הונגרי אמיתי
משתמש מקצוען
עדיין לא...בהחלט זה עניין של טעם אין ספק, יצא לך לטעום את מה שהמלצתי עליו?
עדיין לא...בהחלט זה עניין של טעם אין ספק, יצא לך לטעום את מה שהמלצתי עליו?
לכן אני אומר כדאי לך לנסות וזה הכוונה שלי שביחס לטעם שלו הוא ממש זול, שוב הכל עניין של טעם מקווה שבאמת תאהבעדיין לא...
חנות פיופ בירושלים שמואל הנביאאני לא חושב שיש מבחר גדול בבקבוקים הקטנים בפרט שאתה מחפש משהו זול אבל בהחלט אפשר למצוא בשופרסל או בסניפים אחרים (אושר עד וכדו') בדרך כלל מוכרים את הדברים האלה לפני פורים
זה יין מתוק או יבש?משהו יודע מידע על יין אדום סילבר 518 יקבי כרמל
היה על זה מבצע ביש ואני לא מוצאת שום מידע על היין וגם בחנויות נוספות של יין לא ראיתי ולמוכר לא היה מושג על איזה יין אני מדברת
גבעת תיתורה היא סדרת יינות של יקב לה סיטאדל דה דיאמנטויש גם את גבעת תיתורה שהוא מצויין
כמובן המחיר בשתיהם תלוי בשנת הבציר (2018 ידוע כמאוד מוצלח, כיום המחירים שלו גבוהים מידיי...)
יבשזה יין מתוק או יבש?
יש לך מוסג איזה זן ענבים (שיראז קברנה מרלו וכדו')
פטי ורדויש לך מוסג איזה זן ענבים (שיראז קברנה מרלו וכדו')
נחשב יקב מאד טובמישהו טעם יינות של יקב אבוהב?
מה הרמה?
האם זה שווה?
יש באיקאה, אולי זה החברה הזאת אולי משהו אחרמישהו אמר לי שיש כאלה בזול באיקאה (יכול להיות שסתם צחק)
יש חנויות שמוכרים את זה?נחשב יקב מאד טוב
ניסיתי לברר לך ולאף אחד אין מושג על איזה יין אתה מדבר אתה בטוח שזה השם של היין ומגיע מיקבי כרמל?משהו יודע מידע על יין אדום סילבר 518 יקבי כרמל
היה על זה מבצע ביש ואני לא מוצאת שום מידע על היין וגם בחנויות נוספות של יין לא ראיתי ולמוכר לא היה מושג על איזה יין אני מדברת
אולי במקרה התכוונת לזה?משהו יודע מידע על יין אדום סילבר 518 יקבי כרמל
יש באיקאה שישיהמישהו בהזדמנות זאת
יכול להמליץ על כוסות ליין
משהו יודע על יין יתיר חבית מס' 83
מוכרים באושר עד...
זה דומה להר עמשא?
הוא טעים?
שווה את המחיר? (120 לבקבוק)
יש לו יכולת התיישנות בבקבוק
אין עליו שום מידע באינטרנט כאילו לא קיים....
זה יינות שהיקבים מוצאים בסדרות מיוחדות לשיווק בסופרים (בעיקר חרדים)משהו יודע מידע על יין אדום סילבר 518 יקבי כרמל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: