בלי קשר להצעה ההיא, ניתן לקבל בחוץ בנקאי ריביות עוד יותר טובות מאלה גם כן.הצעה מעולה!!!
היום הריביות בבנקים שנלקחים כהלוואה לכל מטרה יותר יקרות,
רוץ על זה!!
בלי קשר להצעה ההיא, ניתן לקבל בחוץ בנקאי ריביות עוד יותר טובות מאלה גם כן.הצעה מעולה!!!
היום הריביות בבנקים שנלקחים כהלוואה לכל מטרה יותר יקרות,
רוץ על זה!!
בקשר להגדרת ההלוואה - מציע לסכם איתן מראש בדיוק.תודה עזרת לי מאד!
עוד ענין חשוב שיש לציין לטובת הכלל
אחרי שמסיימים עם טריא ועושים מחזור לבנק אז הם מגדירים את הכל כהלוואה אחת גדולה לדיור
מה שמשפר את ההצעה מהבנק..!
ועוד דבר שבטריא כשאתה מחזיר אין קנסות ואתה משלם את יתרת הקרן שנשארה וזהו...
1. דרגה שניה - תלוי אם זה מעל 60%, או מתחת ל60% מימון.@Y996, מה אפשר לקבל בטריא לשיפוץ בדרגה שניה?
הם נותנים גם לבעלי רקע לא כ"כ חלק?
כמה זה עד 60%, וכמה זה מעל?1. דרגה שניה - תלוי אם זה מעל 60%, או מתחת ל60% מימון.
התכוונתי לשאול, מה בד"כ הריבית שמקבלים שם.צפה בקובץ המצורף 1149312מעבר לזה אבדוק מחר בעז"ה, אם זה יעניין אותך. ואעדכן.
תזכיר לי מחר בעז"ה.
או שלח הודעה לפרטי.
התכוונת בטריא שניתן לקבל יותר טוב? או בחברות חוץ בנקאיות אחרות??בלי קשר להצעה ההיא, ניתן לקבל בחוץ בנקאי ריביות עוד יותר טובות מאלה גם כן.
בחוץ בנקאי אחר.התכוונת בטריא שניתן לקבל יותר טוב? או בחברות חוץ בנקאיות אחרות??
אשמח שתפרט
לא.אני מבין מההתכתבויות כאן שניתן לקבל מטריה מימון בשיעבוד שני גם לפני קבלת טופס 4? האם זה אכן כך?
ובאותו בנק שלקחתי ניתן להגדיל את המשכנתא לפני טופס 4? ערך הנכס עלה משמעותית מאז הרכישה, ואני יכול לקבל כיום הרבה יותר מימון.לא.
מדובר בנכס שכבר ממושכן אצלם, ולכן הם יכולים לתת תוספת.
זה בעצם שיעבוד ראשון.
במקום אחר ידרשו אישור זכויות, וטופס 4.
ניתן לקבל.ובאותו בנק שלקחתי ניתן להגדיל את המשכנתא לפני טופס 4? ערך הנכס עלה משמעותית מאז הרכישה, ואני יכול לקבל כיום הרבה יותר מימון.
תודה.
הצעה יפה!!!חוות דעת בבקשה על הצעה שקיבלתי מהבנק:
50% מהנכס ל 30 שנה-
פריים 483 א' 2.55%
קל"צ 317 א' 4.75%
מ"צ 150 א' 2.47%
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: