בת כמה את?לא זכור לי, כילדה, שהיתה לי הדרגתיות.
בת כמה את?לא זכור לי, כילדה, שהיתה לי הדרגתיות.
אם היא לא זוכרת, אז מה. זה שזה מתאים ל @תמי אחת, זה לא אומר שזה מתאים לכולם. לכל כלל יש יוצא מן הכללבת כמה את?
צודקתאם היא לא זוכרת, אז מה. זה שזה מתאים ל @תמי אחת, זה לא אומר שזה מתאים לכולם. לכל כלל יש יוצא מן הכלל
גדולהבת כמה את?
נכון בהחלט.אם היא לא זוכרת, אז מה. זה שזה מתאים ל @תמי אחת, זה לא אומר שזה מתאים לכולם. לכל כלל יש יוצא מן הכלל
גדולה
כי הוא רגיל להיות צמוד לאמא כל היום!!אבל למען השם
למה תינוק בן 3.5 חודשים צריך הסתגלות?? (סיפור שהיה לי לפני כמה שנים)
כן אל תדאגו אח"כ הוא עבר למטפלת אחרת עד שאני יגמור לעבוד....
כי הוא רגיל להיות צמוד לאמא כל היום!!
ולא במשפחתון. מעון עם עוד ילדים ומטפלת זרה ולא מוכרת!!
וזה הוא צריך לעבור 3 מטפלות ביום אחד בגלל הדרוג זה יותר טוב??תינוק בן 3.5 חודשים מרגיש עם מי הוא נמצא ובהחלט צריך הסתגלות
כי הוא רגיל להיות צמוד לאמא כל היום!!
ולא במשפחתון. מעון עם עוד ילדים ומטפלת זרה ולא מוכרת!!
וזה הוא צריך לעבור 3 מטפלות ביום אחד בגלל הדרוג זה יותר טוב??תינוק בן 3.5 חודשים מרגיש עם מי הוא נמצא ובהחלט צריך הסתגלות
סליחה שאני כותבת לך ככה- אבל זאת אחריות שלך (לפני העבודה)וזה הוא צריך לעבור 3 מטפלות ביום אחד בגלל הדרוג זה יותר טוב??
מטפלת ראשונה משמונה עד עשר מטפלת שניה מעשר עד אחת וחצי ומטפלת שלישית עד ארבע שאני חוזרת מהעבודה
(חבל שלנו אין דרוג שחוזרים מחל”ד)
מה בדיוק האחריות שלי??סליחה שאני כותבת לך ככה- אבל זאת אחריות שלך (לפני העבודה)
איזה קל לומר את זה.... רואים שאת לא משם..סליחה שאני כותבת לך ככה- אבל זאת אחריות שלך (לפני העבודה)
אין לך מושג איזה עבודה תחת לחץ זה למטפלו. גם למטפלת ולגננת הכי! חזקה קשה לשמוע צרחות + הורים +לדאוג לתחזוקה +אוכל +ניקיון.איזה קל לומר את זה.... רואים שאת לא משם..
אז להלן הדרוג אצלינו- 4 ימים!
8- 9 וחצי
עד 10
עד 11
עד 12
יום שלם! (שהוא סה"כ עד 1 וחצי..)
בעבודה שאלו אותי היום אם לא עשו 12 ורבע או וחצי או משו כזה... לא ידעתי אם לצחוק או לבכות..
הגזמה לכל הדעות.
וכמו שכבר אמרו- הילד שבא בוכה בבוקר- זה לא יעזור לו להרגע.
ועד 11 כבר סביר להניח שהוא יהיה רגוע...
ילד שעד 12 עדין בוכה זה משו חריג.
כבר ביום שסימו ב 10 לא יצא לי לפגוש ילד בוכה כשבאתי לקחת את הילד... הגם שבבוקר היה שם "צרכניה"...
סתם ניצול.
אולי היה חסר פרט חשוב, אבל אני לא מדברת לא על מעון ולא משפחתון, על גן ילדים בחיידר - של גיל 3.אין לך מושג איזה עבודה תחת לחץ זה למטפלו. גם למטפלת ולגננת הכי! חזקה קשה לשמוע צרחות + הורים +לדאוג לתחזוקה +אוכל +ניקיון.
הזעקה היא זעקת ההורים, הילדים אך כולם תמיד! אבל תמיד! שוכחים ומתעלמים מהזעקה האמיתית - של המטפלות.
הם נמצאות שם בשטח.
הם בשדה הקרב.
ואם זה לא נשים שבאו לעשות את העבודה בשביל שליחות - זה נשים שזו העבודה שהכי קל להתקבל אליה.
מעט יחס.
מעט הבנה.
מעט שחרור להעניק לילד.
ביטחון למטפלת - ויש לכם שקט כל השנה.
שלא לדבר על הילדים המסכנים ועל התנאים המזעזעים ששוררים במעונות.
יש הרבה מטפלות בתסכולים מטורפים ואף אחד לא נותן להם הכרה.
כמובן שרוב העולם טוב!, ומתחשב!, אבל לפעמים יוצא מבני אדם...
הבנתי אותך, עכשיו זה ברור יותר..!אולי היה חסר פרט חשוב, אבל אני לא מדברת לא על מעון ולא משפחתון, על גן ילדים בחיידר - של גיל 3.
אין אוכל למעט סנדויץ שבא מהבית, ואין חבורת מטפלות מסכנות.
נקיון? לא נראה שזה משו שמטריד שם מישו במיוחד חחח וההורים? מה יש להורים לא הבנתי? הם לא יושבים לה על הראש. ההפך, הם מעדיפים לעבוד בשקט...
גננת עם 2 סיעות, וקבוצת ילדים חמודים כבר לא מידי קטנים ...שיחסית הסתגלו מהר... עובדה...
לא רואה שום סיבה בועלם שזה מצדיק הדרגה של 4 ימים!
ואין יותר הוכחה מזה היא שיש מקומות שלא עושים ככה והחיים שם שלוים בואתה מידה.
באותו גיל של הילד שלי יש עוד בני דודים שנכנסו בדירוג נמוך, יומיים וזהו.
לא חושבת שהילדים שם מסכנים יותר, גם לא הגננות, ובטח שלא ההורים
זה פשוט לעלות "טרמפ" כמו שאומרים. חד משמעית.
תודההבנתי אותך, עכשיו זה ברור יותר..!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: