רק מרכנתיל מתייחסים לזה כהכנסהרק במרכנתיל נותנים על יחידות??
רק מרכנתיל מתייחסים לזה כהכנסהרק במרכנתיל נותנים על יחידות??
קודם כל מצוין..אשמח לחוות דעתכם על הצעת המשכנתא הבאה, דרך יועץ:
הלוואה של 700 אלף
44 אחוז מימון
466000 - פריים - 20 שנה - 1.95 (פריים + 0.1)
234000 - קל''צ - 14 שנה - 3.6
החזר חודשי 4121
תודה מראש לעונים
כןרק במרכנתיל נותנים על יחידות??
עבודה מצויינת של היועץ.אשמח לחוות דעתכם על הצעת המשכנתא הבאה, דרך יועץ:
הלוואה של 700 אלף
44 אחוז מימון
466000 - פריים - 20 שנה - 1.95 (פריים + 0.1)
234000 - קל''צ - 14 שנה - 3.6
החזר חודשי 4121
תודה מראש לעונים
טוב לדעתעבודה מצויינת של היועץ.
ריביות מעולות !!
חסך לך כנראה המון כסף בתשלומי ריבית והצמדה (שאין).
מה כדאי לעשות לדעתך?קח בחשבון רק שהפריים הולך לעלות בעוד 1.15% בתוך שנה מהיום, ואצלך הפריים בכמות גבוהה בתמהיל.
זאת שאלה טובה ..טוב לדעת
תודה!
מה כדאי לעשות לדעתך?
מצויןזאת שאלה טובה ..
אם יש לכם יותר כושר החזר - הייתי לוקח יותר קלצ, לכיוון 50% מהתמהיל, ועוד 50% פריים.
ייתכן והייתי משלב גם משתנה כל 5, שזו גם תקופה שהריביות (בתקווה עצומה) יחזרו לאיזו שפיות.
אבל, גם ככה התמהיל שלכם נישב מצויין חד משמעית!!
לא מסכים. גם אם הפריים יעלה ככה עדיין לא מגיע לקלצ. וזה עוד לפני שיגרזנו אותו בריבית של הקלצ כי לקחת 50 אחוז בקלצזאת שאלה טובה ..
אם יש לכם יותר כושר החזר - הייתי לוקח יותר קלצ, לכיוון 50% מהתמהיל, ועוד 50% פריים.
ייתכן והייתי משלב גם משתנה כל 5, שזו גם תקופה שהריביות (בתקווה עצומה) יחזרו לאיזו שפיות.
אבל, גם ככה התמהיל שלכם נישב מצויין חד משמעית!!
1. הפריים הולך להגיע במקרה הטוב (מה שבנק ישראל כבר פירסם שיעלה) כמעט לקלצ שלו, ובמקרה הפחות טוב (מה שעלול לקרות במידה והאינפלציה תמשיך לעלות מעבר לתחזיות של בנק ישראל - כמו שקרה כעת), אין לדעת זה גם יעבור את הקלצ..לא מסכים. גם אם הפריים יעלה ככה עדיין לא מגיע לקלצ. וזה עוד לפני שיגרזנו אותו בריבית של הקלצ כי לקחת 50 אחוז בקלצ
אני הולך לעשות לוטו..1. הפריים הולך להגיע במקרה הטוב (מה שבנק ישראל כבר פירסם שיעלה) כמעט לקלצ שלו, ובמקרה הפחות טוב (מה שעלול לקרות במידה והאינפלציה תמשיך לעלות מעבר לתחזיות של בנק ישראל - כמו שקרה כעת), אין לדעת זה גם יעבור את הקלצ..
רק מזכיר - הפריים בשנת 2011 הגיע ל4.75%, בשנת 2008 5.75%, וב2006 ל6.75%.
ההיסטוריה ממחזרת את עצמה בשווקי ההון במחזוריות מסויימת, כך ששום דבר בהקשר הזה לא בלתי הגיוני ובטוח, חוץ מהקלצ שיש לו כיום.
2. לא בהכרח שיגרזנו חזק את הקלצ בגלל 50%. הפריים לא משפר מרווח, וגם א"כ זה יהיה ברמה נמוכה, ובשביל בטיחות שווה לשלם.
תקנה לי גם כרטיס..אני הולך לעשות לוטו..
אם תביא אישור מהגמ"ח שזה הפקדה, כמובן לא יתייחסו לזה כלל..שאלה בנושא "כושר החזר"
אם יש לי הכנסות של כ20 אלף ש"ח, אבל אני משלם כל חודש 3000 ש"ח החזרי הלאווה ל3 גמחים שונים, הכל מופיע בעובר ושוא, אבל לא מפורט בדיוק אם זה הלוואה או הפקדה-תרומה.
האם בכלל יש התייחסות גם לתשלומי חובות כגירוע בהכנסות, או שלא מחשבים זאת.
ואם כן מחשבים זאת, האם יש לבנקים מידע אם זה הלוואה או פקדון?
או, שאפשר להפקיד במזומן, כמה חודשים, (כמובן אם יש אפשרות)אם תביא אישור מהגמ"ח שזה הפקדה, כמובן לא יתייחסו לזה כלל..
או לחילופין, אם תביא אישור גמ"ח שנשארו פחות מ18 תשלומים גם לא.
יותר פשוט להביא את האישור הראשון..
אחרת, כמובן שיפחיתו.
או לתאם עם הגמ"ח, ש3 חודשים ההו"ק להחזר חטב, תגיע מחשבון של מישהו אחר (אח/הורים/חברים), ואתה תעביר להם גם בהו"ק, אבל זה יהיה רשום על שם מישהו פרטי ולא גמ"ח.או, שאפשר להפקיד במזומן, כמה חודשים, (כמובן אם יש אפשרות)
יש לי משכנתא שקבלתי מיועץ שדרש תמורת היעוץ 10000 ש"ח ענין אותי לדעת האם באמת היעוץ שלו הוא טוב אין לי שמץ של מושג בריביות ובמסולילם אם אפשר חוות דעת מקצועית ממומחי המשכנתאות שנמצאים כאן
פירוט המשכנתא הוא כמצורף
את המסלול אג"ח צמוד אני פורע עכשיו מהלואה ללא ריבית שהשגתי
המצב שלנו שאיתו היועץ עבד היה טוב בהרבה מעבר לממוצע למשל דירוג אשראי 955 משכורת נטו שלי ואשתי מעל 17000אם אין איזה משהו מיוחד, המסלול השלישי הוא גרוע.
זה מבנק מזרחי?
לשאול את הבנק, סביר שהם יסכימו בגלל שזה רק ממעיט להם את הסיכון ומגדיל להם מאד! את הרווח.יש לי 3 מסלולים ואני רוצה להאריך בעשר שנים את אחד המסלולים אבל אין לי כח לפתוח את כל תיק ולעשות שינויים וחתימות ותלושי משכורת וכו'
יש דרך לעשות את זה בקטנה?
מיחזור פנימי ללא בעיה. רק קח בחשבון שהריבית כמובן תעלה..יש לי 3 מסלולים ואני רוצה להאריך בעשר שנים את אחד המסלולים אבל אין לי כח לפתוח את כל תיק ולעשות שינויים וחתימות ותלושי משכורת וכו'
יש דרך לעשות את זה בקטנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: