אולי די??????
????
היה, נגמר, נסענו הלאה...
רוצים להמשיך להחכים בלי להתקטנן כל הזמן.
תודה
אולי די??????
????
ראש הרשות הממשלתית להתחדשות עירונית, עו"ד אלעזר במברגר, מבהיר במכתב שהגיע לידי גלובס: בהינתן הסכמה הנדרשת - ניתן להגיש תוכנית פינוי-בינוי ישירות לוועדה המחוזית, ללא צורך בהסכמתה של הוועדה המקומית. מדובר בצעד שיכול לחסוך חודשים רבים בתהליך התכנון, עד לאישור התוכנית.
אין לך איך להגיב עניינית??????
????
להתקטנן זה מילה עדינהאולי די?
היה, נגמר, נסענו הלאה...
רוצים להמשיך להחכים בלי להתקטנן כל הזמן.
תודה
העברה ללא תמורה בפטור ממס אפשרית רק לקרובי משפחה שמוגדרים בחוק (מאח לאח לא אפשרי ברוב המקרים ועוד), כמו כן גם בהעברה ללא תמורה לקרוב משלמים שליש מס רכישה (8% לחלק ל3 כפול שוי הדירה בעת העברה )@השקעות בנדל"ן @אבו דאבי @מוישי פרומן וכל מי שמבין
אפשר לקנות דירה על שם מישהו במשפחה ואח''כ לעשות העברה ללא תמורה
בלי להתחייב במס פעם נוספת??
בנוסףחסרונות ברכישת דירה על הנייר
דירה על הנייר נשמעת מאוד קוסמת, אך לפעמים היא יכולה להיות בור ללא תחתית לבעיות,"
בשנתיים הראשונות לאחר מסירת המפתח בדירת קבלן צצות רוב הבעיות שיכולות לעלות בדירה כזו, החל מרטיבויות, תזוזה של הקירות שגוררת שבירה של הקירות ואריחים ועוד. למעשה, כדאי לקחת בחשבון שצפויים הרבה שיפוצים ותיקונים בדירת הקבלן. אמנם נכון, זה עדיין במסגרת האחריות של הקבלן, אך כאב הראש הוא של הדיירים. לכן, אני ממליץ לחכות להזדמנות ולקנות דירה בת שנתיים-שלוש לפחות, לאחר שצצו רוב הבעיות ותוקנו בה כל הליקויים"
ניתוח נפלא!יתרונות ברכישת דירה על הנייר
"כאשר רוכשים דירה על הנייר, אפשר בתיאום עם הקבלן לבצע שינויים פנימיים בנכס, והעלויות עבור ביצוע השינויים יהיו זולות יותר מביצוע שיפוץ מאסיבי בדירת יד שנייה, שיש בה בלאי ושחיקה בנקודות שונות. כמו כן, בעת רכישת דירה חדשה, המשפחות רוכשות לא רק את הדירה אלא גם מגורים בסביבת מגורים מתוכננת ומתפתחת, שיש בה פארקים ושטחים ירוקים. בנוסף, הטבות ייחודיות לדיירים במבנים חדשניים כמו מבואה מפוארת, חדר כושר, חדרים ייעודיים לאחסון יין ועוד. פרויקטים חדשים רבים נבנים בשכונות חדשות, כך שהרוכשים נהנים מחיים קהילתיים בסביבה של משפחות צעירות ,אשר דומות לקהילת הייחוס של הקונים.
@השקעות בנדל"ן @אבו דאבי @מוישי פרומן וכל מי שמבין
תבדקו אם יש הגבלות נוספות.העברה ללא תמורה בפטור ממס אפשרית רק לקרובי משפחה שמוגדרים בחוק (מאח לאח לא אפשרי ברוב המקרים ועוד), כמו כן גם בהעברה ללא תמורה לקרוב משלמים שליש מס רכישה (8% לחלק ל3 כפול שוי הדירה בעת העברה )
צריך להיות ערניים- כי אם מטרת הרכישה להתחמק ממס רכישה בקניה ואז להעביר לאחר- רשות המיסים עשויה לראות בזה עסקה מלאכותית ולחייב במס מלא רטרו כולל שערוך וקנסות. במהלך כזה חובה שתהיה סיבה כלכלית מוצקה .
נכון,ניתוח נפלא!
אני שוב רוצה להוסיף יתרון נוסף ומשמעותי
ישנם אופציות מצוינות לאקזיט ברכישת דירה על הנייר.
בהצלחה לכולם.
אם תחתמו חוזה בשוק החופשי לפני חתימת החוזה במשתכן תאבדו את הזכאות!מה אתם הייתם עושים???
סכום כסף (גדול) מונח בצד גמ''חים וכדומה,
ויש זכיה במחיר למשתכן בלי היתר בניה,
בסכום המדובר (הוא מספיק)
לקנות דירה בפריפריה,
ויכניס שכירות שתספיק להון עצמי,
לכשיגיע תורו של מחיר למשכן להיתר וחתימת חוזה,
מה אומרים??
@השקעות בנדל"ן @אבו דאבי @מוישי פרומן
הרבה ממליצים על טאבו משותףמה אתם הייתם עושים???
סכום כסף (גדול) מונח בצד גמ''חים וכדומה,
ויש זכיה במחיר למשתכן בלי היתר בניה,
בסכום המדובר (הוא מספיק)
לקנות דירה בפריפריה,
ויכניס שכירות שתספיק להון עצמי,
לכשיגיע תורו של מחיר למשכן להיתר וחתימת חוזה,
מה אומרים??
@השקעות בנדל"ן @אבו דאבי @מוישי פרומן
טאבו משותף לא טובהרבה ממליצים על טאבו משותף
אם יש רק הערת אזהרה מספיק שתייםטאבו משותף לא טוב
צריך טאבו משולש
עדיין צריך לחכות 18 חודשים מקבלת טופס 4 כדי לא לשלם מס שבחשבמשך תקפת הבניה יש רק הארת אזהרה ולא רישום מלא על שם הרוכש,
כך שאם מוכרים את הדירה בסיום הבניה אפשרי לעשות רווח יפה, ואין הוצאות מס...
אני קניתי על הנייר, לפני כשנה ויש לי עוד כשנה עד שיהיה מוכן.נכון,
למשל בעסקאות שהיזם מבקש 20% בחוזה ו 80% בעת מסירת המפתח
שבמשך תקפת הבניה יש רק הארת אזהרה ולא רישום מלא על שם הרוכש,
cvvgrup @ gmail . com
"כדי להרוויח צריך להצליח".
הערה חשובה: בדר"כ רושמים את הנכס מסודר בטאבו,נכון,
למשל בעסקאות שהיזם מבקש 20% בחוזה ו 80% בעת מסירת המפתח
שבמשך תקפת הבניה יש רק הארת אזהרה ולא רישום מלא על שם הרוכש,
cvvgrup @ gmail . com
"כדי להרוויח צריך להצליח".
זה תלוי בכמה פרמטרים.אני קניתי על הנייר, לפני כשנה ויש לי עוד כשנה עד שיהיה מוכן.
אני יוכל למכור מיד ללא צורך בהמתנה של 18 חודשים בלי לשלם מס שבח/רכישה?
סורי על הבוטות, אבל זה מסוג העסקאות של המקווה נייעס...@השקעות בנדל"ן @אבו דאבי @מוישי פרומן וכל מי שמבין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: