הגיוני מאודמישהו יכול להגיד לי
האם הגיוני שהחזרי המשכנתא עלו בחודשיים האחרונים
מ-4,600
ל-6,500
מה יכולה להיות הסיבה??
המשכנתא היא על 1,000,000 סה"כ
נלקחה לפני שנה וקצת
אני חושב אחרת,עוד מישהו חושב כך ?
מישהו יכול להגיד לי
האם הגיוני שהחזרי המשכנתא עלו בחודשיים האחרונים
מ-4,600
ל-6,500
מה יכולה להיות הסיבה??
המשכנתא היא על 1,000,000 סה"כ
נלקחה לפני שנה וקצת
גם וגם
אשמח לשמוע הצעות לפה ולפה
זה עליה של כמעט 40% בהחזריםלא הגיוני בחודשיים.
הגיוני רק לאורך ה10 חודשים האחרונים
ובכל השנה האחרונה לא עלה כלום??זה עליה של כמעט 40% בהחזרים
איך זה יכול להיות?
העליה התחילה רק בחודשיים האחרונים!
שמעתי מאחד המומחים הגדולים בתחום.נתון מענין ממש!
מה הממוצע הריבית שם במלצ
(כבר לא רלוונטי בשבילי, אבל מענין לדעת..)
הנתון הוא ברור וכ''א יכול לראות את ממוצע הריביות באתר של בנק ישראלעוד מישהו חושב כך ?
כמובן יוצאים מתוך נקודת הנחה שייקח לכאו' שנתיים עד שיהיה שווה למחזר,אני חושב אחרת,
כיוון שהפער בממוצע הריבית נשמר גם בתקופות שהריביות זולות כך שהירידה תהיה פלוס מינוס באותו יחס
והקנסות מחושבים עד לתחנה כך שזה נותן עדיפות למשתנה כל 5.
אך במקרה שהמיחזור יתבצע לאחר יותר משנתיים מהיום יתכן שכן רלוונטי מה שכתב @א. גולד
זה עליה של כמעט 40% בהחזרים
איך זה יכול להיות?
העליה התחילה רק בחודשיים האחרונים!
לא כ''כ מסתברהיה גרייס??? הקפאה??
לא כ''כ מסתבר
אם הם שילמו 4500 על משכנתא של מיליון ש''ח מלפני שנה +....
זהו שאני ממש מתלבטשמעתי מאחד המומחים הגדולים בתחום.
הנתון הוא ברור וכ''א יכול לראות את ממוצע הריביות באתר של בנק ישראל
כמובן יוצאים מתוך נקודת הנחה שייקח לכאו' שנתיים עד שיהיה שווה למחזר,
הרי לא ממחזרים מיד כשהריבית יורדת, רק כשיהיה ירידה דרסטית, ואם לא יהיה אירוע חריג, ייקח שנתיים לפחות.
זהו שאני ממש מתלבט
יש לי שליש קל"צ 3.7 ושני שליש(כחצי מיליון) פריים פלוס 0.4
והציעו לי בלאומי במקום הפריים מל"צ כל 7 שנים בריבית של 5.25
ללכת על זה או לא ???
הוא לא יוכל למחזר באותו הבנק?לטווח קצר זה בסדר לטווח ארוך שככל הנראה יהיה ירידה בפריים. זה כבר יהיה פחות כדאי. הערכות זה ע תקופה של כשנה וחצי שיתחיל הירידות
אם אתה בנוי למיחזור רק המלצ לבנק אחר זה יהיה יותר משתלם. אבל זה תהליך משכנתא לכל דבר כולל בקשה לדרגה שניה והסכמה ורישום וכו'. לא סוף העולם. אבל משהו ...
כמו למשל באיזה בנק ?הברקות מצוינות של יועץ מבריק.
חד משמעית אתה יכול להשיג היום הלוואת הצטרפות של 150 אלף ל10 שנים בפריים פלוס 1.. אם העברת פעילות וחשבון טוב.
הוא לא יוכל למחזר באותו הבנק?
אם הבנק השני ירצה למחזר את המלצ שהוא נתן לפריים הוא לא יזדקק לרשות מהבנק הראשון אם סכום המסגרת נשאר אותו דבר כיוון שבמיחזור פנימי אין רישום חדשתאאמת
אני לא יודע אחרי זה שירצו למחזר פנימי רק את המלצ אם יצטרכו שוב לבקש רשות מהבנק הראשון או לא. זה דבר חדש שלא היה עד היום. אבל יתכן יהיה למחזר לבנק המקורי.
זה קצת הבעייתיות של למחזר חיצונית חלק מהמשכנתא. שאתה כבר תלוי ב 2 בנקים. למיחזור. אם תרצה תוספת שיפוצים או כך מטרה. אתה שוב תלוי ב 2 בנקים. לא בטוח שזה כיף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: