אין תשובה גורפתהאם זה הזמן לעשות שחזור משכנתא?
התנאים שקיבלנו בעבר היו גבוהים יחסית [הלוואה ללא מטרה]
וקיבלנו המלצה לעשות מחזור, השאלה האם זה הזמן המתאים או לא.
תעלו דוח יתרות לסילוק
אשתדל לענות לפי העניין
אין תשובה גורפתהאם זה הזמן לעשות שחזור משכנתא?
התנאים שקיבלנו בעבר היו גבוהים יחסית [הלוואה ללא מטרה]
וקיבלנו המלצה לעשות מחזור, השאלה האם זה הזמן המתאים או לא.
אין תשובה גורפת
תעלו דוח יתרות לסילוק
אשתדל לענות לפי העניין
לא הבנתיהנמוך מביניהם
תבדקי מה ההחזרים של ההלואה. בד"כ זה פריסה לתקופה הרבה יותר קצרה ממשכנתא -למשך שנים בודדותאני קיבלתי עכשיו כזאת הצעה למשכנתא 70% מימון
אשמח לשמוע האם זה הצעה טובה וזולה והאם יש כאן כאלו יועצים שחושבים שהם יכולים לתת יותר זול ?
וכן הכי מעניין אותי לדעת האם זה נכון מה שחברה שלי שקצת מבינה בזה הציעה לי שאני אקח משתנה צמודה בריבית יקרה (6.060) על סכום של 190,000 ש"ח מה שיגרום לכך שאני אקבל במסלולים האחרים משמעותית יותר זול, ומהיות שבבנק לאומי הם נותנים למי שעושה משכנתא הלוואה של 120,000 ש"ח בפריים מינוס חצי ( 5.75) אח"כ אני אפרע בעצם ישר אחרי קבלת המשכנתא את רוב המסלול הזה עם ההלוואה הזאת ואשאר עם ריבית זולה בשאר המשכנתא
אז קודם כל אני מנסה להבין האם יכול להיות שבכלל יהיו לי עמלות פרעון מה שנקרא על זה שאני מגיעה בעצם אחרי חודשיים ופורעת 120,000 משתנה צמודה ואז לא יהיה בכלל חיסכון בכל הסיפור הזה ?
צפה בקובץ המצורף 1487781
יש כזו אפשרות!שאלה שדחופה לי ממש, האם ניתן בטאבו משותף לקחת משכנתא על שותף אחד בלבד, (כמובן שהשני חותם שהוא מסכים שהדירה תשועבד), ובמידה שרשמית לא, האם יש יועצים שמצליחים להוציא כאלו משכנתאות בכל זאת? תודה רבה.
אשמח בבקשה לשמוע מיועצים שיכולים לדעתם להביא לי הצעה יותר טובה כמה פחות או יותר יהיה החיסכון והוזלה בריביות וכמה הם יגבו תשלום עבור המשכנתא הזאת או בהודעה פרטית או למייל ayurucr@אני קיבלתי עכשיו כזאת הצעה למשכנתא 70% מימון
אשמח לשמוע האם זה הצעה טובה וזולה והאם יש כאן כאלו יועצים שחושבים שהם יכולים לתת יותר זול ?
וכן הכי מעניין אותי לדעת האם זה נכון מה שחברה שלי שקצת מבינה בזה הציעה לי שאני אקח משתנה צמודה בריבית יקרה (6.060) על סכום של 190,000 ש"ח מה שיגרום לכך שאני אקבל במסלולים האחרים משמעותית יותר זול, ומהיות שבבנק לאומי הם נותנים למי שעושה משכנתא הלוואה של 120,000 ש"ח בפריים מינוס חצי ( 5.75) אח"כ אני אפרע בעצם ישר אחרי קבלת המשכנתא את רוב המסלול הזה עם ההלוואה הזאת ואשאר עם ריבית זולה בשאר המשכנתא
אז קודם כל אני מנסה להבין האם יכול להיות שבכלל יהיו לי עמלות פרעון מה שנקרא על זה שאני מגיעה בעצם אחרי חודשיים ופורעת 120,000 משתנה צמודה ואז לא יהיה בכלל חיסכון בכל הסיפור הזה ?
צפה בקובץ המצורף 1487781
בתקופה הזו זה ממש בקלות להקפיא את תשלומי המשכנתא במס' תשלומים,המשכנתא כבר בתהליכי הוצאה,
אבל בדירה אוכל לגור רק בעוד 3-4 חודשים,
בינתיים אני שוכר דירה וכמובן משלם עליה מדי חודש...
אני חושש אם אוכל לעמוד בלשלם את המשכנתא על הדירה החדשה יחד עם דמי השכירות...
ושאלתי היא, מה אני יכול ומומלץ לי לעשות כדי שלא אשלם את שניהם במקביל?
יש איזושהי דרך לדחות את תחילת הפירעון, להקפיא, וכדו'??
אני ממש אובד עצות
אולי מכאן תבוא הישועה...
לכאורה כן, אבל צריך לבדוק פרטני מול הבנק.אבל אני רוצה לא להתחיל בכלל לשלם, לפני שאני מקבל את הדירה
גם לזה מיועדים התוכניות הנ"ל?
מישהו יודע?@ari1980
איך יוצרים איתך קשר?
שוב, אני מעוניינת לשמוע הצעות מחיר מיועצים שחושבים שהם יכולים להוזיל לי בריביותאשמח בבקשה לשמוע מיועצים שיכולים לדעתם להביא לי הצעה יותר טובה כמה פחות או יותר יהיה החיסכון והוזלה בריביות וכמה הם יגבו תשלום עבור המשכנתא הזאת או בהודעה פרטית או למייל ayurucr@
סליחה. הייתי עסוק מאוד בימים האחרונים אז לא נכנסתי לפה.מישהו יודע?
מי היועץ??הראה לי אברך שקיבל השבוע מיועץ משכנתא משתנה לא צמודה כל 5 שנים בריבית של 4.4%
כשהעלית את ההצעה זה לא היה הכי זולשוב, אני מעוניינת לשמוע הצעות מחיר מיועצים שחושבים שהם יכולים להוזיל לי בריביות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: