מוישי פרומן
משתמש מקצוען
אין לי איך לעזורתאמין לי
גם היום אני לא מבינה מה יש ברמה ד
יש סיכוי שעדיף חריש בשקלול המחיר
רמה תקועה זמן נסיעה לת"א/י-ם למעלה משעה
אין לי איך לעזורתאמין לי
גם היום אני לא מבינה מה יש ברמה ד
יש סיכוי שעדיף חריש בשקלול המחיר
רמה תקועה זמן נסיעה לת"א/י-ם למעלה משעה
מדוייק!!!!!לדעתי גורם אחד ואולי העיקר מהמניעים של השוק הדירות הוא
1) חוויות לא נעימות וחיים בדירה שכורה תחת משכיר לא הוגן
2) המחשבה מה יהיה עם הילדים ולדאוג שגם להם יהיה.
ושתי הדברים האלה מנצחים כל טאוריה כלכלית
אם המחירים ירדו ב30% שום בנק לא יפשוט רגל, כי 95% מהדירות הממושכנות נקנו לפחות ב30% פחות מהמחיר היום, וגם הדירות שנמכרו במחירי היום הביאו לפחות 25% הון עצמי.אבל מחירי דירות כמעט וא"א להוריד
בנקים יקרסו אנשים יפשטו רגל וכו
צריך רק לחשוב ולא לדמיין
אני הייתי סדרה א'בסבבים הראשונים של ההגרלות כל מי שנרשם לבית שמש זכה
רק הציבור לא הבין מה זה רמה ד
והרבה ביטלו גם
אני מכיר יהודי שזכה במקום 1,600!!! מתוך 80 דירות בבי"ש רמה ד' והגיע לזכיה כי 1,550 אנשים ביטלו...בסבבים הראשונים של ההגרלות כל מי שנרשם לבית שמש זכה
רק הציבור לא הבין מה זה רמה ד
והרבה ביטלו גם
אני גם מכירה מישהו בסגנוןאני מכיר יהודי שזכה במקום 1,600!!! מתוך 80 דירות בבי"ש רמה ד' והגיע לזכיה כי 1,550 אנשים ביטלו...
אגב, זה לא כזה פשוט, יש על זה הרבה מאד ביוקרטיה והרבה זכאים באמת, לא מקבלים. או שהולכים עם כאלה ש"יודעים" איך מוציאים את הזכאות.עוד לקבל סיוע בשכ"ד בסכום ממוצע של 1200 ש"ח
וגם אם המשכיר הוגן, יש לציין עוד נקודה חשובה: אי ודאות, כל זמן שאתה לא גר בשכירות מוגנת [כמו דמי מפתח למשל] לעולם לא תדע מתי ובאיזה מצב יוציאו אותך מהדירה, ואיזה תחליף תמצא אז1) חוויות לא נעימות וחיים בדירה שכורה תחת משכיר לא הוגן
הולכים למישהו שמכיר את העבודה משלמים כמה שקלים והכול מסתדראגב, זה לא כזה פשוט, יש על זה הרבה מאד ביוקרטיה והרבה זכאים באמת, לא מקבלים. או שהולכים עם כאלה ש"יודעים" איך מוציאים את הזכאות.
וגם אם המשכיר הוגן, יש לציין עוד נקודה חשובה: אי ודאות, כל זמן שאתה לא גר בשכירות מוגנת [כמו דמי מפתח למשל] לעולם לא תדע מתי ובאיזה מצב יוציאו אותך מהדירה, ואיזה תחליף תמצא אז
לדעתי זה סיבת המחץ
מה שמעניין למרות כל זאות.לגור בשכירות במרכז עדיין מנצח את המעבר לפרפריה (אם כי לכאורה זה משהו שעוד מעט ישתנה והציבור יפנים שפשוט אין מה לעשות)וגם אם המשכיר הוגן, יש לציין עוד נקודה חשובה: אי ודאות, כל זמן שאתה לא גר בשכירות מוגנת [כמו דמי מפתח למשל] לעולם לא תדע מתי ובאיזה מצב יוציאו אותך מהדירה, ואיזה תחליף תמצא אז
לדעתי זה סיבת המחץ
כל מילה, אי אפשר לגור כל החיים בדירת שכורה ובלחץ תמידי שאפשר בכל רגע נתון להעיף אותך...וגם אם המשכיר הוגן, יש לציין עוד נקודה חשובה: אי ודאות, כל זמן שאתה לא גר בשכירות מוגנת [כמו דמי מפתח למשל] לעולם לא תדע מתי ובאיזה מצב יוציאו אותך מהדירה, ואיזה תחליף תמצא אז
לדעתי זה סיבת המחץ
תוסיף לזה את העלות של ההובלות, תיווך, בלאי רהיטים,כל מילה, אי אפשר לגור כל החיים בדירת שכורה ובלחץ תמידי שאפשר בכל רגע נתון להעיף אותך...
חיפושים ביד 2, יכולים להיות גם על ידי מוכרים ובעלי נכסים שבודקים את השוק,חדשות לא מעודדות: זינוק בביקוש לדירות מול ירידה בהיצע
חשבתם שהריביות והעלאת מס הרכישה תקרר את שוק הנדל"ן? ניתוח של אתר יד2 עבור ביזפורטל, עשוי להכזיב את השוק והציבור. וגם: אילו ערים הן המבוקשות ביותר, ומי רשמה זינוק מרשים?www.bizportal.co.il
אכן!!!חיפושים ביד 2, יכולים להיות גם על ידי מוכרים ובעלי נכסים שבודקים את השוק,
לא משקף ביקוש! אולי להיפך ...
לא מפחדת מתקיפות
הדגשתי כמה פעמיים מה הנתונים.
השאלה האם אנחנו מדברים למשקיע או זו"צ
ותלוי מאוד באיזה ערים
כן בלוד המחירים יעלו!!!!
וכן ברמלה!!!
וכן בשאר הערים שהזכרתי
יש לך להציע לי בלוד משהו מעניין
אולי עדיף ברמלה?
אפשר מייל שלך
נראה לי שזה יותר מתאים לכאן.
ההודעות האלו שם מפריע לנו בחיפושים אחר הרוכש המסתורי ברמה ד' בבית שמש.
גם אם יותראם המחירים ירדו ב30% שום בנק לא יפשוט רגל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: