ישנם כמה פתרונות תשאלו את הנציג פיני רובין 0527625267 יעזור לכם.מי יודע מה אפשר לעשות על הלוואה מהגמ"ח המרכזי בשביל המשכנתא?
יש מסמך שאפשר להוכיח לבנק שזה לא הלוואה או משהו כזה?
ישנם כמה פתרונות תשאלו את הנציג פיני רובין 0527625267 יעזור לכם.מי יודע מה אפשר לעשות על הלוואה מהגמ"ח המרכזי בשביל המשכנתא?
יש מסמך שאפשר להוכיח לבנק שזה לא הלוואה או משהו כזה?
אני חושב שונה. מקצר תקופה על המלצהייתי מצמצם תקופה בפריים תמורת העלאת ההחזר, הקל"צ זה לא משהו שאפשר להשיג היום, ואולי בהמשך למחזר בתקופה רגועה יותר.
אבל אם אתם מסוגלים להחזיר יותר תעשו זאת!!!!!
כל כסף שנמצא בחוץ עולה ריבית כל חודש.
אשמח אם תעדכנו אותיישנם כמה פתרונות תשאלו את הנציג פיני רובין 0527625267 יעזור לכם.
תוכל להסביר למתחילה כמוני, למה דוקא הפריים, הרי זה הריבית הכי נמוכה....
תודה!
רשמתי פריים כי הוא גמיש לקיצור בקלות, למיטב ידיעתי קיצור בשאר המסלולים (כולל המל"צ @ari1980 תקן אותי עם אני טועה) נחשב כמחזור ומחייב עמלות.אני חושב שונה. מקצר תקופה על המלצ
נכון שהוא מחייב עמלה. ועדיין לדעתי החיסכון פה יותר משמעותי. בעיקר בקיצור תקופה..רשמתי פריים כי הוא גמיש לקיצור בקלות, למיטב ידיעתי קיצור בשאר המסלולים (כולל המל"צ @ari1980 תקן אותי עם אני טועה) נחשב כמחזור ומחייב עמלות.
כתבתי מהבטן, אם חישבת אתה צודק.נכון שהוא מחייב עמלה. ועדיין לדעתי החיסכון פה יותר משמעותי. בעיקר בקיצור תקופה..
והקנס?? גם אם יש הוא לא משמעותי הוא רק עד התחנת יציאה
זו משכנתא קיימת כברמה שהיה לפני כ"כ הרבה זמן, אינו מדד - וגם אינו מחייב את הבנק.
אם זו משכנתא קיימת כבר, צריך לחשוב אם יש מה למחזר.
פתרון יותר פשוט, להעביר את ההו"ק לכרטיס אשראי, כך לא רואים את החיוב בעו"שהפתרון אם אין ברירה ואתה ממש על גבול ההחזר החודשי?? לחכות 3 חודשים שבמהלכם החיוב ישולם מראש במזומן או להעביר את ההוק לחשבון של מישהו אחר עד אחר המשכנתא
באיזה ריבית הפריים??אשמח לעיונכם
1.1 משכנתא
שווי דירה 1.620
הכנסות 14.5 תלוש 3.5 מלגה סה"כ 18
1/3 קל"צ 3.99 20 שנה
2/3 פריים 20 שנה
2.75באיזה ריבית הפריים??
מצויין.אשמח לעיונכם
1.1 משכנתא
שווי דירה 1.620
הכנסות 14.5 תלוש 3.5 מלגה סה"כ 18
1/3 קל"צ 3.99 20 שנה
2/3 פריים 20 שנה
ממממש יפה..2.75
(ללא פלוס או מינוס)
פועליםשני שליש פריים נקי, ושליש קלצ זול- הייתי גאה בהישג כזה.
באיזה בנק אם יורשה לי לשאול?
אין (גם לא פיתוי)מרגיש לי שיש פה מסלול נוסף
מאמין שאתה לקוח של פועלים, נכון?פועלים
אני מודה שאני מופתע, לא מכיר את פועלים כך.פועלים
פועלים עכשיו בתקופה של קלצי"ם נמוכים.אני מודה שאני מופתע, לא מכיר את פועלים כך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: