דרוש מידע ילדי השכנים ורעש בפרוזדור...

תוכנית

משתמש פעיל
אני לא נותנת לילדים לשחק לי בקומה
זה נורא מפריע, וזה לא מגרש משחקים
(רק מה, זה בדרך כלל לא ילדים מהקומה,
כי אצלנו אין משפחות עם ילדים קטנים בקומה-
רק כשהם בדרך למטה, ומשום מה מתעכבים אצלנו בקומה- אני יוצאת ומעירה)
אבל כשהנכדים של השכנים בקומה בשעות נורמטיביות יוצאים קצת החוצה (כמעט לא קורה)
אני לא אעיר להם, כי בכ"ז זה הקומה שלהם.
הילדים שלי נדיר מאוד שיוצאים לקומה
יוצאים לחניה לשחק
או שמשחקים בבית או במרפסת.

סתם מעניין כל האלו שאמרו שהילדים משחקים בלובי, לא מפריע לקומת הלובי?
כי אצלנו אין מצב!!

גימפעל

משתמש מקצוען
למה ככה? אולי אפשר להסביר למה זה מתאים לפורום חילוני?
אסור שיפריע לנו הרעש?
אם יש ילדים בין הקומות שמתעסקים עם עצמם הכל בסדר. אבל יש גם את העניין של החינוך.
אצלי בבניין זה נורא ואיום מה שהולך, כל הזמן מלוכלך משאריות אוכל, צבעים ויצירות, שלא לדבר על זה שאני יורדת עם העגלה של התינוק ויושבות ילדות על כל המדרגות, רואות אותי יורדת, לא טורחות לזוז וממשיכות לכרסם בייגלך בנחת ולהחליף מדבקות, ועד שאני לא אבקש: אפשר לעבור בבקשה? אין מצב שמישהי תקום.
זה ממש חוסר חינוך בעיניי.
עם המדבקות והבייגלך אין לי בעיה, זו פעילות שקטה שלא מפריעה לאף אחד; אבל זה שאח"כ כל הליכלוך נשאר והמעבר חסום כל הזמן זה בלתי נסבל.
וזו הייתה רק דוגמא אחת..
הסברת יפה.

יאנקאלע

משתמש מקצוען
אני משער שלכל המסכנים שסובלים מהשכנים
אז גם לשכניהם יש דברים שאתם עושים והם מפריעים לשכניכם
ויתכן שהחילוק הוא במזג של האנשים
יש כאלו שרותחים מכל דבר ומפריע להם כל דבר ולא בהכרח שהם מעירים או עושים עם זה משהוא יש כאלו שרק אוכלים את הלב או מוציאים תסכולים בפרוג
ויש אחרים עם מזג יותר נח ולא אוכלים את עצמם ואת שכניהם על כל הערה שיש להם
וכן עם ילדיהם
אני לא חושב שילד נהיה פחות מחונך אם השכן או השכנה חושבת כך
יש הרבה דברים שהשכן יחשוב לאמר לכם ולא יאמר ולדעתו דווקא ילדכם הוא לא מחונך

bnoya

משתמש מקצוען
אסור שיפריע לנו הרעש?
אם יש ילדים בין הקומות שמתעסקים עם עצמם הכל בסדר. אבל יש גם את העניין של החינוך.
אצלי בבניין זה נורא ואיום מה שהולך, כל הזמן מלוכלך משאריות אוכל, צבעים ויצירות, שלא לדבר על זה שאני יורדת עם העגלה של התינוק ויושבות ילדות על כל המדרגות, רואות אותי יורדת, לא טורחות לזוז וממשיכות לכרסם בייגלך בנחת ולהחליף מדבקות, ועד שאני לא אבקש: אפשר לעבור בבקשה? אין מצב שמישהי תקום.
עם המדבקות והבייגלך אין לי בעיה, זו פעילות שקטה שלא מפריעה לאף אחד; אבל זה שאח"כ כל הליכלוך נשאר והמעבר חסום כל הזמן זה בלתי נסבל.
וזו הייתה רק דוגמא אחת..
את כ"כ צודקת!!!!!
נשמע מהאשכול פה שהשכנים שמעיזים להתלונן הם אלו שלא בסדר שלא מוכנים לקבל את הרעש של השכנים כאילו זה הדבר הכי נורמלי ומקובל בעולם.....

bnoya

משתמש מקצוען
הבניינים הגדולים שאנחנו גרים בו מכונים בנינים משותפים,
השיתוף הוא לא תמיד נוח (גם באשכול על הרחבת הדירות ראינו זאת) ,
אנחנו שותפים לטוב ולמוטב.
מבינה מדבריך שגם את השיחות האישיות שלך עם אשתך/בעלך אתם מנהלים בפורום משותף כי אלו בניינים משותפים. בטח גם סעודות שבת אתם אוכלים כולם ביחד....
בניין משותף לא כולל בתוכו שיתוף נרחב . גם בבניין משותף יש את המרחב הציבורי ואת המרחב הפרטי ומין הראוי שאנשים ידעו לכבד פרטיות של אנשים וישמרו על שקט ונקיון גם בגבולות שמחוץ לבית שלהם. אנחנו ממש לא שותפים לטוב ולמוטב.

יאנקאלע

משתמש מקצוען
אסור שיפריע לנו הרעש?
וזו הייתה רק דוגמא אחת..
טענות צודקות מאד
ובין הדברים כתבת בפירוש
שאין לך כלל טענות על הנושא שעליו דנים בפורום
רק טענות על דברים יותר חריגים
אז לכן דיון על השאלה העיקרית האם רעש סביר של ילדים אמור להפריע מתאים לפורום חילוני
ועכשיו תתחילו לריב מה נקרא סביר ומה לא;)

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לכל בנין יש את הניאונאסים שלו ולרגישויות לרעש וזה תלוי גם בבידוד של הדלתות
אצלינו כשילדים שלא קשורים לקומה שלנו באים לשחק אז מבקשים לא לשחק שם
הייתה שכנה שהילדים שלהם בקביעות היו מגיעים בשבת בצהריים לשחק ויש להם חצר ענקית אז לא תמיד זה ילדים שאין להם מקום אחר

דגם

משתמש רשום
אסור שיפריע לנו הרעש?
וזו הייתה רק דוגמא אחת..
הקול השפוי.

דגם

משתמש רשום
מבינה מדבריך שגם את השיחות האישיות שלך עם אשתך/בעלך אתם מנהלים בפורום משותף כי אלו בניינים משותפים. בטח גם סעודות שבת אתם אוכלים כולם ביחד....
בניין משותף לא כולל בתוכו שיתוף נרחב . גם בבניין משותף יש את המרחב הציבורי ואת המרחב הפרטי ומין הראוי שאנשים ידעו לכבד פרטיות של אנשים וישמרו על שקט ונקיון גם בגבולות שמחוץ לבית שלהם. אנחנו ממש לא שותפים לטוב ולמוטב.
לגמרי.

אחינועם גפן

משתמש צעיר
אני לא מבינה על מה הסלחנות פה...
אנשים, תחנכו את הילדים שלכם!
בית הוא בית ומסדרון הוא מסדרון. כן, זה עלול להפריע לשכנים אם המקסימים שלכם מלכלכים עם טפטופי איגלו ומחצצרים בחצוצרת צעצוע.
אפילו אם הם המלאכים הקטנים שלכם.

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
אני לא מבינה על מה הסלחנות פה...
אהבתי את הגישה.... נח לנו תמיד לחשוב שכמו שלי לא אכפת בטוח גם לשכן שלי לא אכפת....
כדאי לחשוב קצת מעבר...
מהאשכול נראה כמה הבעיה בפריסה רחבה. נראה לי שנותן חומר למחשבה.

cm1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
ומה תגידו על ילדים שהחליטו מזמן שהדלת שלנו מבחוץ הוא חלק ממגרש הכדורגל שלהם? ואם אני מבקשת שלא ישחקו בכדורגל ליד הדלת שלנו כשהילדים שלי ישנים (בערב/שישי שבת צהרים) אז הם טוענים שאין להם איפה לשחק ובבקשה שאמצא להם מקום אחר :oops: אמיתי אמיתי מאתמול! (ולא רק...)

bnoya

משתמש מקצוען
ומה תגידו על ילדים שהחליטו מזמן שהדלת שלנו מבחוץ הוא חלק ממגרש הכדורגל שלהם? ואם אני מבקשת שלא ישחקו בכדורגל ליד הדלת שלנו כשהילדים שלי ישנים (בערב/שישי שבת צהרים) אז הם טוענים שאין להם איפה לשחק ובבקשה שאמצא להם מקום אחר :oops: אמיתי אמיתי מאתמול! (ולא רק...)
וההורים שלהם איפה?? ישנים צהריים בחדר הפנימי?

BATELCAP

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
על רעש לא הייתי מעירה (אלא אם כן גולש לשעות הערב). לכלוך כבר סיפור אחר.

cm1

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
וההורים שלהם איפה?? ישנים צהריים בחדר הפנימי?
שכנה אחת באה לשאול אולי בכל זאת אני מסכימה... כי השכנים ממול לקחו להם את הכדור והייתי בעד
אמרתי לה את דעתי (שאני לא מסכימה)
שכנה אחרת טוענת שגם היא אומרת להם (לילדים שלה) והם בכ"ז עושים את זה (מצפצפים עליה בלע"ז)
ואני לא חושבת שלהורים אני גם צריכה לומר שוב כל פעם מחדש, מספיק לי עם הילדים הוויכוחים...
וזה מהדברים שאני לא מבליגה
לתאר את המצב חוץ מזה? הרעש? הלכלוך חצי שעה אחרי שמנקים? הזבל שמטאטאים החוצה מהבית המטופטפ לפרוזדור שהוא במקרה המעבר לבית שלי :mad:? הפחים שמטפטפים או משאירים שלוליות!? האופניים שחוסמות לי את המעבר עם העגלה כל פעם? להמשיך?

אשה כשרה

משתמש צעיר
שלום רב!
אני גרה בבנין מופצץ ילדים קטנים ומשפחות צעירית
שמבלות (גם האמהות) בבנין ובלובי ביום ובלילה
יש לנו רק שכן אחד בבנין די מבוגר 60+ שכל הזמן התלונן על רעש והפרעות

בעלי שאל דיין אם צריך להתחשב בדעת השכן היחיד, והדיין השיב שממש לא
כי כל מה שהדרך לעשות בבנין ולהתנהג אז כולם שותפים שם ויכולים לעשות כמה רעש שרוצים
והילדים יכולים לשחק כל היום... ואין לאף אחד מהשכנים הזכות להעיר על זה, אם הוא רוצה זכותו
לעבור דירה

תוכנית

משתמש פעיל
בעלי שאל דיין אם צריך להתחשב בדעת השכן היחיד, והדיין השיב שממש לא
עם כל הכבוד זה לא פסק
בפסק צריך לשמוע את 2 הצדדים...

(לשמחתי באמת אצלנו אין את כל מה שאני קוראת פה ב"ה
אבל לפעמים ילדים כן מתעכבים בקומה שלנו וקצת מרעישים וזה מפריע לנו ממש
כמובן קצת זבל מטפטף, לפעמים טישו או איגלו ריק
אבל ממש בקטנה)
לא הייתי שורדת בבניין עם התיאורים העסיסיים כאן:devilish:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  105  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה