מישהו??מישהו יודע אם שווה לדחות את המשכנתא באפשרות של המלחמה או שיש אותיות קטנות על ריביות וכדומה כמו בקורונה?
ואם כן
מה האופציות?
מישהו??מישהו יודע אם שווה לדחות את המשכנתא באפשרות של המלחמה או שיש אותיות קטנות על ריביות וכדומה כמו בקורונה?
ואם כן
מה האופציות?
מישהו??
אני רוצה לשלוח מייל, איזה אות באנגלית חוץ מהספרות?סליחה. הייתי עסוק מאוד בימים האחרונים אז לא נכנסתי לפה.
תשלח מייל ל 45840000 ב ג׳ימייל .
ונמשיך משם.
הוא פיקשש לי את ה. m45840000אני רוצה לשלוח מייל, איזה אות באנגלית חוץ מהספרות?
כתבתי כבר בשרשור, יוסי פרנקלמי היועץ??
עם אתה לא מהאנשים שזכאים למעגל א זה בדיוק אותה דחייה.גומר להוציא משכנתא בעוד כמה ימים בס"ד מלאומי.
היות שאני עדיין לא נכנס לדירה, אלא גר בשכירות, בתכנון שלי היה לדחות את תחילת הפירעון לכמה שיותר מאוחר, (היועץ אמר לי שזה יעלה בסוף בריביות והכול אבל עם כל זה היה לי תכנון של לדחות ב2/3 חודשים)
השאלה שלי, האם זה אומר שבעצם נקרתה ליידי הזדמנות פז לקבל דחייה של הבנק בכמה חודשים עקב המצב ללא ריביות (כמובן בהגשת בקשה), או אולי היות וזה משכנתא חדשה הם כן ידרשו להתחיל רגיל תשלומים ללא סיפורים.
תודה על המענהכשהעלית את ההצעה זה לא היה הכי זול
עכשיו זה בלתי אפשרי לקבל את מה שהעלית
ולגבי ההלוואה מלאומי זה 120 בפריים +0.2 ל120 חודשים
אני מהדרום וככל הידוע לי אני זכאי.עם אתה לא מהאנשים שזכאים למעגל א זה בדיוק אותה דחייה.
החישוב הולך לפי הריבית ביום לקיחת ההלוואה הריבית שהתקבלה או הריבית הממוצעת הנמוך מבניהםבכל אופן אני מנסה להבין לעצם העניין האם לא אמורות להיות לי פה עמלות פרעון מוקדם כי אני לוקחת משתנה צמודה ב- 6% ומחזירה את זה אחרי חודשיים שהריבית הממוצעת בשוק היא משהו כמו 3.5% עד כמה שאני מבינה
ומילא אז זה אומר שאני אצטרך לשלם פה את ההפרש ביניהם שזה יוצא 2.5% ל- 5 שנים עד שהריבית הייתה אמורה להשתנות
או שאני לא מחשבת את העמלות פירעון בצורה נכונה ?
מעולה.קח בחשבון שההחזר החודשי יקפוץ לך בעוד שנה למשך 4 שניםאני מהדרום וככל הידוע לי אני זכאי.
דהיינו 34 שנים במקום 30?מעולה.קח בחשבון שההחזר החודשי יקפוץ לך בעוד שנה למשך 4 שנים
לא.דהיינו 34 שנים במקום 30?
תודה על המענה וסליחה על השאלותהחישוב הולך לפי הריבית ביום לקיחת ההלוואה הריבית שהתקבלה או הריבית הממוצעת הנמוך מבניהם
לעומת הריבית הממוצעת ביום הפרעון
אם הנכס תקין.לאחד שחושב שיש לו יכולות מול פקידי המשכנתאות, האם יש חיסרון לנסות להתמקח לבד מול כמה בנקים ורק במידה והמצב גרוע לפנות לאחמ"כ ליועץ? זה יכול להזיק?
הצעה טובה, אך ניתן לשפר..תודה על המענה וסליחה על השאלות
אני פשוט רוצה להיות בטוחה שהבנתי מה שכתבת
ממה שאני מבינה זה שאני לוקחת את זה במשתנה צמודה 6% זה עצמו לא נתון שיכול לגרום לי עמלות פירעון גדולות אם אני אכן הבנתי נכון שמהיות שהריבית עכשיו היא סביבות נגיד 3.5 וזה בעצום הנמוך מביניהם שכתבת אז זה שאני לוקחת ב- 6% בכלל לא פרמטר לגבי העמלות פירעון
אשמח רק שתאשר לי שאני הבנתי אותך טוב
וגם לא אכפת לי אם תציץ על ההצעה שקיבלתי לומר לי אם היא אכן הצעה זולה
תלוי בנק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: