אין אפשרות להעלות תמונות נשים לפורום.תודה בכל אופן!
תרצי לשלוח מייל ואשלח לך?
אין אפשרות להעלות תמונות נשים לפורום.תודה בכל אופן!
אם אפשר ליצור ילד ליטאי (עם פאות מאחורי האוזניים) עומד בסטנדר ולומד
לא הצלחתי עדיין ליצור ילד ליטאי, אנסה בהמשך עוד בעז"האפשר את זה בליטאי?
רקע קצת שונה מזה אבל אם עוד אלמנטים כמו קידוש וחלות ושיתפסו קצת מקום כדי שיוכלו לכתוב על אותו דף
כן תודה!אין אפשרות להעלות תמונות נשים לפורום.
תרצי לשלוח מייל ואשלח לך?
עדיף לך לנסות לעצב בקנבה.. הרבה יותר אפשרויות ויותר מדויק מבינה מלאכותית.אשמח אם מישהו יוכל לעשות עבור דף קשר ממשפחתון כלומר תמונות ששולחים סוף שבוע להורים מהווי המשפחתון
דף A4, עם רקע יפה ומתאים להכנסת תמונות, בגלל שמספר התמונות לא קבוע, עדיף שלא יהיה מקום ריק לתמונות אלא משהו קבוע שאוכל לשתול ביניהם תמונות כל שבוע
אודה מאוד!
מה זה קנבה?עדיף לך לנסות לעצב בקנבה..
מה זה קנבה?
אני יכולה לנסות בשמחה, אבל אין לי באמת מידות של A4 בבינה.. וזה גם לא יוצא מדויק, קצת קשה להגדיר בדיוק מה שאת צריכה, לשים תמונות וכו'ומה שעשית ממש יפה אבל אשמח לכמה תיקונים:
1. שלא יהיה שוליים למעלה ולמטה אלא כל המסגרת של התמונות תהיה ממש מסביב דף A4 כדי שיהיה מספיק מקום באמצע לכמה תמונות
2. אולי עוד דוגמא שכל הרקע יהיה מלא בלי ריבוע באמצע ואני פשוט אשים על זה תמונות, כי כל פעם זה מספר אחר של תמונות
תזכו למצוות
אם תוכלי לעשות דף מלבני שכולו רקע שמתאים למשפחתון (בסגנון שעשית) אבל לא מסגרת אלא הכל רקע ואני אכניס שם תמונות בוורד (זה מה שאני יודעת)אני יכולה לנסות בשמחה, אבל אין לי באמת מידות של A4 בבינה..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: