אין עוד מלבדו!!
משתמש פעיל
אני צריכה תמונת ספארי יפה של כל מיני חיות מסתובבות בחופשיות רק קת ירוק קצת מדברי משהו עדין וחי אולי עם אגם קטן נחמד ממש תודה רבה
אני צריכה תמונת ספארי יפה של כל מיני חיות מסתובבות בחופשיות רק קת ירוק קצת מדברי משהו עדין וחי אולי עם אגם קטן נחמד ממש תודה רבה
קשה מאוד ליצור את בית המקדש בבינה..שלום,
יש אפשרות לקבל תמונות של בית המקדש?? זה מאד דחוף לי
יותר בצבעים סגול זהב
ממש תודה רבה
אשמח לתמונה של נמלה שסביבה מצויר עיגול, אותה נמלה הכלואה בתוך העיגול,
בינתיים רק הראשון נפתח, מהמםם
ככה יותר טוב?בינתיים רק הראשון נפתח, מהמםם
אפשר גם סגנון יותר שקט ועדין? סורי שלא אמרתי מראש
מהמם
בסגנון הזה, זה טוב, או פחות עדין?אפשר בבקשה את המספר 27 בפונטים יפים ומעוטרים עם פרחים וכו', לא הצלחתי לעשות את זה לאונרדו מביא לי כל מיני אותיות ודברים מוזרים.
תודה רבה רבה!
תודה, יצא ממש יפה...
אבל אשמח לשני תיקונים-
רקע נקי (שאח"כ אני אוכל לעגל את זה)
ושהפרחים יהיו מסביב (כמו התמונה השלישית) והפונטים עצמם יהיו מעוטרים ויפים (ואולי קצת יותר צבעוני)
תודה רבה!
אשמח לתמונות יותר לרקע של דפי קשר
אשמח לתמונה של גבר אורתודוקסי (אברך בלע"ז...) ישן על האף ע"ג ספר פתוח (נרדם בסדר...)
וחבריו סביבו לועגים לו....
ניסיתי בעצמי ליצור כמה פעמים ולא עלתה בידי...
תודה ענקית מראש!!
וואו אין מילים!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: