דרוש מידע ילד בן שנתיים קם בבוקר מגמגם קשות

קוויק

משתמש מקצוען
ילד בן שנתיים חלם בלילה שכלב אוכל לו את הכרית,
ומאותו לילה הוא מגמגם בצורה קשה מאוד
לא מצליח להוציא מילה שלימה מהפה
מה אפשר לעשות?
משהו מכיר כזו תופעה?
בלת"ק
יש הבדל בין גמגום שנוצר במשך הזמן, כמו להרבה ילדים בגיל הזה
לבין גמגום שברור שהוא מטראומה נקודתית
חושבת ששלושת המימדים יעזור פה ממש, אפשר לטפל בילד דרך האמא, אמור להיות משהו קצר ונקודתי.
בהצלחה

יוסלה גולם

משתמש מקצוען
בת שלי גמגמה קצת בגיל שנתיים, הייתי מאד מודאג כיון שיש לי כמה בני דודים מגמגמים ה"י, אבל החלטנו לא להסתכל על זה, וב"ה זה עבר, והיום היא מדברת כמו חמישה בנות ביחד, כן יעזור ה' הלאה.

duvshany

משתמש רשום
בטיפול אצל קלינאית תקשורת עם בעיה דומה ממש, הטיפול הוא בעיקר דרך ההורים. להקדיש כ-20 דק' זמן איכות ביום עם הילד, הזמן הזה עושה קסמים עם הגמגום. להגיד לילד בצורה הכי ברורה שעכשיו אני רק איתו והוא בוחר מה לעשות בזמן הזה. הבן שלי אוהב לסגור את הדלת, להחשיך את החדר ולהדליק מנורת לילה..... חשוב ממש להיות סבלניים ולשדר רוגע. כמובן לא להשלים מילים!! לבקש מהילדים בבית לא לדבר על הענין. לבקש מהילדים בבית לא להכנס אחד בדברי השני, ממש סוג של תור, אף אחד לא מתחיל לדבר עד שהשני מסיים.

45244

משתמש רשום
להוצאת עין הרע בעופרת ניתן לפנות לאליהו רפאל, אברך מהעיר חריש עם הסכמות.
אפשר גם דרך הטלפון: 050-4118400
לשומרי מצוות בלבד.
במקרים חריגים עושה גם למתחזקים, בתנאי שמקבלים עליהם לשמור שתי שבתות ברצף לפני הפעולה.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה