גת(כשבנו את כרמי גת)זה הקפיא את השוק שם ל 8 שנים
לענייננו:
קרית גת נמצאת מעט מתחת לרף המחירים באזור שלה, וזו סיבה שתהיה שם עליית מחירים, דווקא בגלל ההקפאה שהייתה שם עד עכשיו,
מה שנקרא "תיקון".
זה נכון שהיו שנים שהיה הקפאהדווקא בגלל ההקפאה שהייתה שם עד עכשיו,
(היה לי שם חוזה ב 1700 השוכר החדש משלם 2400)
אני עדיין חושב, שמי שחשובה לו "עסקת תשואה",
קרית גת זה לא המקום.
לא בונים 25 אלף בבת אחתהשאלה ששאלו מה יקרה עם תוספת של 25,000 יחידות
מלכי ישראלהאם תוכל לכתוב יותר פרטים, מה גודל הדירה? קומה? איזה אזור\רחוב?
שוב, לא ירדתי לפרטי פרטים, אני רק אומר, דירת 3 חדרים ב700 אלף, לאזור הזה,מעניין להבין, מה רף המחירים של האזור כרגע? לפי מה הוא נקבע?
האם אתה מדבר על דירות חדשות או יד 2?
למה אתה קורא עסקת תשואה?
רווח חודשי או עליית ערך?
ברור שאם בונים הרבה המחירים יעלו ולא ירדו זה כבר הוכח בהרבה מקומות יש דוגמאות למכביר אבל בית שמש לציבור החרדי ובאשקלון לציבור הכללי זה הדוגמאות הכי עדכניות וזה מה שגורם לי לחשוב שקרית גת זה המקום הבא כמובן שזה יקח 5-7 שנים כי לוקח זמן עד שמתחילים לבנות אבל מי שרוצה לקנות דירה אם טווח של 5-7 שנים זה המקום לדעתילא בונים 25 אלף בבת אחת
המספר 25 מורכב מ-3 הסכמי גג, חלק עדיין אין תבע מאושרת חלק אפי' לא פתחו תיק תבע
בקיצור זה יקח זמן וזה יתפרס על פני כמה שנים.
אגב, בהסכם גג האחרון יש תוכנית לרכבת קלה שתחצה את העיר וכן שדרוג תחנת הרכבת
מעניין שבאשקלון בונים המון ועם כל זה המחירים קפצו מאד
ובשנת 2021 היה זמן שאשקלון הייתה שיאנית בכמות מכירת הדירות.
אף שהסברא נותנת שאם יש היצע גדול המחירים פחות עולים
אני אישית ממליץ להתרחק מעסקאות כאלו,אשמח לחוו"ד של המקצוענים פה @השקעות בנדל"ן @מוישי פרומן @אבו דאבי @מלך נדל''ן וכל המבינים:
מה דעתכם על השקעות בנדל"ן שללא משכנתא בגלל בעיות- שאין רישיון מלא\חלקי, או בעיות בטאבו או שאר בעיות, האם זה רווחי\שווה בגלל שזה מחיר זול וכן מרויחים מחיר למשתכן וסיוע בשכר דירה או לחסוך מס רכישה?
לדעתי כל העניין בנדלן הוא בגלל 2 דבריםאשמח לחוו"ד של המקצוענים פה @השקעות בנדל"ן @מוישי פרומן @אבו דאבי @מלך נדל''ן וכל המבינים:
מה דעתכם על השקעות בנדל"ן שללא משכנתא בגלל בעיות- שאין רישיון מלא\חלקי, או בעיות בטאבו או שאר בעיות, האם זה רווחי\שווה בגלל שזה מחיר זול וכן מרויחים מחיר למשתכן וסיוע בשכר דירה או לחסוך מס רכישה?
אבל כל חודש משלמים על המינוף הזה2.מינוף ע"י משכנתא
אם זה להשקעה לא מומלץ כי כמו שאתה קונה את זה בזול כך גם תצטרך למכור בזול , כי אותם בעיות יהיו גם לקונה הבא , וזה עוד בלי להכנס לבעיות של עסקה כזאת , כל עסקה לגופה ,למגורים יש מקרים שזה כן שווה צריך לבדוק ספציפית מה הסיבה שלא נותנים משכנתאאשמח לחוו"ד של המקצוענים פה @השקעות בנדל"ן @מוישי פרומן @אבו דאבי @מלך נדל''ן וכל המבינים:
ואם זה ממשכון דירה אחרת?אתה גם משקיע ממיטב כספך
2.מינוף ע"י משכנתא
אוקיי,ואם זה ממשכון דירה אחרת?
ואם בשביל זה זה מינפתי דירה אחרת?
אם תוכלו להכנס לבעיות שיש זה מאד יעזור ליוזה עוד בלי להכנס לבעיות של עסקה כזאת , כל עסקה לגופה
זה לא משנה מאיפה הבאת את הכסףואם זה ממשכון דירה אחרת?
ואם בשביל זה זה מינפתי דירה אחרת?
בניגוד לתשובות שענו לכם כאן וכתבו את החסרונותאשמח לחוו"ד של המקצוענים פה @השקעות בנדל"ן @מוישי פרומן @אבו דאבי @מלך נדל''ן וכל המבינים:
מה דעתכם על השקעות בנדל"ן שללא משכנתא בגלל בעיות- שאין רישיון מלא\חלקי, או בעיות בטאבו או שאר בעיות, האם זה רווחי\שווה בגלל שזה מחיר זול וכן מרויחים מחיר למשתכן וסיוע בשכר דירה או לחסוך מס רכישה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: