הכל בשביל מעריץיש פה מישהו מוכשר?
אני יותר מאשמח...
רקע קצת שונה מזה אבל אם עוד אלמנטים כמו קידוש וחלות ושיתפסו קצת מקום כדי שיוכלו לכתוב על אותו דףתוכלו לפרט מה בדיוק תרצו?
תמונות מדהימות אפשר אותם לצביעה?
שלום, אני רוצה לפרסם מודעה למכירת מכונות סוכר, יש פה מישהו שיכול בבקשה ליצור תמונה של ילד חמוד מכין מנה של "שערות סבתא"
שיראו שהוא מכוון את המקל שעליו נדבק הסוכר לכיוון המכונה, ויראו את הסיר של המכונה בצורה ברורה וצבעוני יפה כזה..
ניסיתי לעשות באתר lexica אבל אין לי מנוי ונגמר הניסיונות חינם
מוכן לשלם למי שיביא תוצאה יפה !!
וואו ממש יפה!!
כזה סגנון?וואו ממש יפה!!
תודה רבה, רציתי משהו יותר בסגנון AI שיראה יותר מצויר כזה ולא כל כך אמיתי [מפתיע כמה שזה נראה אמיתי..] וגם שיראו יותר את המכונה עצמה
אבל בהחלט תוצאה מרשימה, לא ידעתי בכלל איך לנסח ולכתוב את הדרישה ל'תוכנה' מה הבינה המלאכותית מכירה ימבמבם/שערות סבתא/סוכר ...
שלום, אני רוצה לפרסם מודעה למכירת מכונות סוכר, יש פה מישהו שיכול בבקשה ליצור תמונה של ילד חמוד מכין מנה של "שערות סבתא"
שיראו שהוא מכוון את המקל שעליו נדבק הסוכר לכיוון המכונה, ויראו את הסיר של המכונה בצורה ברורה וצבעוני יפה כזה..
ניסיתי לעשות באתר lexica אבל אין לי מנוי ונגמר הניסיונות חינם
מוכן לשלם למי שיביא תוצאה יפה !!
תוכל לפרט יותר מה יהיה בלוגו? איזה איור מתאים.. אם המילים בעברית אז אי אפשר בבינה עצמה, אפשר רק להוסיף עצמאית..אפשר לוגו מכובד בקו נקי עם המילים:
מטה השטח
0796076303
נחמד...
התמונה השלישית בפעם הקודמת הכי אהבתי!
אבל אין אפשרות לעשות על רקע לבן חלק?
תודה רבה מראש!
כזה סגנון?
(התמנונה עצמה לא כזאת טובה, השאלה היא על הסגנון המצויר של התמונה)
צפה בקובץ המצורף 1696646
הרבה שחור ולבן, ברקע סוג של הר סיני... תודה מראשתוכל לפרט יותר מה יהיה בלוגו? איזה איור מתאים.. אם המילים בעברית אז אי אפשר בבינה עצמה, אפשר רק להוסיף עצמאית..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: