קורונה יש חילוניים מטיילים כשאנחנו בבתים :(

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
גם אני. מרגישה על סף שבירה.
תקועים בבית כ"כ הרבה זמן, וכשאני שומעת סיפורים על משפחות שחגגו יחד ליל הסדר,
וחברה נחמדה שולחת לי תמונות איך הם כייפו ונסעו וטיילו במהלך החג (להורים משני הצדדים!!! והעיניים שלי יוצאות! ואני יושבת ובוכה ובעלי מנסה לנחם אותי שאפשר להכין מופלטות גם בבית, אבל לא - אני רוצה לבקר אצל ההורים שלי ולחגוג עם כולם יחד!)

כשאני רואה את כל זה, אני מרגישה שני דברים:
אחד - שאני על סף שבירה,
שתיים - שאני קצת (הרבה) מטומטמת.

מה, רק אני ומשפחתי ועוד כמה, הטיפשים היחידים ששומרים על הכללים, וכל השאר נהנים להם מהחיים ומהחופש?
ואם זה המצב, אז לשם מה אני מתענה בבית ורחוקה מהיקרים לי? איך בדיוק ישתפר המצב אם אנשים ממשיכים לצפצף על ההוראות???

די, נמאס לי מאנשים שלא אכפת להם.
למה אתם עושים לנו את זה, למה?
דוד שלי הזמין את כל הילדים לליל הסדר
אבל...
הם לא ידעו שיש בינהם חולה אחד, וכשיו יש שם 10 חולים
אז תהיו רגועים הטיפשים היחידים ששומרים על הכללים- שומרים על המשפחה שלהם!

אבל כן,
ברור שזה מעצבן שאנחנו שומרים על הכללים אבל בגלל אנשים שלא שומרים נאלץ להיתקע פה עוד הרבה זמן.

yitzhak123

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
תיעוד: חולה קורונה מאומת מפר בידוד ונקנס
דו"ח על סך 5000 ש"ח נרשם לתושב בני ברק, חולה קורונה מאומת, אשר ביודעין ובמכוון הפר את תנאי הבידוד.
ערוץ 7 , כ"ב בניסן תש"פ 16/04/20 13:52

שוטרים רשמו היום (חמישי) דו"ח על סך 5000 ש"ח לתושב בני ברק, חולה קורונה מאומת, אשר ביודעין ובמכוון הפר את תנאי הבידוד תוך שהוא מסכן את בריאותם של שכניו.
גם במהלך ערב החג והחג פעלה המשטרה לאכיפת ההנחיות ופיזרה התקהלות אסורה ומסכנת חיים, בכמה וכמה מוקדים הן במרחב הציבורי והן בתוך בתי כנסת.
ברחוב מלאכי בבני ברק, דווח על התקהלות ברחוב והמשטרה נאלצה להורות על פיזור המעורבים, כאשר לשניים מהמעורבים נרשמו דו"חות על סך 5000 ש"ח בגין התקהלות אסורה ולשניים נוספים נרשמו דו"חות על סך 500 ש"ח בגין שהייה במרחב הציבורי בניגוד לתקנות שעת חירום.
לאחר שהמתקהלים נדרשו על ידי השוטרים להתפזר אחדים מהם התעקשו להמשיך ולסכן את עצמם ואת האחרים ומשלא נענו להנחיות השוטרים נרשמו להם דו"חות.
פעילות המשטרה לוותה בקריאות עידוד ותמיכה מצד דיירי בניינים סמוכים, אשר הוקיעו את חוסר האחריות והפרת החוק מצד המתקהלים.
בשני מקרים נוספים דווח למשטרה על התקהלות אסורה בתוך בתי כנסת. במקרה הראשון פוזרה התקהלות של כ- 30 איש בבית כנסת ברחוב נפחא בבני ברק. לנוכחים נרשמו דו"חות. במקרה נוסף פוזרו עשרות מתפללים בבית כנסת ברחוב כהנמן. גם במקרה זה נרשם דו"ח.

זושא כץ

משתמש מקצוען
חרדי.jpg

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
תכלס זה לא הכי מצחיק. יש סרטון של אחד שיש לו תעודת עיתונאי בווינט, רואים איך שבמחסומים נותנים לו לעבור כמעט בלי שום בעיה, ובהמשך הוא שם כובע וחליפה ואמר את אותו דבר שהוא עיתונאי בווינט ועשו לו הרבה יותר בעיות.

והנה הציטוט:
תיעוד מהסגר: החילוני עובר, החרדי מעוכב

צלם ynet הגיע לכמה מחסומי משטרה בירושלים המבותרת. כחילוני הוא עבר בקלות בהצגת תעודת עיתונאי, אך כשהופיע בחזות חרדית נדרש להוכיח כי הוא בתפקיד ואף אוים בקבלת דו"ח

משה מזרחי וקובי נחשוני | פורסם 11:54

האם חרדים הופלו לרעה בסגר שהוטל על ישראל בחג הפסח? על רקע הטענות כי ערים ושכונות חרדיות בודדו על בסיס מגזרי ולא לפי קצב התפשטות הקורונה, תיעד אמש (יום ד') צלם ynet את ניסיונות המעבר שלו במחסומי המשטרה בבירה, וטען כי כאשר הגיע אליהם כחילוני - אושר לו מעבר בהצגת תעודת עיתונאי בלבד, אך כשהופיע בחזות חרדית, באותם המחסומים, עוכב שוב ושוב, נדרש להוכיח כי הוא נמצא בתפקיד - ואף אוים בקבלת דו"ח על הפרת הסגר.

בתיעוד נראה הצלם, משה מזרחי, פונה לשוטרים כשהוא בחולצת טי-שירט וראש גלוי, מסביר להם כי הוא נמצא בעבודה, מציג להם תעודה מתאימה – ועובר מיד את המחסום: "יאללה, סע". לעומת זאת, כשלבש חליפה שחורה על חולצה לבנה מכופתרת וחבש מגבעת שחורה, הם החלו להקשות עליו ולחקור אותו, ובין היתר ביקשו במחסומים מסוימים לראות תעודות נוספות, אישור עבודה חיוני ואת ציוד הצילום שברשותו, שאלו היכן בדיוק הוא מתכוון לצלם - ובאחת הפעמים אף נשאל מדוע הוא נושא מיקרופון.
"הגעתי לאותו מחסום - פעם אחת כחילוני, ונתנו לי לעבור מיד, ופעם נוספת חרדי והתחילו לטרטר אותי ולקרוא את האותיות הקטנות בכל התעודות", סיפר מזרחי. "באחד הניסיונות קראו במיוחד לקצין כדי שיאשר לי את המעבר, והוא הוציא אותי מהרכב. במקרה הזה כבר לא התאפקתי ואמרתי לשוטרים בפרצוף שאני לא באמת חרדי. מאז בכל מחסום נזהרים ושואלים אותי: זה אתה העיתונאי שהתחפש?"

טרם נמסרה תגובת המשטרה.

נערך לאחרונה ב:

ידידות

משתמש חדש
מחקו את האשכול הישן של דווחי קורונה,
יש אשכול חדש ?
אשמח לקבל קישור

לאה!

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
שמעתי (אין לי מקור מוסמך) שהחליטו להעמיד בב"ב שוטר בפתח של כל בנין עם חולי קורונה סה"כ על כ-2000 חולים בב"ב היה צריך לשיך כ-200 שוטרים! מה שאומר ממוצע של 10 חולים בכל בית אב (גם אם נאמר שחלק מהחולים במלוניות עדיין אפשר לחשב 8 חולים לבית אב) ווזה ההוכחה שזה לא נכון לומר שחרדים לא שומרים על ההוראות! פשוט יש יותר אנשים בכל בית.
אנחנו הבנו את זה קודם, עכשיו גם החילונים מתחילים להבין...

Y.E.S violinist

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נשגב מבינתי למה מי ששומר על הבריאות של עצמו מרגיש פראייר.

אני אישית שומר על הכללים,
ההורים שלי היו בליל הסדר בלי נשואים כי הם שומרים על הכללים,
אנחנו מתפללים רק דרך המרפסות, הרחובות יחסית ריקים,
כולם שומרים על הכללים ואף אחד לא מרגיש פראייר.

Studio Grafix

עיצוב גרפי ומיתוג עסקי למוסדות ועסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב פונטים
מוזיקה ונגינה
יוצרי ai
צלמי ותעלי, זה המלחמה שלנו!
תשלחי לאתרי חדשות, אל תתביישי!
אולי בכל אופן תצלמי?
צודקות.
לפני שבוע וחצי צילמתי את הגינה. ממש הרגשתי שזה עבר כל גבול..
אבל לא עשיתי עם זה משהו.

כמובן שלא יכולתי לצלם אתמול (שזה באמת כבר היה מוגזם!) בגלל החג.
היום יותר רגוע כאן.

Yiskah Goteherer

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
אני לא מבינה מה הדילמה פה. אם הם מסתובבים בחוץ זאת בעיה שלהם. יש אמנם כאלה שקיבלו הרשאה להסתובב בחוץ בזמן העוצר כיוון שהם חיוניים. אבל אין שום סיבה להתעצבן על כך שאתה שומר על הכללים. אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות שלנו. לא משנה חילונים או דתיים.

לאה דיין

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צר לי לאכזב אתכם, אבל גם החרדים מטיילים.
אולי לא בבני ברק - מהסיבה הפשוטה שלא היתה אפשרות.
אבל אני יצאתי לשמורת טבע במקום מגורי שנמצאת 100 מטר מאחורי הבית - וגיליתי שם את כל העיירה.
עשרות משפחות - סך כולל של מאות נפשות.
תסתכלו על התמונה של הגינה מרמת גן.
היא נמצאת בלב שכונה צפופה, הרבה בנינים מסביב.
רב הסיכויים שהמשפחה שבילתה שם לא עברה על שום חוק.
מספיק עם ההשוואות המטופשות האלו של חרדים - חילונים.
כמו שאנחנו לא אוהבים הכללות - לא ראוי להאשים את 'כל' החילונים בטיולים בגלל זוג עם ילדים שיצא לגינה.
צודקת
אני גרה מול היער ויש פה כל ערב חפלות בקבוצות או משפחות שעושים על האש... עד שעות מאוחרות
ואני גרה בעיר חרדית....!!!
תמיד יש את אלו שלא ישמרו על הכללים אין מה לעשות

צליל בגיל

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים

אני אישית שומר על הכללים,
ההורים שלי היו בליל הסדר בלי נשואים כי הם שומרים על הכללים,
אנחנו מתפללים רק דרך המרפסות, הרחובות יחסית ריקים,
כולם שומרים על הכללים ואף אחד לא מרגיש פראייר.
אותי זה מעצבן
למה?
אם הרחוב שלי בשבת מלא כל הזמן באותן 4-5 משפחות שמשחקות חופשי למטה, כולל נגיעה בידיים חשופות ובפנים גלויות
בעלי ואני לא יכולים לרדת עם הילדים לרבע שעה של איוורור.
מתי? ב 12 בלילה?
בא לי להלשין עליהם
אבל אנחנו חברות
וכן..אני ממש אכולה מלראות אותם מכייפים
והילגים שלי משחקים איתם דג מלוח מהחלון.

צליל בגיל

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
קנאית אמיתית אני.
וגם קנאית לבריאות שלי.
לכן, כשיש סגר הוא מופנה בעיקר אליהם
כי אני ממילא בבית
יש ימים שרציתי לבקש...

m a r g a l i t

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
אני לא מבינה מה הדילמה פה. אם הם מסתובבים בחוץ זאת בעיה שלהם. יש אמנם כאלה שקיבלו הרשאה להסתובב בחוץ בזמן העוצר כיוון שהם חיוניים. אבל אין שום סיבה להתעצבן על כך שאתה שומר על הכללים. אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות שלנו. לא משנה חילונים או דתיים.
כל עוד לא כולם שומרים על הכללים, הסגר ימשך כי ההדבקה נמשכת,
אז בגלל אותם אנשים שיוצאים, אני נשארת תקועה בבית.

Yiskah Goteherer

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
כל עוד לא כולם שומרים על הכללים, הסגר ימשך כי ההדבקה נמשכת,
אז בגלל אותם אנשים שיוצאים, אני נשארת תקועה בבית.
אני לא צידדתי באלה שיוצאים מהבתים בניגוד להוראות. אני חושבת שהמרמור על זה שהחרדים נשארים בבתים והחילונים חוגגים הוא שגוי ומיותר. כולנו נמצאים באותו מצב וכולנו מחויבים לציית להוראות.

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
כי אנחנו מפסידים עבודה.
יש כאלו שקשה להם עם הילדים בבית.
וזה נמרח כמו מסטיק בגללם

למדן וידען

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני לא צידדתי באלה שיוצאים מהבתים בניגוד להוראות. אני חושבת שהמרמור על זה שהחרדים נשארים בבתים והחילונים חוגגים הוא שגוי ומיותר. כולנו נמצאים באותו מצב וכולנו מחויבים לציית להוראות.
רק שאנחנו מושמצים על ידיהם..

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה