אני רואה אותם
אני
רואה
אותם
אני
רואה
אותם
ילדות מהכיתה של הבת שלי
אני רואה אותם
בשכונה עם אחוזי הדבקה יחסית ממש נמוכים
רמות
רמות יש אחוז נמוך????
48877 תושבים
ו97 חולים זה חולה אחד ל500
אולי זה לא כמו הר נוף ובני ברק אבל יחסית לכל הארץ זה המון
אני רואה אותם
אני
רואה
אותם
אני
רואה
אותם
ילדות מהכיתה של הבת שלי
אני רואה אותם
בשכונה עם אחוזי הדבקה יחסית ממש נמוכים
רמות
נכון
לכן השכונות החרדיות מלאות חולים
הכתבים מהטלוויזיה הדביקו אותם בטלפתיה
מי שחושב שזוג שגר ביחידה עם תינוק-שניים-שלושה
ולא הולך להורים
כי הפילו עליו סגר ואין לו כלום לפסח
שיקום
נכוןרמות יש אחוז נמוך????
48877 תושבים
ו97 חולים זה חולה אחד ל500
אולי זה לא כמו הר נוף ובני ברק אבל יחסית לכל הארץ זה המון
דעתי לא משנהכמה אחוז זוגות לדעתך הלכו?
א. במשפחה שלי בבני ברק ובירושלים יש מ2 הצדדים כמה זוגות שגרים ביחידות עם 2 עד 4 ילדים
אף אחד לא הלך להורים ואף אחד לא יוצא מהבית רק לדברים חשובים ממש. למרות שאין מישהו שחושב שקל להיות ביחידה עם 3 ילדים...
ב. אני גרה במקום שרואים כניסות לבניינים של מעל 200 משפחות.
יצאו 2 זוגות (כשיש כאן עשרות זוגות צעירים)
+ 2 משפחות שיצאו לתפילה שעליהם כבר אין טעם לדבר..
הרחוב שלך קדוש קדוש קדוששוב חוזרת ואומרת, ברחוב שלי, בכל שבת וחג היינו רואים עשרות עשרות זוצי"ם עם קטנטניהם... ובחג הפסח והשבת הרחוב היה ריק
אבל כשאחרים אומרים לך שהנוף אצלם היה שונה את ממליצה להם לסגור את החלון.שוב חוזרת ואומרת, ברחוב שלי, בכל שבת וחג היינו רואים עשרות עשרות זוצי"ם עם קטנטניהם... ובחג הפסח והשבת הרחוב היה ריק
נוה יעקב בסגר, פסגת זאב לא בסגר, נראה לי שגם בית חנינהנווה יעקב זו שכונה מעורבת והיא בהסגר ביחד עם פסגת זאב- רוב חילוני, ובית חנינה- ערבי
דברו על החגיגות שהיו בשבועות שאחרי פורים אחרי שכבר היו הגבלות.אני לא יודעת על איזה חגיגות מדברים כאן
אנשים נזהרים מאוד
נשארים בבית כל הזמן גם במחירים כבדים ולא מזלזלים בכלל בהוראות
אם היו חגיגות לפני שבועייםדברו על החגיגות שהיו בשבועות שאחרי פורים אחרי שכבר היו הגבלות.
כי עכשיו יש תחלואה גדולה שיכולה לגרום להדבקה משמעותית גם עם הגבלות.אם היו חגיגות לפני שבועיים
מה הקשר עכשיו לעשות הסגר??
כי יש פה טענה שזה גורם להסתה.תכלס
למה זה מפריע לנו?
נוה יעקב היחידה בהסגר.נווה יעקב זו שכונה מעורבת והיא בהסגר ביחד עם פסגת זאב- רוב חילוני, ובית חנינה- ערבי
כי יש פה טענה שזה גורם להסתה.
טענה שלא הוכחה.
לא מבינה את העיסוק האובססיבי הזה במה תגיד התקשורת ויגידו החילונים.
כרגע מתמקדים בשמירה על החיים. את התדמית כדאי להניח על המדף.
ואם ידברו. שידברו.אבל בהחלט עכשיו עדיף סגר ולראות בחדשות כותרות שההדבקה בשכונות החרדיות נבלמת
מאשר שימשיכו לדבר על זה שההדבקה היא בעיקר אצל החרדים.
ואם ידברו. שידברו.
המטרה של סגר היא בלימת התפשטות המגפה ולא צחצוח התדמית שלנו.
ואת זה אנחנו צריכים לזכור.
לגיטימי בהחלט אבל לא נכון בעיני להפוך את זה לעיסוק הראשי.עדיין לגיטימי להתעסק באיך מדברים עליך בתקשורת או מה החבר מהעבודה חושב עליך.
ולדון אם עשו את הסגר בצורה נכונה או לא.
בכל מקרה יהיה סגר בלי קשר לדעתנו
זהו שהם לא...אבל כל ה-25 האלו, הסתובבו בשכונה, ירדו לחצר והלכו לקניות בשבועיים לפני שאובחנו.
כלומר, הם מדביקים כמו 25 נפשות, ולא כמו 2 חילונים.
אם הסגר הוא לפי סכנת ההדבקה וההפצה הלאה, אין הבדל בין 25 חרדים משתי משפחות, ובין 25 חילונים משבע-שמונה משפחות. כל נפש שנדבקה, עלולה להפיץ הלאה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: