גם אם הוא טען בפול תוקף - זה עדיין לא משנה את החוק.
[/QUOT
אני דוקא זוכרת בהנחיות
שנאסר על כניסה לגני שעשועים
גם אם הוא טען בפול תוקף - זה עדיין לא משנה את החוק.
[/QUOT
אני דוקא זוכרת בהנחיות
שנאסר על כניסה לגני שעשועים
דוד שלי הזמין את כל הילדים לליל הסדרגם אני. מרגישה על סף שבירה.
תקועים בבית כ"כ הרבה זמן, וכשאני שומעת סיפורים על משפחות שחגגו יחד ליל הסדר,
וחברה נחמדה שולחת לי תמונות איך הם כייפו ונסעו וטיילו במהלך החג (להורים משני הצדדים!!! והעיניים שלי יוצאות! ואני יושבת ובוכה ובעלי מנסה לנחם אותי שאפשר להכין מופלטות גם בבית, אבל לא - אני רוצה לבקר אצל ההורים שלי ולחגוג עם כולם יחד!)
כשאני רואה את כל זה, אני מרגישה שני דברים:
אחד - שאני על סף שבירה,
שתיים - שאני קצת (הרבה) מטומטמת.
מה, רק אני ומשפחתי ועוד כמה, הטיפשים היחידים ששומרים על הכללים, וכל השאר נהנים להם מהחיים ומהחופש?
ואם זה המצב, אז לשם מה אני מתענה בבית ורחוקה מהיקרים לי? איך בדיוק ישתפר המצב אם אנשים ממשיכים לצפצף על ההוראות???
די, נמאס לי מאנשים שלא אכפת להם.
למה אתם עושים לנו את זה, למה?
צלמי ותעלי, זה המלחמה שלנו!
תשלחי לאתרי חדשות, אל תתביישי!
צודקות.אולי בכל אופן תצלמי?
צודקתצר לי לאכזב אתכם, אבל גם החרדים מטיילים.
אולי לא בבני ברק - מהסיבה הפשוטה שלא היתה אפשרות.
אבל אני יצאתי לשמורת טבע במקום מגורי שנמצאת 100 מטר מאחורי הבית - וגיליתי שם את כל העיירה.
עשרות משפחות - סך כולל של מאות נפשות.
תסתכלו על התמונה של הגינה מרמת גן.
היא נמצאת בלב שכונה צפופה, הרבה בנינים מסביב.
רב הסיכויים שהמשפחה שבילתה שם לא עברה על שום חוק.
מספיק עם ההשוואות המטופשות האלו של חרדים - חילונים.
כמו שאנחנו לא אוהבים הכללות - לא ראוי להאשים את 'כל' החילונים בטיולים בגלל זוג עם ילדים שיצא לגינה.
אותי זה מעצבןנשגב מבינתי למה מי ששומר על הבריאות של עצמו מרגיש פראייר.
אני אישית שומר על הכללים,
ההורים שלי היו בליל הסדר בלי נשואים כי הם שומרים על הכללים,
אנחנו מתפללים רק דרך המרפסות, הרחובות יחסית ריקים,
כולם שומרים על הכללים ואף אחד לא מרגיש פראייר.
כל עוד לא כולם שומרים על הכללים, הסגר ימשך כי ההדבקה נמשכת,אני לא מבינה מה הדילמה פה. אם הם מסתובבים בחוץ זאת בעיה שלהם. יש אמנם כאלה שקיבלו הרשאה להסתובב בחוץ בזמן העוצר כיוון שהם חיוניים. אבל אין שום סיבה להתעצבן על כך שאתה שומר על הכללים. אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות שלנו. לא משנה חילונים או דתיים.
אני לא צידדתי באלה שיוצאים מהבתים בניגוד להוראות. אני חושבת שהמרמור על זה שהחרדים נשארים בבתים והחילונים חוגגים הוא שגוי ומיותר. כולנו נמצאים באותו מצב וכולנו מחויבים לציית להוראות.כל עוד לא כולם שומרים על הכללים, הסגר ימשך כי ההדבקה נמשכת,
אז בגלל אותם אנשים שיוצאים, אני נשארת תקועה בבית.
כי אנחנו מפסידים עבודה.נשגב מבינתי למה מי ששומר על הבריאות של עצמו מרגיש פראייר.
רק שאנחנו מושמצים על ידיהם..אני לא צידדתי באלה שיוצאים מהבתים בניגוד להוראות. אני חושבת שהמרמור על זה שהחרדים נשארים בבתים והחילונים חוגגים הוא שגוי ומיותר. כולנו נמצאים באותו מצב וכולנו מחויבים לציית להוראות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: