אם יש לי נכס קיים ואני רוצה לאחד הלוואות בשעבוד הדירה, האם יש אפשרות עד 70% מהדירהשלום לכל המתעניינים בתחום
משתמשים רבים מעלים בפורום שאלות בנושא המשכנתאות
מה כדאי ? איך כדאי ? ועם מי כדאי? ה וכו' וכו'
משתמשים אחרים מגלים רצון טוב לעזור איש לרעהו.. אבל תשובותיהם מסתמכות, מקסימום על ניסיונם האישי....
ברור שלא ניתן להסתמך על תשובות אלו.
אני מבקש להעמיד את ניסיוני הרב בתחום המשכנתאות לציבור הרחב ולהשתדל לענות על שאלות שיופנו באמצעות הפורום.
תשובותיי יתבססו על ניסיוני הרב בתחום.
הפרופיל המקצועי שלי: בנקאי בכיר. פרשתי לפני כשנה מעבודתי בבנק.
ותק של 35 שנה בבנקאות מתוכם 25 שנה בתחום המשכנתאות.
בשנים האחרונות בתפקידי ניהול.
להיכרות מעמיקה יותר אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי בכתובת: http://www.mash-mish.co.il/
ממתין לשאלותיכם
היועץ
כן. אבל לא בהגדרה הזו עצמה.אם יש לי נכס קיים ואני רוצה לאחד הלוואות בשעבוד הדירה, האם יש אפשרות עד 70% מהדירה
כן. אבל לא בהגדרה הזו עצמה.
זה משתנה בין המקרים.אז באיזה הגדרה
שווי הדירה 1.6האם כדאי לעשות מזור ולשלם את התעמלות היוון האלו?
או כדאי לחקות שיעלו עוד הריביות ואז לא תיהיה עמלה?
המ"צ הוא שליש?אודה לחוות דעתכם על הצעה שקבלנו:
פרטי משכנתא: 44% מימון, ערב משלם בן 50, משכנתא ל-30 שנה, נתוני אשראי של ערב משלם - מעולים.
ההצעה: (ריבית נומינאלית) קל"צ 4.85
מ"צ (5) 3.2
פריים 4.05 (פריים +0.2-)
תודה רבה על העזרה שאתה נותן פה...שלום לכל המתעניינים בתחום
משתמשים רבים מעלים בפורום שאלות בנושא המשכנתאות
מה כדאי ? איך כדאי ? ועם מי כדאי? ה וכו' וכו'
משתמשים אחרים מגלים רצון טוב לעזור איש לרעהו.. אבל תשובותיהם מסתמכות, מקסימום על ניסיונם האישי....
ברור שלא ניתן להסתמך על תשובות אלו.
אני מבקש להעמיד את ניסיוני הרב בתחום המשכנתאות לציבור הרחב ולהשתדל לענות על שאלות שיופנו באמצעות הפורום.
תשובותיי יתבססו על ניסיוני הרב בתחום.
הפרופיל המקצועי שלי: בנקאי בכיר. פרשתי לפני כשנה מעבודתי בבנק.
ותק של 35 שנה בבנקאות מתוכם 25 שנה בתחום המשכנתאות.
בשנים האחרונות בתפקידי ניהול.
להיכרות מעמיקה יותר אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלי בכתובת: http://www.mash-mish.co.il/
ממתין לשאלותיכם
היועץ
למדתי משכנתאות ואני מעוניין להכנס לתחום , האם אתה יודע איפה יש מקום שאוכל לעבוד כדי לרכוש נסיון?, תודה רבההריבית אכן עלתה! שוב ב0.75%, ל2.75%!
האם יש לך מושג איפה אוכל לעבוד אצל יועץ כדי לרכוש נסיוןשאלנו רק אם זה בעזרת יועץ, כי אם כן - לא יפה להיכנס לו לעבודה, תשאלי אותו/ה.
בכל מקרה, קשה לענות באמת - בלי לדעת מה ביפור העסקה והלווים.
תוכלו לקבל עד 75% מערך הדירה אחרי השיפוצים!!שלום, לקחנו משכנתא לפני שלוש שנים ובינתיים ערך הדירה עלה כמו כל הדירות בארץ, אנחנו רוצים לשפץ את הדירה ולכן צריכים סכומים גדולים, השאלה האם ישנה אפשרות להגדלת המשכנתא כאשר לקחנו כבר 75 אחוז מהערך המקורי, ואם כן האם צריך להביא שמאי חדש או מטעם הבנק, וכן האם צריך או כדאי לקחת עוד פעם יועץ משכנתא לצורך זה?
לחלוטין אפשר לקחת עד 70-75 אחוז מהערך העכשווי. חייב שמאות חדשה.שלום, לקחנו משכנתא לפני שלוש שנים ובינתיים ערך הדירה עלה כמו כל הדירות בארץ, אנחנו רוצים לשפץ את הדירה ולכן צריכים סכומים גדולים, השאלה האם ישנה אפשרות להגדלת המשכנתא כאשר לקחנו כבר 75 אחוז מהערך המקורי, ואם כן האם צריך להביא שמאי חדש או מטעם הבנק, וכן האם צריך או כדאי לקחת עוד פעם יועץ משכנתא לצורך זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: