שווה לשלם 4700 ומוצמד פחות למדד?בין סביב 4,300-4,500.
אפשר גם יותר זול - תלוי בכמות ההצמדה למדד.
תודה על המענה המקצועי
שווה לשלם 4700 ומוצמד פחות למדד?בין סביב 4,300-4,500.
אפשר גם יותר זול - תלוי בכמות ההצמדה למדד.
הצמדה למדד בדר"כ אומר שההחזר החודשי יהיה יותר יקר.אפשר גם יותר זול - תלוי בכמות ההצמדה למדד.
ברור.שווה לשלם 4700 ומוצמד פחות למדד?
השאלה כמה הוא יטפס, ולכמה זמן..!ברור.
כמה שיותר הצמדה, ההחזר יטפס ויטפס...
אמנם ההצמדה למדד היום גבוהה, אך היא אמורה להתמתן, ויש לקחת בחשבון שהיום לא כ"כ שווה לקבע ריביות יקרות ז"א קל"צשווה לשלם 4700 ומוצמד פחות למדד?
תודה על המענה המקצועי
לפעמים, כשחייבים להעביר את המשכנתא - אין ברירה, אלא להעביר בהצמדה מרובה, אבל בהחזר שהבנק יכול לאשר, ואח"כ שהלקוחות מגדילים את יכולת ההחזר, ממחזרים.הצמדה למדד בדר"כ אומר שההחזר החודשי יהיה יותר יקר.
[מלבד כמה חודשים ראשונים שאולי זה יהיה קצת יותר זול]
לכן...השאלה כמה הוא יטפס, ולכמה זמן..!
לכן...
יועץ טוב, יודע לעשות תמהיל מאוזן, שיעלה רק בקטנה..
לא הבנת את מה שכתבתי...אני יועץ, ואשמח ללמוד מהטובים -
איך מצמידים המון כדי לקבל ריביות נמוכות, והחזר נמוך, במקביל המדד מטפס בפראות..
ובכל אופן התמהיל מאוזן, וההחזר עולה רק בקטנה.
[בלי להיכנס למשכנתא כפי יכולתך].
תודה רבה!
אני יועץ באשדוד והתמהיל שאותו אני ממליץ בד"כ בתקופה זו לאחר אינספור התייעצויות עם בעלי מקצוע ברמה הגבוהה ביותר כדלהלן:אני יועץ, ואשמח ללמוד מהטובים -
איך מצמידים המון כדי לקבל ריביות נמוכות, והחזר נמוך, במקביל המדד מטפס בפראות..
ובכל אופן התמהיל מאוזן, וההחזר עולה רק בקטנה.
[בלי להיכנס למשכנתא כפי יכולתך].
תודה רבה!
בודאי שכן, ואם הוא לא מאשר אז אין משכנתא.האם במשכנתא לדירה בבניה הבנק מבקש אישור מהקבלן להעברת הכסף ?
ומה קורה אם הקבלן לא מאשר ?
הבנק נכנס ככסף אחרון (יש לפעמים אפשרות לכסף אמצעי באישור מיוחד) דבר ראשון צריך לשים הון עצמי ואח"כ הבנק נותן משכנתא.אין אפשרות שהוא לוקח ומצמיד למדד ?
לפי מה שהבנתי מה שהיה עד עכשיו אצלינו בפרויקט שאנשים העבירו בלי לשאול
לכן עכשיו יצאה הודעה נחרצת שאין אפשרות כבר להקדים תשלומים ומי שיקדים יצמידו לו -
הדבר הזה עדיף לנו מאשר לא לקחת את המשכנתא בכלל שכן מי יודע מה יהיו הריביות בעוד שנה וחצי...
לקחתי גרייס ל-6 חודשים (לפני חודשיים).
- בגדול, גרייס מעלה מרווחים, יש איך לברוח מזה.
מה שהוא התכוון מעלה מרווחים - הכוונה היא שברגע שלוקחים גרייס הבנק נותן ריביות יותר גבוהות אבל הוא רושם שיש אפשרות לברוח מזה, כמובן שזה לפני ביצוע המשכנתא, עכשיו אחרי שלקחת משכנתא אין אפשרות לשנות את הריביות (אלא רק ע"י מחזור שלא רלוונטי לעכשיו)לקחתי גרייס ל-6 חודשים (לפני חודשיים).
יש איך לברוח מזה? וממה???
לא יכולתי להסביר יותר טובמה שהוא התכוון מעלה מרווחים - הכוונה היא שברגע שלוקחים גרייס הבנק נותן ריביות יותר גבוהות אבל הוא רושם שיש אפשרות לברוח מזה, כמובן שזה לפני ביצוע המשכנתא, עכשיו אחרי שלקחת משכנתא אין אפשרות לשנות את הריביות (אלא רק ע"י מחזור שלא רלוונטי לעכשיו)
אם אתה כרגע לא צריך את הגרייס, תתקשר למוקד ותבקש לבטל אותו, בד"כ זה הולך חלק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: