האחרון שבעם
משתמש רשום
במשתנה צמוד אם פורעים בזמנים שמשתנה יש עמלת פרעון?
לא.במשתנה צמוד אם פורעים בזמנים שמשתנה יש עמלת פרעון?
כפי שכבר כתבו לך קודם, גם בתמהיל הלא כ"כ מומלץ הזה אפשר להגיע ל: קל"צ 4.5% פריים -0.6% מ"צ 3.3% בקלות ממש.אשמח לחוו"ד משכנתא של 1.790 75 אחוז ל 30 שנה שלישים קלצ 4.68 פריים - 0.5 מצ 3.43
מה אומרים?
תוכל לדבר איתי באישי? drusbt444 וכו וכוכפי שכבר כתבו לך קודם, גם בתמהיל הלא כ"כ מומלץ הזה אפשר להגיע ל: קל"צ 4.5% פריים -0.6% מ"צ 3.3% בקלות ממש.
עם התמקחות ומו"מ נכון אפשר לשפר עוד הרבה מאוד.
מה אתה רוצה לדעת?תוכל לדבר איתי באישי? drusbt444 וכו וכו
הייתי ממליץ לך לקחת יועץ שיעלה לך 4000-5000 ש"ח, ויחסוך לך הרבה מאוד כסף וכאב ראש.לנסות להבין 1. איך בנתונים שלי אפשר לבנות תמהיל טוב יותר
2. איך להתמקח ולנהל מו"מ נכון [ את המספרים האלה קיבלתי אחרי מו"מ ...]
תודה.
4,000-5,000 עולה יועץ מתחיל/חובבן, אם בכלל יש כזה מחיר.הייתי ממליץ לך לקחת יועץ שיעלה לך 4000-5000 ש"ח, ויחסוך לך הרבה מאוד כסף וכאב ראש.
אם קיבלת את המספרים האלה אחרי מו"מ אז אתה רחוק מאוד מהסוף, ולדעתי זה לא שווה את ההתעסקות.
יש לי יועץ שלוקח את המחיר הזה כי הוא יועץ מתחיל.4,000-5,000 עולה יועץ מתחיל/חובבן, אם בכלל יש כזה מחיר.
יועץ מומחה עולה יותר.
ראשית - תציין את העובדה שהמחיר שאתה כותב הוא של יועץ מתחיל, ואילו היועצים המנוסים לוקחים יותר משמעותית.יש לי יועץ שלוקח את המחיר הזה כי הוא יועץ מתחיל.
כל לקוח שבא אליו הוא אומר לו בצורה הכי ברורה שיש שהוא יועץ מתחיל ולכן הוא לוקח את המחיר הזה.
מכמה וכמה תיקים שראיתי שהוא עשה הוא מביא תוצאות יפות מאוד, שלא זכיתי למצוא אצל הרבה מאוד יועצים טובים ומנוסים כביכול.
לא הייתי ממליץ לקחת אותו לתיקים מורכבים וכדו', אבל לתיקים חלקים שכל העבודה שם זה הוזלת ריביות וחסכון בבירורקטיה וכדו' בהחלט הייתי ממליץ עליו.
אפשר וצריך לבקש התחייבות מראש על אחוז ריבית מסויים, שאם הוא לא מגיע לזה אז הוא לא מקבל את התשלום.
אגב, @הון ובית, אתה נולדת יועץ מומחה? לא היית אף פעם יועץ מתחיל?
עדיף את הראשוןמה אומרים על משכנתא 1,790 75 אחוז ל 30 שנה החזר חודשי מינמלי באזור 8600/700
קלצ 4.59 פריים מינוס 0.5 מצ 3.28
או קלצ 4.64 פריים מינוס 0.5 מצ 3.26
תודה רבה.
מה אומרים על משכנתא 1,790 75 אחוז ל 30 שנה החזר חודשי מינמלי באזור 8600/700
קלצ 4.59 פריים מינוס 0.5 מצ 3.28
או קלצ 4.64 פריים מינוס 0.5 מצ 3.26
תודה רבה.
בהחלט עדיף את הראשון, וזה כבר הרבה יותר טוב מההצעות שהבאת לעיל.עדיף את הראשון
גם וגם.לשפר בריביות או בתמהיל?
מפוצל ל-2?ולגבי התיק הדירה מפוצלת..
מזרחי ודאי לא בנק זול. הוא מיועד בד"כ לתיקים מורכבים יותר.מפוצל ל -2
השאלה היא האם במו"מ מול הבנקים הבאים - לאומי , מרכנתיל , ומזרחי , אפשר להוציא ריביות יותר טובות וא"כ מה המינימום.
תודה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: