על ההמחאות רשמת למוטב בלבד לאמריקן לייזר??לא נכוןןןןןן!!!!!!!!!!!!
עברתי אליהם אחרי קווין בי
למזלי רוב הסכום בהמחאות שאני יכולה לבטל
אני אשמח גם לשמוע על כאלה שגובות פר טיפול. בירושלים.אשמח לשמוע על כאלו. באיזו עיר?
מכירה מישהי מאוד טובה בירושליםאני אשמח גם לשמוע על כאלה שגובות פר טיפול. בירושלים.
מה המחיר שהיא גובה לטיפול? ואיזה מכשיר יש לה?מכירה מישהי מאוד טובה בירושלים
קנדלה וגם אפילציה, לוקחת לפי אזור אם קובעים לפחות חודש מראש יש 20 אחוז הנחהמה המחיר שהיא גובה לטיפול? ואיזה מכשיר יש לה?
אני מטופלת אצל יוניק בבית שמשתודה, אני מחפשת באזור ירושלים בית שמש. פר טיפול, נראה לי באמת נכון יותר
מדובר בעיסקה שהתשלומים טרם ירדו?היה לי נס עם אמריקן לייזר
חברת האשראי זיכתה אותי על כל העיסקה
מי שמעוניית שיעזור לה אפשר לפנות בפרטי
פליז תצרי איתי קשר!!היה לי נס עם אמריקן לייזר
חברת האשראי זיכתה אותי על כל העיסקה
מי שמעוניית שיעזור לה אפשר לפנות בפרטי
הכחשת עיסקה זה הדבר ביחיד עצירת תשלומים וכו זה בעייתי כי הזמנת שירות הדבר היחיד שעוזר זה הכחשת עיסקה לא משהו אחרניסיתי לבטל ובחברת האשראי אמרו לי שרק אחרי צו בית משפט של פשיטת רגל יהיה אפשר לבטל.. רק שלבנתיים גובים לי עוד חודשים(כל חודש עוד 1000 שח)
מישהו יכול לעזור ןלי מידיעה איך אני יכולה להתקדם עם זה? ולבטל? יש למישהו מידע בבקשה!!!!!!
תבטלי את הצקים כי חייב להיות על שם החברה ולפי החוק חברה לא יכולה להעביר לצד גלא נכוןןןןןן!!!!!!!!!!!!
עברתי אליהם אחרי קווין בי
למזלי רוב הסכום בהמחאות שאני יכולה לבטל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: