כמובןמדובר על גיל מעון
זה מה שכתבתי ילד בן 2 וחצי לא תמיד חייב הדרגה
כמובןמדובר על גיל מעון
הדיון באשכול לא מוביל לשום מקוםוואי את מה זה מגזימה ומכלילה
אני ספציפית לא כזה נגד ההדרגה ומצאתי סידור לילד
אבל הילד שלי לא בוכה ולא צריך את זה
ואל תגידי לי שאני טועה כי אני מכירה את הילד שלי נקודה.
ברור שיש ילדים שצריכים את זה אבל בואו נצעק על כל ההורים הקרייריסטים הנוראיים
חלאס לשים על המוקד
וגם כל הויכוח הזה הוא דבילי
יש הדרגה וזה מה שיש
מעצבן? מעולה? זה לא משנה
זו המציאות
מה קשור לפחד מהבוס
נשים קורעות את עצמן כל החודש למשכורת לאותם ילדים מתוקים והימים האלה הורגים את זה זהו
אז מבקשים מהמערכת להתחשב
זה הכל
ושוב אני הסתדרתי ואני כן בעד ההדרגה
רק אני לא אוהבת את הסוג תגובות האלה.
אני באה מתוך המערכת ויודעת מה קורהכמובן
זה מה שכתבתי ילד בן 2 וחצי לא תמיד חייב הדרגה
אוקי אז תכתבי שאת מדברת מהכובע של המטפלתוגם וגם
הם יראו ילדים צורחים
12 במספר בוכים שוכבים על הריצפה וכוו
מלא נשים חושבות שהגננות הם מלאך
אנחנו בני אדם!!!!!!!!!!!
מדובר פה גם על הרבה שלוקחים כמעט שבוע הסתגלותוגם הילדים!!!!!!!!!!!!!!!!!
אם אמא היתה שומעת את הילד שלה בוכה 3 שעות רצוף הלב שלה לא בוכה?
הדיון באשכול לא מוביל לשום מקום
התכונתי לאמהות שרשמו שכן אין להם מה .....
עזבו הנושא נדוש
מענייןאת יוצאת מתוך נקודת הנחה שהאימא היא זו שחוזרת?
לכי תראי איך נראים ימי הסתגלות במעונות
עשרות אברכים, סבתות, אחיות או דודות וביביסיטר
אני הייתי כמעט בין האימהות היחידות שחזרתי
למה נראה לך שהאימהות ישבו עכשיו בבית שלושה ימים ?
על חשבון העבודה והמשכורת
ובדיוק זה המתסכל, הילדים לא באמת חוזרים לחיק האוהבת של אימא אלא נמצאים בללנד של בלגן וחוסר סדר
כי?אבל לחדשים זה חובה.
לא מסכימהאבל לחדשים זה חובה.
אני שמחה בשבילך שהבן שלך כ"כ נח, זאת ברכהכי?
הבן שלי בן שנתיים נכנס לגן חדש עם גננת חדשה ללא ימי הסתגלות (גננת אכזרית...)
לא הוזיל דמעה
לא נרשמה טראומה
לילד שבוכה וסובל- הזמן הוא מימד משמעותי.
לילד שלא בוכה אין כ"כ אומדן של זמן, והוא לא באמת מבין אם עברו שעתיים או שלוש
הוא כן יבין מצויין, וידאג מאוד אם הוא יראה שכל הילדים נאספו והוא נשאר מהאחרונים
זו אולי יכולה להיות הסיבה לימי הסתגלות לילדים ממשיכים, אבל זו סיבה נסיבתית, ולא מהותית.
צודקתמאד תלוי אופי וגיל של הילד
להפך עכשיו כשהיא מתחילה גן ערוני עם 30 בנות בעיני יותר חשוב ההדרגה
לכן זה עיניין של ההורים להחליט על כל ילד מה מתאים לו
ולכן לא כדאי לכתוב דברים בהכללה או בצורה החלטיתאני שמחה בשבילך שהבן שלך כ"כ נח, זאת ברכה
ואכן הוא כנראה לא היה צריך ימי הסתגלות
אבל לילדים אחרים- וזה רובם. (וכן, יש את הילדים שבוכים רק בגלל שרואים ילדים אחרים בוכים) זה נצרך.
אני כאמא לא מסוגלת להשאיר ילד ביום הראשון עד 4 .
למטפלת לוקח זמן להכיר את הילדים ואין לה שום אפשרות להרגיע 10 תינקות בוכים יחד. לא הייתי רוצה לשים את הילד שלי בסיטואציה הזאת
ותמיד להשאיר מקום לכל מקרה לגופואבל לחדשים זה חובה.
אואהסדר יום ארוך וקשוח
אני לא מסכימה איתך שתינוק לא אכפת לו עם מי הוא, וגם לא מסכימה עם ה-שיבכו אז מה..זה מראה שלא מייחסים מספיק חשיבות לרגשות התינוק והילד. אם לא היה הכרח להרבה הורים לעבוד היה הכי טוב שתינוק ישאר עם אמא שלו ולא עם מישהי זרה ל3/4 משעות הערות שלו.אני ממש נדהמת מהתובנות שעולות כאן. איך זה שאצלי לא שמעתי שום תלונות על בכיות וצרחות יום שלם משום גננת או מטפלת?? איך זה שרק במעונות הרשמיים זה ככה?
לתינוק ממש לא איכפת אם הוא עם אמא שלו או עם מטפלת, למרות שאני יודעת שיש גילאים (במיוחד מגיל 8 חודשים) שהם לא מוכנים ללכת לזרים, אבל עדיין! אם המטפלת לא נכנסת ללחץ, אז הכל בסדר.
וחוץ מזה, גם אם הילדים בוכים, אז מה?? שיבכו! אני לא מבינה מה הפחד הזה מהילדים שבוכים? לא כואב להם כלום, רובם בוכים כי יש איזה ילד שהתחיל לבכות, ובכלל, אם מעבירים להם את ההרגשה שלהיות בגן ביום הראשון בלי אמא, זו הטרגדיה של החיים שלהם, אז הם בוודאי יבכו.
בקיצור, ילד לא צריך הסתגלות, זה ממש שטויות!
מצד שני, להיות מטפלת זה לא קל! זה לא קל בשוטף! המשכורת נמוכה מאוד, והדרישות גבוהות. אין ספק שצריך לצ'פר את המטפלות ולתת להן תנאים מעולים. אבל בין שני הדברים אין שום קשר!
יש בתחום הזה שונות גדולה בין ילדים. כנראה שהילדים שלך לא זקוקים להסתגלות, אבל הרבה ילדים כן.אני ממש נדהמת מהתובנות שעולות כאן. איך זה שאצלי לא שמעתי שום תלונות על בכיות וצרחות יום שלם משום גננת או מטפלת?? איך זה שרק במעונות הרשמיים זה ככה?
לתינוק ממש לא איכפת אם הוא עם אמא שלו או עם מטפלת, למרות שאני יודעת שיש גילאים (במיוחד מגיל 8 חודשים) שהם לא מוכנים ללכת לזרים, אבל עדיין! אם המטפלת לא נכנסת ללחץ, אז הכל בסדר.
וחוץ מזה, גם אם הילדים בוכים, אז מה?? שיבכו! אני לא מבינה מה הפחד הזה מהילדים שבוכים? לא כואב להם כלום, רובם בוכים כי יש איזה ילד שהתחיל לבכות, ובכלל, אם מעבירים להם את ההרגשה שלהיות בגן ביום הראשון בלי אמא, זו הטרגדיה של החיים שלהם, אז הם בוודאי יבכו.
בקיצור, ילד לא צריך הסתגלות, זה ממש שטויות!
מצד שני, להיות מטפלת זה לא קל! זה לא קל בשוטף! המשכורת נמוכה מאוד, והדרישות גבוהות. אין ספק שצריך לצ'פר את המטפלות ולתת להן תנאים מעולים. אבל בין שני הדברים אין שום קשר!
ההסתגלות היא לא רק לתינוקות קטנטנים, אלא גם לפעוטות בני שנתיים-שלוש. ולהם בהחלט אכפת מי נמצא איתם.לתינוק ממש לא איכפת אם הוא עם אמא שלו או עם מטפלת, למרות שאני יודעת שיש גילאים (במיוחד מגיל 8 חודשים) שהם לא מוכנים ללכת לזרים, אבל עדיין! אם המטפלת לא נכנסת ללחץ, אז הכל בסדר.
בת השנתיים שלי יכולה מהר מאד להסחף למשחק בגן השעשועים. ובכל זאת, אם נדמה לה שאני עומדת ללכת (כי קמתי לעזור לאחותה במגלשה) היא תרוץ אחרי בבכי ותוודא שאני לא עוזבת אותה.אני לא מבינה למה המטפלת צריכה לערוך היכרות עם הילד. ברגע שנותנים לילד לשחק, הוא נסחף למשחק וזהו!
תראו את הילדים בגני המשחקים, איך הם מסתגלים מהר. ולא, אל תגידו שזה בגלל שההורים שלהם שם, כי הם בשניה שוכחים את ההורים שלהם.
אם הייתי מרגישה שלפיצי שלי לא משנה מי מטפל בותינוק ממש לא איכפת אם הוא עם אמא שלו או עם מטפלת, למרות שאני יודעת שיש גילאים (במיוחד מגיל 8 חודשים) שהם לא מוכנים ללכת לזרים, אבל עדיין! אם המטפלת לא נכנסת ללחץ, אז הכל בסדר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: