יואל ארלנגר - קקטוס
אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
יש חילונים שאוכלים חמץ בפסח
כן אכפת לי עלי ועל עוד משפחות ברוכות שסגורות בבתים קטנים והם, מטיילים להם.
נשמע שאנן במשרד או אולי לא מבין מה משפחות עוברות...3. משום מה הכותרת פה לא היתה ׳הצילו!! אחים שלנו בסכנת מוות!!׳..
זה המצב זועקים את האמת לא צריך כותרת קשורהמכירה את הביטוי ׳אין קשר בין המצולם לכתבה׳?
זה המצב זועקים את האמת לא צריך כותרת קשורה
יצאתי היום מעיר מגוריי החרדית,
(כאן אף אחד לא יוצא מהבית,
ומי שיוצא בשביל קניות אוכל בחנות בלי משלוחים,
יוצא עם מסכה כפפות, ושומר מרחק של שני מטר,)
אבל אצל החילונים,
חופשי מזלזלים, ( תור ענק וצפוף בכניסה לבנק ושופרסל בלי מסכות ובלי שני מטר, כבישים מלאים במכוניות, שנוסעות לאן?
אצלינו הכבישים ריקים)
אין בעיה שיסכנו את עצמם,
אבל שלא יטיפו לנו מוסר,
ויעשו עלינו סגרים
עריכה: הוספתי כאן פוסט של חילונית מתל אביב , שכתבה שהתעצבנה על החרדים, כשיצאה לרחוב לקנות תרופות, ראתה שהמצב שם רחוב גרוע מאד (הפוסט נשמט)יש לי קרובי משפחה בעיר מעורבת,
בקושי יוצאים מהבית, מקפידים מאוד,
יוצאים רק עם מסכות וכפפות.
מדווחים כל הזמן על משפחות חילוניות שיוצאות כל המשפחה לפארקים,
אנשים שיושבים על ספסלים בצורה קרובה מאוד,
הרוב ללא מסכות,
ואפילו- בלי בושה- מתנשקים ברחוב.
(באמת!!! גם מי שמצפצף- שיתבייש עד כדי כך!!)
עצוב מאוד מאוד,
ואין לדעת לאן זה יוביל.
אולי עוד שבועיים נראה סגר על העיר הזו,
מעניין אם גם אז ידברו על החרדים שגרים בה.
ואגב
אני גרה בעיר הנצורה בניברק
על גבול רמת גן ממש
אנחנו הרבה בחלון
(מה לעשות זה במקום לצאת.. חוץ מבעלי לקניות חיוניות אף אחד לא יצא כבר למעלה משבועיים.)
רואה כל הזמן חרדים ממהרים,
עם מסכות ורובם גם כפפות.
נכון, פה ושם מתחת לבניין רואים 2-3 ילדים לכמה דקות משחקים.
והרבה גם רואים קשישים שמטיילים עם הכלב- ביחד,
בחורים שהולכים כמה בקבוצה- בלי מסכות ובלי מרחקים,
ישבתי אתמול חצי שעה עם הילדים בחלון- ממש השתוממתי.
זה כמו שביציאת מצריים היהודים שלא רצו לצאת ממצרים, מתו במכת חושךמשום מה זה לא כל כך מרתיח אותי (ואני גרה בבני ברק "גבול גבעת שמואל"... ורואה כל הזמן את השמירה ההדוקה סביב לגטו הבני ברקי)
אני רק רואה כאן את יד ההשגחה על כל החרדים שמשום מה לנו זה נירא כאילו החילוניים הם אלו שיוצרים את השמירה הזו אבל בתור מאמינים אנחנו צריכים לראות את ההשגחה הפרטית שיש לנו כי בינינו אם לא ישמרו עלינו עד כדי כך לא יהיה משמעת רצינית למרות שאחנו מבינים את הסכנה (שום זו"צ לא חשב על הרעיון לעשות סדר בבית לראשונה בחייו בשנה הראשונה לנישואים ורק בגלל העוצר בלית בריריה הם נשארים בבית)
אני מרגישה שיש כאן מהלך שמימי לשמירה מיוחדת עלינו, אני לא נביאה ואין לי מושג מה יהיה עוד שבוע שבועים כשהמחלה תתפרץ אצלם, אבל כרגע מרגישה שמשהו במהלך כאן לא טבעי, וזה רק בשביל לשמור עלינו מתוך כלל ישראל.
אני לדוג' לא צריכה תמונות
מקלב סייר ברמת גן: "כופים על החרדים הסגר וכאן מטיילים בגינות"
ישכר זלמנוביץ15.04.202022:45
מקלב0 תגובות
ח"כ אורי מקלב הגיע לגינות הציבוריות ברמת גן שם התקבצו עשרות תושבי העיר ללא שמירת הכללים וביקש לדעת מה הם יודעים על תושבי העיר בני ברק: "ר"ע רמת גן משמיץ ומכפיש את תושבי העיר ב"ב, אך כאן תושבי עירו אינם שומרים על כללי הזהירות"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: