נכון מאוד!!!אם הייתי מרגישה שלפיצי שלי לא משנה מי מטפל בו
מה היה נותן לי כוח לטפל בו?
נכון מאוד!!!אם הייתי מרגישה שלפיצי שלי לא משנה מי מטפל בו
מה היה נותן לי כוח לטפל בו?
באמת?לתינוק ממש לא איכפת אם הוא עם אמא שלו או עם מטפלת
צודקת במיליון אחוזהפיתרון המומלץ הוא יותר ימי חופשה להורים. זאת דעתי לפחות....
כל עוד הממשלה עם ראש הממשלה שמתגאה בזה שהצליחהפיתרון המומלץ הוא יותר ימי חופשה להורים. זאת דעתי לפחות....
תודה על ההסבר(לכן אגב, ההדרגה היא בשעות אלו ולא מאחר יותר, זה על פי שעות הערנות הטובות של הילדים)
פשוט לבכותבכל השנים שהבנות שלי הלכו לגן, מגיל 0 (פעוטון) לא היו שום ימי הסתגלות. זו המצאה חדשה ומאוד מקוממת! ילדים מסתגלים מהר מאוד! אם יש ילד שבוכה, שיקראו לאמא שלו שתיקח אותו, בדרך כלל מדובר במעט מאוד ילדים שבוכים.
ובאמת יוכיחו הקייטנות, איך שם הילדים מסתגלים??
אפשר מקסימום לומר שבשבוע הראשון או ביומיים הראשונים הלימודים הם עד 14 ולא עד 16, אבל זהו!
מזל שאצלי זה לא היה כך, לא הייתי שורדת!!
המטפלות קיבלו את הילדים בחיוך, הילדים היו רגועים, ומי שבכה קיבל טיפול.
אני לא מבינה למה המטפלת צריכה לערוך היכרות עם הילד. ברגע שנותנים לילד לשחק, הוא נסחף למשחק וזהו!
תראו את הילדים בגני המשחקים, איך הם מסתגלים מהר. ולא, אל תגידו שזה בגלל שההורים שלהם שם, כי הם בשניה שוכחים את ההורים שלהם.
בקיצור, ממש מרחמת על האמהות שסובלות מזה, וממש חבל שזו הנורמה היום. אין לזה שום הצדקה!
אולי תזרקי את הילדים שלך לרחוב?וחוץ מזה, גם אם הילדים בוכים, אז מה?? שיבכו!
למה כ"כ קיצוני?אולי תזרקי את הילדים שלך לרחוב?
שיבכו שם שהשכנים הרחמנים יטפלו בהם, אז מה? שיבכו!
אני פשוט בהלם שנשים ככה מדברות על תינוקות,
רחמים, בא לי לבכות בשביל הילדים שלכם.
ימי הדרגה הם נטו לטובת הילד, תקראו מחקרים בענין. גם אם הילד לא בוכה הוא בהלם ויש לו בהחלט אומדן של שעות ולהשאיר ילד 8 שעות אצל מישהי שלא מכיר זה נורא בעיני.
ישנם ילדים בודדים ממש שזורמים ולרוב הם באמת ילדים שעברו הרבה קיטנות וביביסטר אז הם רגילים ופחות נבהלים מדמויות חדשות.
גם בקיטנות יש ילדים שבוכים, הבת שלי עשתה פעם קיטנה ילדים ישבו בעגלה קפואים.
יש חופש 3 שבועות ועוד 3ימים הדרגה מה קרה? זה הילדים שלכם? הבאתם אותם לעולם בשביל לזרוק אותם?
תנשמו עמוק תפסיקו להאשים את המטפלות והגננות המסורות
לו הייתי מטפלת \גננת ממש לא היה לי חשק לטפל בילדים שלכם עם כל האשמות פה והזלזול פה באשכול.
אני בעד ימי הסתגלות בשביל הילד,כן גם לילד ממשיךזה הילדים שלכם? הבאתם אותם לעולם בשביל לזרוק אותם?
היי, יש לנו מעון, ואנחנו עושים בדיוק כמו שהמדינה אומרת והחוק אומר לעשות, זה לא נכון לומר את זה, רב המעונות עושים 3 ימי הסתגלות לילדים שנכנסו, וילדים ממשיכים לא חיבים, רק מה שישנם כמה הורים שמבינים, שזה שהילד שלהם גדל בכמה חודשים, לא חייב שהילד שלהם גדל שכלית בכמה חודשים, הוא לא מבין את זה שהמטפלת החדשה היא מתוקה בדיוק כמו קודמתה ואולי אף יותר, והוא צורח וצורח וצורח, ועוד ילדים בקבוצה ובגן צורחים וצורחים וצורחים, והם צורחים בצדק!! הם לא מכירים אותה, האינטלגנציה הרגשית שלהם לא כמו של מבוגר כמוך וכמוני, רק שלמטפלת הנשמה הולכת לצאת, וכל 2 דקות היא מסתכלת בעיניים אדומות לשעון שלה בתקווה שיהיה הורה נחמד שיבוא אפילו לקחת את הילד שלהם מוקדם.בעיקרון חוקי מותר במעונות ומשפחתונים
לעשות ימי הסתגלות רק לילד חדש
כמו הציטוט מהאתר של משרד העבודה
רק מה לעשות שבמלא מקומות יודעים שיכולים לעשות מה שרוצים
אז לוקחים ימי הסתגלות יותר קצרים ויותר ימים ומי יעיז להגיד משהו
"
ימי הסתגלות לילדים שזו השנה הראשונה שלהם במסגרת החינוכית
בתחילת שנת הלימודים, מעונות יום ומשפחתונים רשאים לפעול במתכונת של ימי הסתגלות רק עבור ילדים חדשים.
במהלך ימי ההסתגלות הילדים ישתלבו במסגרת באופן הדרגתי:
לילדים ממשיכים (שהיו במסגרת החינוכית גם בשנה הקודמת) - אין ימי הסתגלות
- ביום הראשון עד השעה 10:00
- ביום השני עד השעה 11:00
- ביום השלישי עד השעה 12:00
- החל מהיום הרביעי המסגרת החינוכית תפעל במתכונת של יום לימודים מלא
ילדים ממשיכים ישהו במסגרת החינוכית במתכונת של יום לימודים מלא כבר מהיום הראשון."
את יוצאת מנקודת הנחה שהאמהות יכולות לבלות עם הילד שלהן עוד כמה ימים. נחמד.לא יהיה לי כ"כ נורא לבלות עם הילד שלי עוד 3 4 ימים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: