אז כדאי מאוד.בנתיים לא..
יוכל לשפר לכם את התמהיל והריביות משמעותית, ולחסוך לכם עשרות-מאות אלפי ש"ח.
אז כדאי מאוד.בנתיים לא..
תמהיל לא מומלץ. הריבית כן יפה.בלי קשר לתמהיל שהוא לא מומלץ כ"כ, הריביות גם יקרות.
זה דרך יועץ?
תמהיל מאוד מומלץ עבור הבנק.. לא עבורך.תודה על התגובות אשמח לקבל חוו"ד על ההצעה הבאה ג"כ מלאומי ואיזו מהם יותר טובה
אדגיש - אני לוקח בחשבון אופציה למיחזור או גרירה בעתיד
בכל מקרה אשמח אם אחד מהמלומדים בפורום יכתוב לאן לנסות לשאוף - איך אמור להראות התמהיל המומלץ ביותר עבורי בהתחשב בעובדה שברצוני ללהחזיר באזור 7700/800 בחודש
קשה לי להאמין שיש יועץ בארץ שעושה מסלול פיתוי בק"צ.תמהיל משכנתא (מיועץ) האים הריביות והתמהיל מומלצים מסלול הק"צ הוא פיתוי תודה.
יש יועץ בסיפור לא? תשאל אותו. אשמח לדעת מה התשובה שלו.למה?
חוץ מזה הריביות והתמהיל טובות?!יש יועץ בסיפור לא? תשאל אותו. אשמח לדעת מה התשובה שלו.
בדיוק ככה. מוזרקשה לי להאמין שיש יועץ בארץ שעושה מסלול פיתוי בק"צ.
איך בערך אמור להראות התמהיל המוצלח עבורי?תמהיל מאוד מומלץ עבור הבנק.. לא עבורך.
מה כ"כ יפה בזה?הריבית כן יפה.
איך אני אוהב השוואה..מה כ"כ יפה בזה?
תמהיל שלישים,
קל"צ 4.7%
פריים -0.5%
מ"צ 3.52%
זה נקרא יפה?
אני קיבלתי הצעה לפני התמקחות על שלישים (לא לקחתי את זה כי זה תמהיל לא נכון, אבל סתם בשביל ההשוואה)
קל"צ 4.5%
פריים -0.6%
מ"צ 3.3%.
עם התמקחות אפשר להשיג הרבה יותר טוב.
האם במשכנתא של 1.790 ל30 שנה ב75 אחוז מימון ובהחזר חודשי של 8800 בערך אפשר לקבל כזו הצעה?מה כ"כ יפה בזה?
תמהיל שלישים,
קל"צ 4.7%
פריים -0.5%
מ"צ 3.52%
זה נקרא יפה?
אני קיבלתי הצעה לפני התמקחות על שלישים (לא לקחתי את זה כי זה תמהיל לא נכון, אבל סתם בשביל ההשוואה)
קל"צ 4.5%
פריים -0.6%
מ"צ 3.3%.
עם התמקחות אפשר להשיג הרבה יותר טוב.
הכל ל-30 שנה.איזה תקופות?
מהשבוע האחרון.באיזה תקופה בשנה?
75%כמה אחוז מימון?
1,660,000 ש"ח.כמה סכום מדובר?
טוב. לא פצצה.מה טיב הלקוח?
בערך פי 3 מההחזר החודשי.כמה הכנסות מדובר?
יש כמה הלוואות נוספות.כמה עומס חוב?
אפשר בהחלט לקבל כזו הצעה ואולי אפי' קצת יותר טוב. תלוי בטיב הלקוח וכדו'.האם במשכנתא של 1.790 ל30 שנה ב75 אחוז מימון ובהחזר חודשי של 8800 בערך אפשר לקבל כזו הצעה?
תלוי לפי הלקוח ותכניות עתידיות וכו'.איזה תמהיל שונה היית ממליץ?
לא התכוונתי שתענה *לי* על השאלות..הכל ל-30 שנה.
מהשבוע האחרון.
75%
1,660,000 ש"ח.
טוב. לא פצצה.
בערך פי 3 מההחזר החודשי.
יש כמה הלוואות נוספות.
רק רציתי להגיד לך שהנתונים של המשכנתא שלי גם לא משהו ובכל זאת קיבלתי ריביות הרבה יותר טובות ממה שהוא קיבל.לא התכוונתי שתענה *לי* על השאלות..
כתבתי לך.. אני ממש אוהב השוואות.. כי לא באמת ניתן להשוות בין לקוח ללקוח..
אתה לא צריך להגיד לי מה ניתן להוציא מהבנק ומה המרווח שניתן להוציא ומה נחשב מרווח טוב ומה נחשב מרווח לא טוב. הוצאתי אישור אחד או שניים בחיים...
הריביות שקיבל טובות כפי שכתבתי. ממי 1.75, שוהם 0.55 כמעט ריבית עובד בנק בלאומי. אז בוא..
מי דיבר על לאומי ספציפית?רק רציתי להגיד לך שהנתונים של המשכנתא שלי גם לא משהו ובכל זאת קיבלתי ריביות הרבה יותר טובות ממה שהוא קיבל.
ביחס לבנק לאומי הוא באמת קיבל ריביות טובות, אבל כיום יש בנקים אחרים טובים יותר.
אני לא חושב שיש לו סיבה מיוחדת ללכת לבנק לאומי, וממילא הוא יכול ללכת לבנק אחר ולקבל ריביות הרבה יותר טובו.
אם הוצאת אישור או שניים בחיים, ואם זה יצא לך גם בתקופה האחרונה, אז אתה אמור לדעת שיש הרבה יותר טוב בבנקים אחרים, והוא לא אמור ללכת ללאומי כדי לקבל ריביות של עובד בנק כשבבנק אחר הוא יקבל הרבה יותר טוב.
אני לא אמרתי שאפשר לקבל בלאומי טוב יותר.
אתה כתבת שזה ריביות של עובד בבנק לאומי, וזה אכן כך, אבל בבנקים אחרים אפשר לקבל הרבה יותר טוב.מי דיבר על לאומי ספציפית?
מדבר איתך על מרווח..
סתם לידיעה, לאומי בין 3 הבנקים הזולים היום.
קל"צ 4.5%
פריים -0.6%
מ"צ 3.3%.
כבודו טועה.אתה כתבת שזה ריביות של עובד בבנק לאומי, וזה אכן כך, אבל בבנקים אחרים אפשר לקבל הרבה יותר טוב.
אם אין לו עבר שלילי וכדו', אז גם אם מדובר בכושר החזר לא משהו ובאחוז מימון גבוה הוא יכול לקבל הרבה יותר טוב ממה שהציעו לו.
כתבתי כבר קודם שקיבלתי הצעה באותו תמהיל עם ריביות זולות יותר, עוד לפני ההתמקחות.
איך בדיוק בנק לאומי הוא מה-3 הזולים?
עד כמה שידוע לי, ויש לי מושגים קצת, הזולים היום הם פועלים דיסקונט ומרכנתיל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: