וואו
מדהימים אחד אחד!!
יש אפשרות למשהו יותר אמיתי? ואם אפשר פרוסות?
וכן אשמח מאוד להבין מה הפרומטים שכתבתם, כי אני שברתי את הראש כבר..
וואו
אפשר תמונה של נזיר לפרשת השבוע? אפשר גם תמונה של מלא ענבים ויין.
אפשר תמונה של נזיר לפרשת השבוע? אפשר גם תמונה של מלא ענבים ויין.
@טוב עין יש מצב?וואו
מדהימים אחד אחד!!
יש אפשרות למשהו יותר אמיתי? ואם אפשר פרוסות?
וכן אשמח מאוד להבין מה הפרומטים שכתבתם, כי אני שברתי את הראש כבר..
אנסה : )יש אפשרות למשהו יותר אמיתי? ואם אפשר פרוסות?
משהו כמו: קוגל אטריות שחום על צלחת לבנה. לידו מלפפון חמוץוכן אשמח מאוד להבין מה הפרומטים שכתבתם, כי אני שברתי את הראש כבר..
אפשר?ציור של דין שכתוב בגמרא בביצה
תנור לבנים כמו של פעם עם חור למעלה בתוך החור מונח אווז לצלייה באוויר החם של התנור על זה כיסוי שהרוח לא תקרר את התנור
הדמיות בבינה מלאכותית זה עסק מסובך, אם יש לך תרשים/תשריט של התוכניות.אני רוצה הדמיה מלמעלה של משרד חברת השקעות בתחום המניות בגודל 350 מ"ר.
הכולל משרדים/עמדות לאנאליסטים, סוכנים, מזכירות, עורכי דין. עם חדר ישיבות, איזור שקט לשיחה עם לקוחות, מטבח/מטבחון, שירותים, איזור המתנה. ומה שנצרך במשרד בתחום הזה.
תודה.
תודה רבה יפה מאד משום מה התמונה הראשונה נטפרי חסם
הפורמפט: Noodles that were cooked and then baked in the oven and became one firm, tight and very compact block, very dark brown in color, and in the shape of a round loaf with a flat top and bottom, and a knife slices one nice slice from the block, serving suggestion@טוב עין יש מצב?
מעלה שוב את השניה זה תנור יותר קטן (מקווה שלא יחסם שוב)תודה רבה יפה מאד משום מה התמונה הראשונה נטפרי חסם
אם אפשר יותר תנור ביתי וקטן
וואו בדיוק יצא לי דבר דומה בטעות...אפשר בבקשה רקע של גן ילדים ובתוכו 6 ארנבונים קטנים, לבושים בבגדים יושבים ליד השולחן ואוכלים ארוחת בוקר. סיטואציה של גן, סגנון ציור ילדים.
תודהה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: