תודה!!
אפשר אדם יותר צעיר עם מצלמות ביתיות? גי 5 או 740 וכו
תודה!!
תודה עצומה!!!!
אפשר אותם בבקשה עם שיער קצוץ? (קרחת בלע"ז)
באמת רוצה להודות לכל מי שעזר לי בעבר (ושיעזור לי בעתיד) עם התמונות שאני מבקשת. קודם כל התמונות מדהימות באמת! אני לא מצליחה להבין איך יוצא לכם כאלה תמונות מרשימות ומדוייקות! אני מנסה בעצמי ולרוב לא מצליח לי!! כך שאני מודה באמת מעומק הלב! יישר כוח לכולם על העזרה ועל הגמ"ח הלא מובן מאליו הזה.לקראת עמוד ה100 של האשכול
ב"ה אשכול החסד הנפלא הזה עומד להגיע ל100 עמודים!!! בהחלט סוג של גמ"ח חדש שלא מופיע באינדקס גמחי"ם של המדריך החרדי....
כמה הערות והארות לשיפור ויעילות האשכול שנכתבו מהנסיון:
א. בבקשה שלכם ליצירה תשתדלו להיות מדויקים ולפרט ככל הניתן את כל פרטי התמונה שאתם רוצים, היוצרים טורחים ומשקיעם מזמנם, ואז כותב הבקשה מגיב ואומר אהההה לא בעצם התכוונתי למשהו אחר "יותר סגנון ציורי" "זקן יותר" "ילדותי יותר" תשתדלו לדייק, גם לטובתכם לעיתים יוצר היצירה לא יעשה את התיקון, כך שכדאי מאד לפרט ולדייק להסביר ולפרט מה רוצים בדיוק.
ב. רשימות מכולת ארוכות במיוחד לא גורמות לחשק ליצור, למשל "מבקש ליצור לי" ואז מגיעה רשימה באורך הגלות, תהיו ממוקדים ותבקשו את היצירות החשובות ביותר שלכם.
ג. גם לבינה המלאכותית יש מגבלות לעיתים מבקשים פה בקשות בלתי הגיוניות, קשות מאד, בלתי אפשריות ממש, ולא מתאימות לכלי הבינה המלאכותית, אלא יותר לגרפיקאיות , או אדריכליות, וכד', אין בזה טעם.
ד. האשכול מיועד לבקשות פרטיות, לא עבור גרפיקאיות בשכר, שמבקשות לעשות קיצורי דרך, (אם היא רוצה, ראוי מאד שתציע תשלום עבור העבודה).
ה. סיפוק רב יש ליוצרים ועידוד להמשך, כאשר הם מקבלים פידבק חיובי ליצירתם ודווקא מאת מבקש הבקשה, תכתבו תודה בהודעה, לפחות סמיילי של שכוייח, אבל לקחת להשתמש ולא להודות בכלל, קצת פחות מתאים, ולא מעודד להמשיך במלאכת החסד.
עד כאן בינתיים מקווה שהועלתי לתועלת כולנו.
בהצלחה ליוצרים ולמבקשים
בשורות טובות
חשבתי שאולי כדאי לשים את ההודעה הזו בראש כל עמוד של האשכול לתועלת כולם.לקראת עמוד ה100 של האשכול
ב"ה אשכול החסד הנפלא הזה עומד להגיע ל100 עמודים!!! בהחלט סוג של גמ"ח חדש שלא מופיע באינדקס גמחי"ם של המדריך החרדי....
א. בבקשה שלכם ליצירה תשתדלו להיות מדויקים ולפרט ככל הניתן את כל פרטי התמונה שאתם רוצים, היוצרים טורחים ומשקיעם מזמנם, ואז כותב הבקשה מגיב ואומר אהההה לא בעצם התכוונתי למשהו אחר "יותר סגנון ציורי" "זקן יותר" "ילדותי יותר" תשתדלו לדייק, גם לטובתכם לעיתים יוצר היצירה לא יעשה את התיקון, כך שכדאי מאד לפרט ולדייק להסביר ולפרט מה רוצים בדיוק.
ב. רשימות מכולת ארוכות במיוחד לא גורמות לחשק ליצור, למשל "מבקש ליצור לי" ואז מגיעה רשימה באורך הגלות, תהיו ממוקדים ותבקשו את היצירות החשובות ביותר שלכם.
ג. גם לבינה המלאכותית יש מגבלות לעיתים מבקשים פה בקשות בלתי הגיוניות, קשות מאד, בלתי אפשריות ממש, ולא מתאימות לכלי הבינה המלאכותית, אלא יותר לגרפיקאיות , או אדריכליות, וכד', אין בזה טעם.
ד. האשכול מיועד לבקשות פרטיות, לא עבור גרפיקאיות בשכר, שמבקשות לעשות קיצורי דרך, (אם היא רוצה, ראוי מאד שתציע תשלום עבור העבודה).
ה. סיפוק רב יש ליוצרים ועידוד להמשך, כאשר הם מקבלים פידבק חיובי ליצירתם ודווקא מאת מבקש הבקשה, תכתבו תודה בהודעה, לפחות סמיילי של שכוייח, אבל לקחת להשתמש ולא להודות בכלל, קצת פחות מתאים, ולא מעודד להמשיך במלאכת החסד.
בהצלחה ליוצרים ולמבקשים
בשורות טובות
אשמח בבקשה תמונה של
"לובי של בניין גדול לא מתוחזק, מלוכלך נורא, מראה שבורה, וכדו' [שיראה כאילו אמיתי ולא מצויר ]
בתודה מראש!
צריך להוסיף:לקראת עמוד ה100 של האשכול
בהצלחה ליוצרים ולמבקשים
בשורות טובות
חשבתי שאולי כדאי לשים את ההודעה הזו בראש כל עמוד של האשכול לתועלת כולם.
@מנהל ai זה אפשרי?
א"א בדיוק כמו הכטקופף , נסיתי להתקרב כמה שיותר.שבוע טו
אשמח לאיור של ילד מהעיירה היהודית יושב ומתפלל ליד סידור פתוח
כובע קסקט עם פאות מסולסלות בצדדים
סגנון האיורים של הכטקופף
תודה רבה מראש!!!
א"א בדיוק כמו הכטקופף , נסיתי להתקרב כמה שיותר.
צפה בקובץ המצורף 1680331צפה בקובץ המצורף 1680333צפה בקובץ המצורף 1680335צפה בקובץ המצורף 1680336
מהמם!!!!
אני צריכה שזה יהיה יותר ריאלי
יצא איור בקו מידי חופשי.
חסרות לי פאות בצידי הפנים
ואם אפשר, שהילד לא יראה מודאג... יותר שמח, שליו
תודה רבה על המאמץ
מעריכה מאד!!!!
הבינה מתעקשת שהוא מודאג, אולי היא יודעת משהו על המצב בצפון שאנחנו לא?.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: