15 שנה - 1.49%יש למישהו מושג מה הריבית היום של הזכאות של המדינה ל-20 שנה ו 15 שנה?
20 שנה - 1.79%
15 שנה - 1.49%יש למישהו מושג מה הריבית היום של הזכאות של המדינה ל-20 שנה ו 15 שנה?
2. זה לא מדוייק, כיון שהריבית הלא צמודה יקרה היום מאד, בפער מאד גבוה, שאתה משלם כבר בהתחלה, עוד לפני שמשהו זז.ממש תודה על התשובה המפורטת.
רק אבהיר. 1. יש מספיק הכנסות בשביל החזר של 6000 ש"ח ללא התייחסות ליחידה [הנושא הזה שהבנקים לא רואים זו כהכנסה ידוע מכבר]. 2. הצמדה למדד אף שכתבת נימוקים למה כדאי, תכלס אני חשבתי שעדיף כבר קבוע מאחר שהצפי הוא שבודאי יעלה המדד והריבית היא קבועה, אז למה שהבנק ירוויח מהעליה, הרי כשיעלה אני ירויח והבנק ישאר עם הריבית הקבועה הנמוכה. 3. עדיין חסר לי סיכום של העניין. כיצד כדאי כן חלק את המשכנתא, כי בשליש פריים שליש קל"צ שליש משתנה ל"צ יצא לי 50 ש"ח יותר לחודש שזה לא הרבה הפרש. האם עדיף?
מה זה לפי משכנתאמן? הוא מדוייק? כי חודש שעבר הוא לא היה מדיוק15 שנה - 1.49%
20 שנה - 1.79%
לא. זה לפי סמארט.מה זה לפי משכנתאמן? הוא מדוייק? כי חודש שעבר הוא לא היה מדיוק
ככלל, ריביות מעולות מאד.מה דעתכם לגבי הריבויות דלהלן?
60% אחוז מימון:
כמליון ש"ח:
משכנתא ל30 שנה:
שליש פריים: 0.90
שליש מ"צ: 2.18
שליש קל"צ: 3.33
מה בין אשכול זה לאשכול זה?
זה כמו שתשאלו; אני הלכתי ברחוב, ובהוואי יורד שלג, האם במוסקבה חם?אני הוצאתי משכנתא של מליון ושמוניםK ואני צריך להחזיר באזור 4400 כל חודש האם יצאתי בזול או לא
דרך יועץ?שאלתי באשכול השכן,
שואל גם כאן.
אשמח לחוות דעתכם לגבי שני התמהילים, האם זה ריביות טובות ואיזה תמהיל מומלץ יותר.
מדובר על משכנתא ע"ס 1,233,000 70% מימון (דירוג אשראי גבוה)
תמהיל א'-
p-0.7 ל30 שנה
משתנה צמודה 1.84 ל30 שנה
קבועה צמודה 1.29 ל13 שנה.
תמהיל ב'-
p-0.6 ל30 שנה
משתנה צמודה 1.98 ל30 שנה
קבועה לא צמודה 2.8 ל16 שנה.
תודה רבה!
מה הבעיה מצד השנים, הקבועה צמודה יותר בעייתית מהמשתנה צמודה כי בה יש תחנות יציאה כל 5 שנים, לא?דרך יועץ?
בלי לדעת יותר מידי פרטים, ממש לא הייתי בוחרת בתמהילים כאלו.
שבהם המסלולים היותר יציבים הם לטווח קצר בהרבה מהמסלולים הפחות יציבים.
לאחרונה ראיתי שזה דבר שהרבה יועצים עושים וזה טעות חמורה!!
הרבה יותר מהשגת ריביות זולות, חשוב לבנות תמהיל נכון שזה אומר גם מס' שנים נכון.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: