מסכים עם y996 סכום קטן פחות נזקים ועדיין הרבה צמוד. השאלה מה היכולות. אם תצליחו לקחת הלוואת פתיחת חשבון בתנאים מעולים וסכום גבוה 150-200 ביתי שוקל להעביר במיחזור פנימי מצ לפריים והשאר סוגר. אם לא אפשרי. בהחלט הייתי בודק מיחזור מה הייתי משיג
לדעתי צריך לפחות עוד איזה 1,000/2,000 ש"חשלום ליועץ
שאלה חשובה
האם יש סיכוי למשכנתא של 800,000 לאברך שסך הכנסותיו עומד על 8,000 בחודש?
ואם כן , האם ההכנסות הנמוכות גוררות ריביות גבוהות יותר והחזרים נוחים פחות?
תודה מראש למשיבים.
מי מכיר יועץ משכנתאות תותח שמוכן להיכנס בשלב של הסדרי התמהיל - לבקש את התמהיל הטוב ביותר. מישהו שחזק במזרחי טפחות ושווה כל שקל שלוקחים אותו?@היועץ=
מצורפת משכנתא קיימת, שעליה אנו לוקחים עוד הלוואה של 350,000 ש"ח
אשמח לשמוע את חו"ד שלך או של כל מבין אחר, איזה תמהיל לבקש?
צפה בקובץ המצורף 1116988
צפה בקובץ המצורף 1116989
אני מכיר כמה תותחי על בטפחות, ואוכל לעזור לכם.מי מכיר יועץ משכנתאות תותח שמוכן להיכנס בשלב של הסדרי התמהיל - לבקש את התמהיל הטוב ביותר. מישהו שחזק במזרחי טפחות ושווה כל שקל שלוקחים אותו?
הכל מסודר רק צריכים מישהו שישיג תנאים הכי טובים לפי פרמטרים המתאימים לי. מדובר בשלב האחרון לפני חתימה - להגיע לתנאים מעולים.אני מכיר כמה תותחי על בטפחות, ואוכל לעזור לכם.
השאלה מה אתם צריכים בדיוק?.. למה התכוונתם 'הסדרי התמהיל'.
וחוץ מזה הכל מסודר - מבחינת גובה ההכנסות / רישום הנכס / דירוג אשראי לווים ?
אשמח להעביר לכם בפרטי (אינני יודע אם מתאים ליועץ ההוא, שאפרסם פרטים שלו בפורום) - keseffchacham בג'מיילהכל מסודר רק צריכים מישהו שישיג תנאים הכי טובים לפי פרמטרים המתאימים לי. מדובר בשלב האחרון לפני חתימה - להגיע לתנאים מעולים.
ככל הנראה תהיה בודאי כדאיות!!!יש לי דירה בפרויקט בקבוצת רכישה
התחילו לבנות לפני כשנתיים ו7 חוד', ולצורך כך קיבלנו מימון מחברת 'טריא' בצורה של הלוואת גישור למשך שנתיים.
התקופה של ההלוואה הזו הסתיימה,
וכל אחד היה צריך או לשלם את הסכום הנותר מהמימון, או לקחת משכנתא על הנכס המדובר,
זוהי המשכנתא שקיבלתי בפועל
(אני מזכיר הדירה בשלבי סיום בניה היא ללא טופס 4.)
צפה בקובץ המצורף 1118460
סכום ההחזר החודשי הוא: 2747.99 ש"ח
אני לא מבין כלום במשכנתאות. רוב החברים בקבוצת הרכישה לקחו יחד את המשכנתא
כשהתכנון הוא לעשות מחזור כשהדירות יקבלו טופס 4 ויתאכלסו.
השאלה היא:
האם ניתן להשיג בעוד כחודשיים עד חצי שנה משכנתא יותר טובה מזו ואם כן מה יהיה החיסכון +-.
או שכדאי לי להישאר עם המשכנתא הזו,
התכנון הוא להוסיף עוד כ- 185,000 ש"ח
וס"ה להגיע למשכנתא של 815,000 ש"ח.
יש הכנסות מסודרות של כ- 14,000 ש"ח בחודש
(חודשיים עד חצי שנה +-, זה הצפי לאכלוס פחות או יותר .... אתם יודעים איך זה קבוצת רכישה.....)
יש לקחת בחשבון שעדין אין טופס 4 ואין שום בנק שיסכים לתת משכנתא בצורה כזאתשכחתי לציין שתי דברים בהודעה הקודמת:
1. בסילוק המשכנתא הזו ב'טריא' אין קנסות כלל אתה משלם את יתרת הקרן ותו לא.
2. התוספת היא לצורך סילוק הלוואות שנלקחו לצורך מימון ההון העצמי, ובשביל השדרוגים שנעשו בדירה, ובשביל רכישת ריהוט ומוצרי חשמל,
תודה על התשובה.לפי נהלי בנק ישראל צריך שההון העצמי יהיה משלך, לא דרך הלוואה,
בפועל הבנקים מעלימים עיין ולא עושים על זה בעיה, גם אם רואים שיש הלוואה
מה שכן הבנק מתייחס להחזר החודשי של ההלוואה ואותו הוא יוריד מההכנסה הפנויה,
תודה על התגובה המפורטת..!ככל הנראה תהיה בודאי כדאיות!!!
בפרט עוד שנה כשהריבית שלך לא תהיה 3.2% אלא 4.35% - אחרי שהפריים ישלים את העלייה החזויה, שבנק ישראל מפרסם שהוא הולך לעלות.
אגב, זה גם תלוי מה יהיה מחיר הדירה אז, ואם תעבור את 60% מימון, הריבית תהיה יקרה פי 2 בערך..
איך להשיג עבורך את המימון הזול ביותר עבור התוספת, צריך לדעת באופן מקצועי מה האםשרויות שעומדות ומעמדו בפניך.
בהצלחה!
יש לקחת בחשבון שעדין אין טופס 4 ואין שום בנק שיסכים לתת משכנתא בצורה כזאת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: