איזה סכום אתה מעוניין להחזיר כל חודש, כך שיהיה נוח לך??רציתי להתיעץ לקחתי משכנתא של 880 אלף שח לממוצע של 20 שנה (חלק הלואות 15 חלק 23 וכו)
ההחזר החודשי עומד על 4800
חוץ מזה יש לי החזרי הלואות אשראי ברגע ועוד עם החזר
של עוד 1500 בחודש
סכום כולל של הלואות בערך 70000 שח
אני מרגיש שאני נחנק מה ניתן לעשות
חשוב לי להדגיש:
1)שלקחתי את המשכנתא בסוף 2019 בריביות נמכות מאוד
2) שלא קורץ לי ההצעה להרחיב את ההחזרים לשלושים שנה גם מצד שזה הרבה זמן וגם מצד שלפי מה שהבנתי זה מוסיף 200000 ריביות
סכום | מסלול | תקופה שנים | ריבית | החזר חודש |
187,000 | ריבית קל"צ | 12 | 4.69 | 1,701 |
363,000 | (1.22) פריים | 25 | 2.94 | 1,721 |
הצעה נחמדה,רוצה להתייעץ, מה אתם אומרים על ההצעה הזאת:
הכנסות 13,000, החזר משכנתא קיימת ע"ס 3,200 לחודש
כעת לקראת הרחבה ושיפוץ, קבלתי מהבנק אישור עקרוני למשכנתא 550 אלף:
תודה רבה
סכום מסלול תקופה שנים ריבית החזר חודש 187,000 ריבית קל"צ 12 4.69 1,701 363,000 (1.22) פריים 25 2.94 1,721
הצעה נחמדה,
במו"מ טוב יש אפשרות לשפר עוד את הריביות
באיזה בנק??
אם ככה אז אין כ"כ מה לעשות,בנק מזרחי, המשכנתא הקודמת שלנו בבנק מזרחי, בתנאים מעולים ואין לנו אפשרות להעביר אותה בנק
לכמה אפשר לשפר?
הלוואת פתיחת חשבון בבנקים מסוימים כמו מרכנתיל 70 אלף ל10 שנים יוריד לך את ההחזר החודשי לכ700-750 לחודש. דבר שממש יכול להרגיע. והוא לא צמוד מדד. אלא לפריים בתנאים מצויניםרציתי להתיעץ לקחתי משכנתא של 880 אלף שח לממוצע של 20 שנה (חלק הלואות 15 חלק 23 וכו)
ההחזר החודשי עומד על 4800
חוץ מזה יש לי החזרי הלואות אשראי ברגע ועוד עם החזר
של עוד 1500 בחודש
סכום כולל של הלואות בערך 70000 שח
אני מרגיש שאני נחנק מה ניתן לעשות
חשוב לי להדגיש:
1)שלקחתי את המשכנתא בסוף 2019 בריביות נמכות מאוד
2) שלא קורץ לי ההצעה להרחיב את ההחזרים לשלושים שנה גם מצד שזה הרבה זמן וגם מצד שלפי מה שהבנתי זה מוסיף 200000 ריביות
בתנאי להעברת משכורות של?הלוואת פתיחת חשבון בבנקים מסוימים כמו מרכנתיל 70 אלף ל10 שנים יוריד לך את ההחזר החודשי לכ700-750 לחודש. דבר שממש יכול להרגיע. והוא לא צמוד מדד. אלא לפריים בתנאים מצוינים
7000-10000 שכיר ודירוש אשראי נורמאליבתנאי להעברת משכורות של?
האם הריבית משתנה או שהיא תשאר באותו סכום לכל אורך ההלוואה.מה ההבדל בין קבועה צמודה למשתנה צמודה?
סך כל ההלואות 70000איזה סכום אתה מעוניין להחזיר כל חודש, כך שיהיה נוח לך??
מה סכום ההלוואות שיש לך??
אשראי ברגע זה בד"כ הלוואות בריביות מאוד גבוהות ולא לטווח ארוך, לכן החזר חודשי גבוה,
יש כמה אופציות:
- אם יש לך עוד אחוזי מימון שאתה יכול לקחת על הדירה זה הכי טוב, תיקח הלוואה לכל מטרה וכך תוכל לפרוס ליותר שנים עם החזר יותר נמוך
- לפעמים ישנה אפשרות להאריך מסלול מסויים במשכנתא וע"י להוריד בהחזר החודשי, בלי לפגוע במסלולים השניים, צריך לבדוק ממה היא מורכבת ומה הריביות,
לא.שאלה כללית, האם ניתן למחזר רק מסלול אחד מתוך המשכנתא בבנק אחר?
רק בנק ירושלים יתן לך בדרגה שניה.אם יש לי משכתנא בבנק X האם אני יכולה לקחת משכנתא לכל מטרה על אותה דירה בבנק Y?
יש אפשרות גם לקחת מחברות חוץ בנקאיות, לפעמים ריביות יותר זולות מבנק ירושליםאם יש לי משכתנא בבנק X האם אני יכולה לקחת משכנתא לכל מטרה על אותה דירה בבנק Y?
ערך כינון של הדירה,בשביל לקבל הצעת מחיר מסוכן ביטוח על ביטוח מבנה,
איזה פרטים אני צריכה לתת לו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: