אפשר בבקשה רקע של גן ילדים ובתוכו 6 ארנבונים קטנים, לבושים בבגדים יושבים ליד השולחן ואוכלים ארוחת בוקר. סיטואציה של גן, סגנון ציור ילדים.
תודהה
צפה בקובץ המצורף 1679236
אפשר בבקשה רקע של גן ילדים ובתוכו 6 ארנבונים קטנים, לבושים בבגדים יושבים ליד השולחן ואוכלים ארוחת בוקר. סיטואציה של גן, סגנון ציור ילדים.
תודהה
לצורך עיסקי אני מעוניין בתמונה לפרסום
הרעיון שלי הוא בעצם כזה [זה הקריינות]
ילד: אבא איפה נוסעים לנופש השנה?
אבא: יוסי השנה.. נופשים עם מפתחות!!
חייגו כעת למאגר דירות מפתחות וקבלו מאגר ענק של דירות נופש לבין הזמנים.
בעצם התמונה שאותה אני מחפש ילד שואל את אבא שלו לאיפה נוסעים השנה לנופש ואבא שלו עונה לו נופשים עם מפתחות
זה סלוגן שעשיתי שנה שעברה ואני רוצה להדגיש את החלק של השנה שאין הרבה מקומות לנפוש ונופשים עם מפתחות
אפשר לעשות את האבא מחזיק ביד מפתחות או משהו דומה
תמונה מוצלחת תתוגמל
מצרף את הרעיון של הפרסום שנה שעברה
זה דאלי 3 בוודאות , רק שאני לא יודע באיזו תוכנה אבל המוחלל הוא דאלי3@היוש ממש מרשים!
באיזה אתר זה נוצר?
זה סגנון ממש יפהוואו בדיוק יצא לי דבר דומה בטעות...
בתמונה הזו?
תודה@היוש ממש מרשים!
באיזה אתר זה נוצר?
לא... זה Designerזה דאלי 3 בוודאות , רק שאני לא יודע באיזו תוכנה אבל המוחלל הוא דאלי3
מבוסס על דאלי 3תודה
לא... זה Designer
אשמח ממש
לתמונה של ילד חסידי צעיר חמוד וטהור יושב ליד שולחן עם סידור תפילה ומתפלל
אפשר רקע של שמים. לא חובה
אברך בן 30 רוכב על אופניים חשמליות
הקובץ אינו מופיע
התמונה בצורה שאפשר גם לראות בנוחות...
איזה מדהים יש מצב לפרומפט וגם של האחרוןמתקדם..
משהו כזה (אחרי המון ניסיונות):איזה מדהים יש מצב לפרומפט וגם של האחרון
תודה
משהו כזה (אחרי המון ניסיונות):
ילד חרדי יושב ליד שולחן, ומסתכל על סידור תפילה. הילד לובש חולצה לבנה מכופתרת ומכנסיים שחורות ארוכות. חתיכת שיער דק מסולסל צמוד לכל לחי. ללא פוני. רקע של שמיים.
והאחרון, פשוט הוספתי את המילים 'מאושר ומתוק' והחליט לתת לי סגנון פיקסאר תלת ממד ; )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: