מה זה? ולמה?שימו לב למצלמת מחלף חמד על כביש 1 https://www.iroads.co.il/תיקיית-מצלמות/
עוצרים כל אוטובוס
(היא קצת מטושטשת , כנראה בגלל השמש)
מה זה? ולמה?שימו לב למצלמת מחלף חמד על כביש 1 https://www.iroads.co.il/תיקיית-מצלמות/
עוצרים כל אוטובוס
(היא קצת מטושטשת , כנראה בגלל השמש)
נראה שאת זו שלא הבנת
לא מבקשת לחלק לפי שכונות את ערי הארץ
מבקשת להביא נתונים על שכונות ירושלים!
כמה חולים בנווה יעקב / רמות/ בית וגן? מה אחוז השינוי בימים/שבועות אחרונים? מה אחוז החולים למאהאלף נפש?
מותר לי להבין למה אני בהסגר כשעל פניו זה נראה מגמתי
יובל שגב ׳גל״צ׳: מתחיל לקבל נתונים מאוד מעניינים על לפחות 5 שכונות לא חרדיות בירושלים, שעוברות את רף החולה על אלף תושבים ומשום מה לא נכללות ברשימת השכונות הסגורות. זה עוד בבדיקה, אבל מתחיל לעלות ריח פוליטי.שזה בהחלט מעניין איפה החלוקה של ה45 אחוז הנוספים.
איפה ראית את החלוקה שבשכונת נווה יעקב יש יותר חולים מאשר בשכונת פסגת זאב הצמודה?לא ראיתי רשימה של כל השכונות
על פניו זה מעניין.
אבל אפשר לעשות חשבון פשוט.
בשכונות המסוגרות יש 272 אלף תושבים שזה שליש מתושבי ירושלים מבחינת מספר חולים יש שם 1100 חולים שזה 55 אחוז מהחולים.
שזה בהחלט מעניין איפה החלוקה של ה45 אחוז הנוספים.
האם יש למישהו כמות נדבקים, אחוזי הדבקה ואחוזי עליה לפי שכונות?איפה ראית את החלוקה שבשכונת נווה יעקב יש יותר חולים מאשר בשכונת פסגת זאב הצמודה?
איפה ראית נתונים על כמות החולים באזור X ברחביה לעומת כמות החולים ברחוב Y ברחביה - שאלו בסגר ואלו לא?
זה מידע שחייב להגיע לציבורהאם יש למישהו כמות נדבקים, אחוזי הדבקה ואחוזי עליה לפי שכונות?
אני חושבת שזה מידע שראוי לגשת לציבור.
איפה ראית את החלוקה שבשכונת נווה יעקב יש יותר חולים מאשר בשכונת פסגת זאב הצמודה?
איפה ראית נתונים על כמות החולים באזור X ברחביה לעומת כמות החולים ברחוב Y ברחביה - שאלו בסגר ואלו לא?
מישהו בקבוצת מייל של נווה יעקב כתב שיש בשכונה 67 חולים.כמה חולים בנווה יעקב
אנינכון
לכן השכונות החרדיות מלאות חולים
הכתבים מהטלוויזיה הדביקו אותם בטלפתיה
מי שחושב שזוג שגר ביחידה עם תינוק-שניים-שלושה
ולא הולך להורים
כי הפילו עליו סגר ואין לו כלום לפסח
שיקום
אין לי מה לומרמפי קרוב משפחה,
שכונות גאולה זכרון משה מתנהלות כאילו חיים בפלאנטה אחרת
ילדים מסתובבים, מניינים חופשי,
אפשר רק להציץ בבוקר ולראות את הטליתות...
מה אפשר לעשות לזה?
לדבר עם הרבנים שלהם שמתירים להתפלל במניין בחצרות. יתכן שיעזור. ונא לא להתלהם. ביקשו עיצה מעשית.מפי קרוב משפחה,
מה אפשר לעשות לזה?
באמת? שיחות *היום* עם בני משפחה שמתקשרים לברר מה יקרה אם האחות הצעירה עם שני הילדים תגיע לביקור, זה הורס את השלושה שבועות שאנחנו בבית או לא? ותגידי, חמי וחמותי הודיעו שהם מגיעים היום לצהריים כי לא ראו את הילדים מפורים, מסכות יעזרו? וכן הלאה.מי משתמש? כולם מודים שכיום החרדים שומרים על ההוראות יותר מאשר החילונים [למעט הקבוצות הקיצוניות, שעשויות להרוס את כל המאמצים].
מפי קרוב משפחה,
מה אפשר לעשות לזה?
השאלה אם נכון להעניש את ה 90% בגלל ה 10% אולי במקום זה שהרשויות יטפלו ביד קשה וכואבת ב 10% ?! וכשהמשטרה רוצה מודיעין היא יודעת לעשות את זה.90% מהשכונה שומרים באדיקות על ההנחיות. אבל בשכונה צפופה כזו, מספיק 10% כדי לתת הרגשה של טיילת אינסופית.
הצחקתם אותם.לדבר עם הרבנים שלהם שמתירים להתפלל במניין בחצרות. יתכן שיעזור. ונא לא להתלהם. ביקשו עיצה מעשית.
כל מילה..מפי אני בעצמי, שמקוננת על כך פה בכל אשכול רענן ואף אחד לא מאמין.
90% מהשכונה שומרים באדיקות על ההנחיות. אבל בשכונה צפופה כזו, מספיק 10% כדי לתת הרגשה של טיילת אינסופית.
@בא יבוא , רבנים לא יועילו. בשבת חוה"מ המריבות עם המשטרה על המנין בזכרון מוישה, היו ב-12:00 בצהריים. לא זמן שמישהו ששומע לרבנים, מתפלל בו.
כל האנשים הנורמלים קמו בשבע-שמונה והתפללו במנייני מרפסות. לכי תגידי משהו לעצלנים שקמו בשתים עשרה ונזכרו שצריך לעשות קצת בלגן בחיים וצעדו מעדנות לזכרון מוישה. לכי תחפשי רב שהם שומעים לו.
והנודניק שראיתי בעיניי בשבת הגדול, חוזר מרחוב יפו שם התקוטט עם השוטרים, ומסביר לכל הרחוב בצעקות ש'הוא הולך לדרשת שבת הגדול' ויהי מה, כי 'השוטרים לא יגידו לי לא ללכת לדרשת שבת הגדול' - אנחנו מכירים אותו כפרובוקטור ידוע. לא מישהו שיציית לאיזו הנחיה. הוא עסוק עכשיו בלקיים את המצוות שלו. (אנחנו היינו במסגרת טיול ה-100 מטר...)
כל הזוגות אצלנו מכל הצדדים, חגגו את ליל הסדר איש איש בביתו, כולל זו"צים עם קטנטנים.
אבל במקביל שמענו וידענו על עשרות זוגות אחרים, חלקם עם ילדים, שהלכו להורים בחג כאילו כלום. ואם חלילה, תהיה התפרצות חדשה בעוד שבוע בשכונות 'שונאיהם של ישראל', אל תספרו לי על אנטישמיות. כי אני אספר לכם על הפרת כללים הזויה.
שאלה:
אני מנווה יעקב, ואני צריך לעשות קניות מחוץ לשכונה בתח"צ (נסיעה קצרה),
האם עולים על כל אוטובוס ובודקים כל אחד לאיפה הוא נוסע?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: