קורונה יש חילוניים מטיילים כשאנחנו בבתים :(

הדסדס

משתמש מקצוען
הטיילת בתל אביב היתה מלאה בחג. סיפר לי מישהו שלצערי היה שם.
מלא מבלים. שום שוטר.

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
תתנצלו בפנינו!
תתנצלו
*על שההורים הזקנים שלנו ישבו לבד בליל הסדר בעוד אתם חוגגים עם משפחותיכם.
*על שלא ראינו את ילדינו ונכדינו כ"כ הרבה זמן, אבל אתם לוקחים לכם את החירות להיפגש.
*על שאנחנו מגויסים למלחמה בקורונה ונשמעים להוראות בעוד אתם מפרים אותן.
*על שמספר הבדיקות נמוך, אבל אתם נבדקים חופשי כדי להיפגש עם משפחותיכם בחג.
*על שנטשתם את הזקנים בבתי האבות ועברתם על כל ציווי מוסרי אפשרי.
*על הפער הבלתי נסלח בין מה שאתם אומרים לנו לבין מה שקורה בשטח.
*על האגו הנפוח שלא מאפשר לכם לקבל החלטות ומינויים מדויקים ונכונים למצב.
*על שגרמתם לנו לכעוס כ"כ על תושבי בני ברק לפני שהבנו שהפוליטיקאים הקטנים והפחדנים שלהם לא תיווכו להם נכון את חומרת המצב.
*על שהפרתם הבטחות ולמרות זאת לא הצלחתם להגיע לאחדות.
*על תחושת המיאוס, חוסר האמון והגועל שגרמתם לנו להרגיש כלפי הפוליטיקה.
*על המריבות ביניכם והשיח הלא ראוי שאתם מובילים ומאפשרים.
*על הניתוק מאיתנו שמאפשר לכם להמשיך ולהשתכר כרגיל בעוד אנחנו מפוטרים ומחול"תים.
*על זה שכמעט הצלחתם לשסות, לפלג , להטמיע חוסר סובלנות ושיח אלים ומבזה בינינו.
פוליטיקאים קטנים שכמותכם, אם תסתכלו עלינו תראו איזה עם נפלא אנחנו, כמה עזרה וערבות הדדית, הירתמות לכל משימה, יוזמה, שיתוף, סולידריות וקירוב לבבות.
כ"כ הרבה עמותות, מתנדבים, צוותי רפואה מדהימים וכוחות ביטחון שעובדים בשבילנו יומם וליל וראויים לכל הערכה.
פוליטיקאים קטנים שכמותכם, אנחנו ראויים להרבה יותר מכם!
המשיכו להפיץ!!!!!

דבורי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה והפקת סרטים
תיעוד מהסגר: החילוני עובר, החרדי מעוכב

צלם ynet הגיע לכמה מחסומי משטרה בירושלים המבותרת. כחילוני הוא עבר בקלות בהצגת תעודת עיתונאי, אך כשהופיע בחזות חרדית נדרש להוכיח כי הוא בתפקיד ואף אוים בקבלת דו"ח

משה מזרחי וקובי נחשוני | פורסם 11:54

האם חרדים הופלו לרעה בסגר שהוטל על ישראל בחג הפסח? על רקע הטענות כי ערים ושכונות חרדיות בודדו על בסיס מגזרי ולא לפי קצב התפשטות הקורונה, תיעד אמש (יום ד') צלם ynet את ניסיונות המעבר שלו במחסומי המשטרה בבירה, וטען כי כאשר הגיע אליהם כחילוני - אושר לו מעבר בהצגת תעודת עיתונאי בלבד, אך כשהופיע בחזות חרדית, באותם המחסומים, עוכב שוב ושוב, נדרש להוכיח כי הוא נמצא בתפקיד - ואף אוים בקבלת דו"ח על הפרת הסגר.

בתיעוד נראה הצלם, משה מזרחי, פונה לשוטרים כשהוא בחולצת טי-שירט וראש גלוי, מסביר להם כי הוא נמצא בעבודה, מציג להם תעודה מתאימה – ועובר מיד את המחסום: "יאללה, סע". לעומת זאת, כשלבש חליפה שחורה על חולצה לבנה מכופתרת וחבש מגבעת שחורה, הם החלו להקשות עליו ולחקור אותו, ובין היתר ביקשו במחסומים מסוימים לראות תעודות נוספות, אישור עבודה חיוני ואת ציוד הצילום שברשותו, שאלו היכן בדיוק הוא מתכוון לצלם - ובאחת הפעמים אף נשאל מדוע הוא נושא מיקרופון.
"הגעתי לאותו מחסום - פעם אחת כחילוני, ונתנו לי לעבור מיד, ופעם נוספת חרדי והתחילו לטרטר אותי ולקרוא את האותיות הקטנות בכל התעודות", סיפר מזרחי. "באחד הניסיונות קראו במיוחד לקצין כדי שיאשר לי את המעבר, והוא הוציא אותי מהרכב. במקרה הזה כבר לא התאפקתי ואמרתי לשוטרים בפרצוף שאני לא באמת חרדי. מאז בכל מחסום נזהרים ושואלים אותי: זה אתה העיתונאי שהתחפש?"

טרם נמסרה תגובת המשטרה.

אדם לעמל יולד

משתמש מקצוען
הטיילת בתל אביב היתה מלאה בחג. סיפר לי מישהו שלצערי היה שם.
מלא מבלים. שום שוטר.
חשבת שיהיה אחרת? באמצע החג יצאתי למרפסת (אחרי הכל זה היה חלק מההבטחה לילדים - טיול למרפסת...) וחשבתי לעצמי איזה מזג אוויר מושלם בשביל לצאת לים...

A Y G

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
Screenshot_20200417-005818.png

Y.E.S violinist

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
תתנצלו בפנינו!
תתנצלו
*על שההורים הזקנים שלנו ישבו לבד בליל הסדר בעוד אתם חוגגים עם משפחותיכם.
*על שלא ראינו את ילדינו ונכדינו כ"כ הרבה זמן, אבל אתם לוקחים לכם את החירות להיפגש.
*על שאנחנו מגויסים למלחמה בקורונה ונשמעים להוראות בעוד אתם מפרים אותן.
*על שמספר הבדיקות נמוך, אבל אתם נבדקים חופשי כדי להיפגש עם משפחותיכם בחג.
*על שנטשתם את הזקנים בבתי האבות ועברתם על כל ציווי מוסרי אפשרי.
*על הפער הבלתי נסלח בין מה שאתם אומרים לנו לבין מה שקורה בשטח.
*על האגו הנפוח שלא מאפשר לכם לקבל החלטות ומינויים מדויקים ונכונים למצב.
*על שגרמתם לנו לכעוס כ"כ על תושבי בני ברק לפני שהבנו שהפוליטיקאים הקטנים והפחדנים שלהם לא תיווכו להם נכון את חומרת המצב.
*על שהפרתם הבטחות ולמרות זאת לא הצלחתם להגיע לאחדות.
*על תחושת המיאוס, חוסר האמון והגועל שגרמתם לנו להרגיש כלפי הפוליטיקה.
*על המריבות ביניכם והשיח הלא ראוי שאתם מובילים ומאפשרים.
*על הניתוק מאיתנו שמאפשר לכם להמשיך ולהשתכר כרגיל בעוד אנחנו מפוטרים ומחול"תים.
*על זה שכמעט הצלחתם לשסות, לפלג , להטמיע חוסר סובלנות ושיח אלים ומבזה בינינו.
פוליטיקאים קטנים שכמותכם, אם תסתכלו עלינו תראו איזה עם נפלא אנחנו, כמה עזרה וערבות הדדית, הירתמות לכל משימה, יוזמה, שיתוף, סולידריות וקירוב לבבות.
כ"כ הרבה עמותות, מתנדבים, צוותי רפואה מדהימים וכוחות ביטחון שעובדים בשבילנו יומם וליל וראויים לכל הערכה.
פוליטיקאים קטנים שכמותכם, אנחנו ראויים להרבה יותר מכם!
המשיכו להפיץ!!!!!

שכחת לכתוב למטה את הקרדיט...

חנניהו

משתמש פעיל
תיעוד של העיתונאי החילוני שהתחזה לחרדי ונעצר במחסום.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה