זה גורף לכל הארץ.יש לי חברה גרפיקאית שגם לא מוצאת עבוד הכבר המון זמן (אבל אני לא יודעת אם זה משהו גורף...)
קשה למצוא עבודה בתחום.
זה גורף לכל הארץ.יש לי חברה גרפיקאית שגם לא מוצאת עבוד הכבר המון זמן (אבל אני לא יודעת אם זה משהו גורף...)
אני בהחלט הייתי הולכת על בית שמש.והשאלה היא מה הזוג הצעיר והחמוד אמור לעשות....
כולם מדברים על הפוטנציאל הזה ולצערי קשה מאוד למצוא עבודה בהוראה בבית שמש. כמויות המורות שיש כאן אדירות...כשמדברים על תעסוקה שיש רק במרכז - לאיזה מקצועות מתכוונים, הייטק?
כי הלו, אבל יש עוד מקצועות חוץ מהייטק. למשל בהוראה, דווקא לבית שמש יש לדעתי פוטנציאל אדיר, כי מוסדות החינוך שם רק ילכו ויתרחבו ויצטרכו עוד ועוד מורות.
טוב, זה כבר ענין לאשכול אחר, אבל ידוע לך שלא כולם יכולים ורוצים לעבוד בהייטק, כן?מתכוונים לכל מקצוע שמכניס הכנסה מכובדת,
שאפשר לשלם איתו משכנתא רצינית....
בבית שמש יש עבודה ל: מורות, גננות, מטפלות, מוכרות, טלפניות, עצמאיותטוב, זה כבר ענין לאשכול אחר, אבל ידוע לך שלא כולם יכולים ורוצים לעבוד בהייטק, כן?
יש אנשים (ונשים) שברוך ה' נולדו עם כישורים שמתאימים לדברים אחרים ופחות להייטק, ולמרבה הפלא הם גם מצליחים להתפרנס!
כוללים שמשלמים טוב יש גם בבני ברק,אני בהחלט הייתי הולכת על בית שמש.
מבחינתי לגור בבני ברק ממש לא בא בחשבון משום כיוון.
בכוילל לא תהיה בעיה בע"ה, יש כאן כוללים שמשלמים יפה מאוד,
והוד רוממותי תאלץ לצאת ב-6:30 מהבית ולחזור ב-4:00, מה לעשות.. (ועדיין להרוויח יותר מ-10K, כן? שזה סכום שרוב הנשים בבני ברק לא מגיעות אליו.) כמו כל אישה ירושלמים טיפוסית בערך.
למה מציגים את זה בתור סוף העולם?
למה דווקא הייטק?הבעיה היא שפתוח מרכז פיתוח בבית מש עולה הון,
לא יודעת,למה דווקא הייטק?
התחום שלי רחוק משם,
יש מקום לבדוק נתוני העסקה? נתון שיעזור לי לשלוח למישהו.
את ממש מתעקשת על בני ברק, הא?כוללים שמשלמים טוב יש גם בבני ברק,
והוד רוממותך תאלץ לצאת הרבה הרבה יותר מוקדם ,
כדי לעבוד במשרה מלאה,
בכל אופן כמה וכמה שאני מכירה
יוצאות לפני השעה 06.00 וכדי לחזור ב16.00 והם לצערם הרב צריכות לצאת מהמשרד,
הרבה הרבה לפני 15.00.
כי המעון נסגר ב16.00 בדיוק, ולא מענין אותו העבודות של הרכבת הקלה בירושלים, או הפקיים שהיו בחזר או האוטובוס
בכניסה לבית שמש שלא עצר כי היה מלא...
(אני כותבת את זה מדיבור לפני כמה רגעים עם חברה שעושה את זה!)
ושלא לדבר על זה, שהגברת שקמה ב05.00 בבוקר (הכי מאוחר) ומגיע אחרי נסיעות מתישות כאלו הלוך וחזור)
צריכה אחכ לתפקד כאמא במשרה מלאה....
כבר יומיים שאני מחפש את אותו אחד שמשלם, ועדיין לא מצאתי.לפי נתוני רשות המיסים כנראה שיש מי שישלםצפה בקובץ המצורף 1181447
וואי לא נקלט,את ממש מתעקשת על בני ברק, הא?
אז גם אני חייתי כל החיים באזור ירושלים (לא בירושלים עצמה, בביתר). ההורים שלי גרים בביתר, הסבים, סבתות דודים וכו' - אף אחד מהם לא גר בבני ברק (אם כי גם לא בירושלים, אלא במקומות שונים ומשונים ברחבי הארץ).
אני בחיים לא אלך לגור בבני ברק. אין לי מה לחפש שם. הייתי בבני ברק בכל חיי נראה לי רק בחתונות...
אני אפילו לא מכירה אישית אנשים מבני ברק, מעבר לקרובי משפחה רחוקית.
אני לא מתחברת לאקלים הבני ברקי וגם לא למנטליות. ולצפיפות.
למה שאני אלך לגור שם??
רשמתי שאני לא מחפשאין אף אחד??!?!?!?!
לא כל כך מדויק..
וגם לא מישהו שמתלבט.את הבן דוד השלישי של השכן
אתה יכול לבדוק בנתוני רשות המיסים. תקבל נתונים הרבה יותר בקלות.בבקשה לא להסיט את הדיון לאיפה כדאי לגור יש כבר כמה אשכולות בנידון.
תעזרו לי למצוא את אותו רוכש מסתורי ברמה ד'.
הקבלן מפסיד על הדירות במחיר למשתכן בשביל להרויח על שאר הדירות אבל אם נראה לך שעלות בניית דירה לקבלן כולל מחיר הקרקע היא 875K את ה חי בסרטאיך יכול להיות שעל אותו מפרט דירה, באותו בנין, כשהיא לא במחיר למשתכן - הקבלן לוקח 1,800,000? ההפרש של המיליון הולך לכיס של המדינה או לכיס של הקבלן?
לא רוצה לפגוע באף אחד, מבקש סליחה עם מישהו רואה את עצמו נפגע מדברי.אתה יכול לבדוק בנתוני רשות המיסים. תקבל נתונים הרבה יותר בקלות.
בשביל מה אתה צריך את הקונה עצמו, בשביל לעשות בו לינץ'?
תיכנס לאתר של רשות המיסים ותבחר את החיתוך המתאים.לא רוצה לפגוע באף אחד, מבקש סליחה עם מישהו רואה את עצמו נפגע מדברי.
לגבי רשות המיסים איך אני אוכל לדעת מי הבנאדם כדי לשאול אותו שאלות?
לחזור ב6אני בהחלט הייתי הולכת על בית שמש.
מבחינתי לגור בבני ברק ממש לא בא בחשבון משום כיוון.
בכוילל לא תהיה בעיה בע"ה, יש כאן כוללים שמשלמים יפה מאוד,
והוד רוממותי תאלץ לצאת ב-6:30 מהבית ולחזור ב-4:00, מה לעשות.. (ועדיין להרוויח יותר מ-10K, כן? שזה סכום שרוב הנשים בבני ברק לא מגיעות אליו.) כמו כל אישה ירושלמים טיפוסית בערך.
למה מציגים את זה בתור סוף העולם?
באמת? בכל מקצוע שהוא? או דווקא בהייטק? כי כמו שכבר כתבתי, זה מגוחך לדבר כאילו הייטק הוא המקצוע היחיד שקיים בשוק.אבל בבני ברק יש לך יכולת להרויח נניח עוד 5K כל חודש.
לא דיברתי על ביתר. בתור ליטאית אני לא ממש מחבבת את העיר.ובואי גם ביתר רחוקה מאד מלהיות סביון...
מתרגליםלחזור ב6
ולא ב4
אלא אם כן יש לך עבודה במקום קרוב במיוחד
נסיעה שעה וחצי לכל צד זה יוצא 3 שעות
ואם אפשר לשאול
כמה זמן "הוד רממותך" מצליחה לעמוד בזה??
אני לא שואל בהתרסה אלא באמת מעניין לדעת האם הנשים של בית שמש
מרוצות ומצליחות לעמוד בקושי הזה?
כי מבירור שאני עשיתי זה קשה מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: