איך אפשר לבטל ? למה שיתנו לבטל? הרי אין כאן טענת הכחשת עסקה,וזה לא איזה הפסקת תרומה.אני יודעת בוודאות שהם בפשיטת רגל
תוכלי לפנות לחברת האשראי לפחות לבטל את התשלומים שעדיין לא נגבו
איך אפשר לבטל ? למה שיתנו לבטל? הרי אין כאן טענת הכחשת עסקה,וזה לא איזה הפסקת תרומה.אני יודעת בוודאות שהם בפשיטת רגל
תוכלי לפנות לחברת האשראי לפחות לבטל את התשלומים שעדיין לא נגבו
אני חושבת שלא, עד כמה שידוע לי אבל פשוט תפני לחברת האשראי ותסבירי להם הכל... ותשאליתודה רבה! ממש עזרת לי,
ועל ה5000 הראשונים ששילמתי? ועשיתי רק טיפול אחד יש לי אפשרות לבטל?
"המוצר לא סופק"איך אפשר לבטל ? למה שיתנו לבטל? הרי אין כאן טענת הכחשת עסקה,וזה לא איזה הפסקת תרומה.
ואין להם דרך לבדוק את זה? תמיד אפשר לבטל ככה?תוכלי לבטל הכל על ידי הכחשת עיסקה
תתקשרי תגידי שגבו לך מהאשראי ללא ידיעתך
שלמת הכל בכרטיס אשראי?תודה רבה! ממש עזרת לי,
ועל ה5000 הראשונים ששילמתי? ועשיתי רק טיפול אחד יש לי אפשרות לבטל?
אשמח לשמוע על כאלו. באיזו עיר?לכן הכי טוב ללכת לקוסמטיקאית פרטית שעושה לייזר ואני משלמת לה גם פר טיפול ואין לי את הפחד הזה.
זה עובד ככה אתה מכחיש עסקה החברת אשראי מבקשת מהעסק להוכיח שאתה שילמת ברגע שהם מביאים הוכחה הם לא יחזירו לך את הכסף ואף קונסים אותך על הטרחה .תוכלי לבטל הכל על ידי הכחשת עיסקה
קונסים 15 ש"ח שווה את הניסיון ולי ביים לא קרה שלא החזירוזה עובד ככה אתה מכחיש עסקה החברת אשראי מבקשת מהעסק להוכיח שאתה שילמת ברגע שהם מביאים הוכחה הם לא יחזירו לך את הכסף ואף קונסים אותך על הטרחה .
אורלי פרידמן בביתר עילית יש חבילה לכל החיים במחיר טוב ועם תנאים טובים בניגוד להשאר אני שם כבר 7 שנים מרוצה מאודאשמח לשמוע על כאלו. באיזו עיר?
הקוסמטיקאית יעל בבני ברק, אם את רוצה עוד פרטים אני ישלח לךאשמח לשמוע על כאלו. באיזו עיר?
ומאיפה ההיתר לשקר ולגנוב את חברת האשראי?קונסים 15 ש"ח שווה את הניסיון ולי ביים לא קרה שלא החזירו
לפי החוק בעל העסק חייב לבקש תעודת זהות בעת ביצוע העיסקה כל עוד שאין תיעוד כזה ידו על התחתונה
היה עכשיו דיון בבגץ על חנות יוקרה מכיכר המדינה אחד מדובאי עשה הזמנה על חצי מיליון שקל ביגוד שלח את הנהג שלו עם הדרכון של בעל האשראי והוא צילם וכו ושלח את זה עם הנהג שלו והוא עשה הכחשת עיסקה והיה ויכוח עם ישראכרט תכלס בגץ פסק שהעסק יישא בתוצאות
לכן אני ממליץ לנסות מקסימום יילך 15.שח דמי טירחה לא נורא חבל על רגע
חשוב מאוד לא לטעון הייתי ולא נתנו שירות או לא סיפקו מוצר כי זה ספור אחר ובזה אין כסף חזרה
רק הכחשת עיסקה אין לי מושג הבת שלי לקחה את האשראי ללא רשותי וכו
למיטב ידיעתי החברת אשראי לוקחת בחזרה מהעסק את הכסףומאיפה ההיתר לשקר ולגנוב את חברת האשראי?
היא כבר העבירה את סכום ששילמו לבעל העסק
ברור שהיא לוקחת חזרה. אחרת לא הייתה אופציה של ביטול עיסקה.למיטב ידיעתי החברת אשראי לוקחת בחזרה מהעסק את הכסף
צריך לזכור שהעסק לא התנהל ביושר.תוכלי לבטל הכל על ידי הכחשת עיסקה
תודה, אני מחפשת באזור ירושלים בית שמש. פר טיפול, נראה לי באמת נכון יותרהקוסמטיקאית יעל בבני ברק, אם את רוצה עוד פרטים אני ישלח לך
כמובן שחברת האשראי מזדכה מהלקוח הרי היא מחזיקה כספים שלו ויש עוד תשלומים עתידיים פשוט מאוד מורידים לוצריך לזכור שהעסק לא התנהל ביושר.
לא היה הוגן לקחת מלקוח סכום גדול, כשאתה עומד רגע לפני פשיטת רגל.
כך שעם עיקש תתעקש...
צריך לברר טוב איך עושים את זה נכון מבחינה חוקית.
====
קשה לראות את העסק הולך לתביעה משפטית מול לקוח, שביטל עיסקה במצב של פשיטת רגל.
===
צריך לברר האם אכן העסק הוא מחזיר את הכסף [ולא חברת האשראי או חברת ביטוח].
וכמובן גם עם מורה הוראה האם זה מותר.
אני מכירה מישהי טובה בישוב באיזור בית שמש.תודה, אני מחפשת באזור ירושלים בית שמש. פר טיפול, נראה לי באמת נכון יותר
אשמח לשםאני מכירה מישהי טובה בישוב באיזור בית שמש.
ויש גם את המכון של דבי וולף שיש לו שם ממש טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: