סליחה נראה לי שלא הבנתם אותילטווח קצר זה בסדר לטווח ארוך שככל הנראה יהיה ירידה בפריים. זה כבר יהיה פחות כדאי. הערכות זה ע תקופה של כשנה וחצי שיתחיל הירידות
אם אתה בנוי למיחזור רק המלצ לבנק אחר זה יהיה יותר משתלם. אבל זה תהליך משכנתא לכל דבר כולל בקשה לדרגה שניה והסכמה ורישום וכו'. לא סוף העולם. אבל משהו ...
בהתחלה זה היה מחיר יותר נמוך אבל הייתי צריך יותר...תיקנת את האישור??? מקודם שלחת משהו אחר לגמרי
מה אתם אומרים על הצעת המשכנתא
אני לא מבין בזה אבל לא שווה לעשות את כל המסלולים עם פטור על הפירעון ולעשות מתי שירד הריביות - מיחזורזה הצעה מצוינת.
חייבים שליש בריבית קבועהאני לא מבין בזה אבל לא שווה לעשות את כל המסלולים עם פטור על הפירעון ולעשות מתי שירד הריביות - מיחזור
מה הקלץ הכי זול שאפשר לקבל היום
משכורת למעלה 20000 הדירה שווה 2500000 משכנתא 1270000 ל30 שנה
אני רוצה הכל קלץ מה ניתן לקבל?
תודה לכל המומחים
ראיתי גם קלצ של 4.55
אבל אני חושב שזה טעות לקחת הכל קלצ. לאחד כמוך הכי קלאסי זה שליש קלצ 2-3 קלצ.
שלום וברכה
מבררת בשביל חברה.
משכנתא קיימת במזרחי טפחות, דירה ראשונה, הכנסות נמוכות, בודקת אפשרות של פרעון חלקי ו/או מיחזור:
190 אלף שח ל28 שנה 0.4-פריים
180אלף שח ל8 שנים קלצ 3%
125 אלף שח מ"צ כל 30 חודשים ל10 שנים 2.4% אמור להשתנות עוד שנה. ריבית חזויה 7.09%
מעוניינת להחזיר לבנק בעוד חודש 60 אלף ש"ח. ובנוסף בודקת אפשרות מיחזור.
1. איזה חלק שווה לפרוע בפרעון חלקי?
2. האם שווה למחזר? מיחזור חלקי? איזה חלק שווה למחזר? למה?
תודה על העזרה.
מיחזור פנימי או שיתכן גם חיצוני?אם לפרוע זה רק מהמצ .. בטח שהוא הולך להיות עוד שנה קטסטרופלי.
יש אופציה למחזר את ה70 שישאר למלצ שפוי.
את הפריים הנוכחי גם אפשרות למחזר למלצ. יוריד קצת בהחזר החודשי. עם מעקב המשך לכשיירד הפריים מאוד. לפחות באחוז .
מיחזור פנימי או שיתכן גם חיצוני?
אם העלייה היה רק בחודשיים האחרוניםזה עליה של כמעט 40% בהחזרים
איך זה יכול להיות?
העליה התחילה רק בחודשיים האחרונים!
כןכנראה שיש לך עוגן מק"מ שעכשיו נגמר שנה ועודכן לריביות הגבוהות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: